1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Fotbal Italia »
  5. Venezia vs Fiorentina

Venezia vs Fiorentina. Ponturi Pariuri Serie A, 18.10.2021

Dan Ștefanescu
Dan Ștefanescu

2021-10-17 13:36:00

Fotbal Italia - Serie A

18 Octombrie 2021, 21:45

Venezia

Venezia

versus
Fiorentina

Fiorentina

1.95

Cele mai bune cote:

NetBet
L1160651W000195
Pariază acum la NetBet

Analiză și informații pentru Venezia v Fiorentina

Venezia și Fiorentina se întâlnesc în ultimul meci al etapei a 8-a din Serie A. Venezia este în subsolul clasamentului, pe locul 18, în vreme ce Fiorentina ocupă locul 6, în zona europeană. Pontul recomandat îl găsiți la finalul analizei meciului. 

Venezia: Forma echipei, știri și statistici

Impactul cu Serie A a fost dur pentru Venezia, care s-a întors în prima ligă după 20 de ani. De aici și senzația de victimă sigură, după eșecurile la zero din primele două meciuri. Și totuși, Venezia a demonstrat că are resurse. O bună organizare defensivă ar putea face minuni în cazul echipei lui Zanetti, în condițiile în care Venezia a încasat 12 goluri în cele 7 meciuri de până acum. Nu e neapărat o dramă, dar găurile din apărare nu prea au putut fi compensate de atac - Venezia are cea mai slabă ofensivă din Serie A, cu doar 5 goluri marcate. Ultimele partide au adus, totuși, un oarecare reviriment. Venezia are o victorie și două remize în ultimele 5 partide. În ultimele două meciuri, nou-promovata a scos două puncte cu Torino și Cagliari, în meciuri încheiate 1-1. 

Zanetti nu are nume cunoscute în lot, dar se bazează pe forța grupului. În urmă cu două zile, Venezia a anunțat că l-a semnat pe Romero, liber de contract după despărțirea de United, dar titular va fi tot Maenpaa. Johnsen, Henry și Okereke vor juca în ofensivă. Francezul Henry a fost vedeta perioadei de mercato - Venezia a plătit 5.5 milioane de euro pentru a-l aduce de la Leuven, unde a marcat 21 de goluri în cele 31 de meciuri din sezonul precedent. Ala-Myllimak, Fiordilino și Lezzerini sunt accidentați. 

Venezia a scos un singur punct din cele două meciuri jucate pe teren propriu, în acest sezon. A pierdut cu Spezia (1-2) și a remizat cu Torino (1-1). Dacă e să ne întoarcem în timp, până în 2002, Venezia are 8 meciuri fără victorie pe teren propriu, în Serie A. Ultimul succes este un 2-0 obținut chiar împotriva Fiorentinei, la începutul lui februarie 2002.

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
Super premii pe grupul de Telegram PariuriX! 8 luni pe profit din 9 pe 2021. Vă așteptăm să câștigăm împreună. Totul GRATUIT
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Fiorentina: Forma echipei, știri și statistici

Fiorentina are un start de sezon care confirmă ambițiile lui Rocco Comisso. Gruparea viola ocupă locul 6, loc de Europa League, cu 12 puncte, mai multe decât Atalanta sau Juventus. Avea mai multe și ca Lazio, care a depășit-o, însă, după victoria cu Inter. Fiorentina a pierdut 3 dintre cele 7 meciuri din acest sezon, două dintre ele pe teren propriu - chiar ultimele două, 1-2 cu Napoli și 1-3 cu Inter, meciuri în care a condus cu 1-0. Meciul de la Venezia reprezintă ocazia perfectă pentru echipa lui Vincenzo Italiano de a reveni pe poziția a 5-a. Vlahovic este într-o formă excelentă și, chiar dacă nu-și dorește să prelungească înțelegerea scadentă în vara viitoare, rămâne principalul reper ofensiv al grupării viola.

Vlahovic are 4 goluri marcate în acest sezon, iar la ultimele meciuri de la națională a înscris de încă 3 ori. Sârbul va fi titular la Venezia, într-o ofensivă din care vor mai face parte Callejon și Nico Gonzalez. Dragowski și Castrovili sunt indisponibili. În poartă va juca Terracciano, iar în locul lui Castrovili va fi titularizat Duncan.

Fiorentina a câștigat ultimele 3 meciuri jucate în deplasare, 2-1 cu Atalanta și Genoa și 1-0 cu Udinese. Toscanii au un singur eșec pe teren străin, în acest sezon, 1-3 cu Roma, în prima etapă. 

Echipe probabile

Venezia Echipă probabilă Venezia
Portar Maenpaa
Fundași Mazzocchi, Caldara, Ceccaroni, Haps
Mijlocaşi Crnigoj, Vacca, Busio
Atacanţi Okereke, Henry, Johnsen
Fiorentina Echipă probabilă Fiorentina
Portar Terracciano
Fundași Odriozola, Milenkovic, Igor, Biraghi
Mijlocaşi Bonaventura, Amrabat, Duncan
Atacanţi Callejon, Vlahovic, Gonzalez

Statistica meciurilor directe Venezia v Fiorentina

Ultimele întâlniri directe datează de la mijlocul anilor 2000, când ambele echipe activau în Serie B. Așadar, prea vechi ca să mai fie relevante. De dragul statisticii, Fiorentina i-a luat 5 puncte Veneziei în sezonul 2003/04, 1-1 acasă și 2-0 în deplasare.

Cote pentru Venezia v Fiorentina

Over 1 în prima repriză are 1.98. Varianta GG este cotată la 1.75.

Venezia vs Fiorentina Pont: Peste 2.5 goluri asiatic

Cred că va fi un meci destul de echilibrat, dar spectaculos, aceasta fiind caracteristica principală a partidelor pe care gruparea viola le-a jucat în acest sezon. 6 dintre ultimele 7 meciuri ale Fiorentinei au avut cel puțin 3 goluri, linie pe care am ales-o și eu din oferta de pariuri sportive Betano. Cota este cea mai bună de pe piață.

Miza: 8/10
Cota: 1.95
Status: Pierdut

Salutare! Lucrez în televiziune din 2004 și tot de atunci comentez fotbal intern și internațional, dar și tenis. Am făcut-o pentru Național TV, SportKlub, GSP TV și, din 2009, pentru Digi Sport. În paralel, scriu despre fotbal pe www.danstefanescu.ro și www.wesport.ro

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+152.88
Câștigate
41
Pierdute
13
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Marius Huțu
+38.41
Câștigate
14
Pierdute
6

Cele mai recente avancronici