1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Fotbal Italia »
  5. Lecce vs Inter

Lecce vs Inter. Ponturi Pariuri Serie A, 13.08.2022. Inter visează la revanșă

Dan Ștefanescu
Dan Ștefanescu

2022-08-12 17:58:00

Fotbal Italia - Serie A

13 August 2022, 21:45

US Lecce

US Lecce

versus
Inter Milano

Inter Milano

1.61

Cele mai bune cote:

Unibet
L1160657W000330
Pariază acum la Unibet

Analiză și informații pentru US Lecce v Inter Milano

Inter joacă în prima etapă a noului sezon din Serie A pe terenul unei nou-promovate, Lecce. Nerazzurri, care au ratat un titlu ce părea sigur, speră ca lucrurile să fie diferite în acest sezon, deși în lupta pentru scudetto s-au mai înscris și alte echipe. Pontul recomandat îl găsiți la finalul analizei meciului. 

Pariază la Winner pe meciul dintre Lecce vs Inter cu 50 lei FREEBET FĂRĂ DEPUNERE

US Lecce: Forma echipei, știri și statistici

Lecce s-a întors în Serie A la doi ani după ce a retrogradat. Salentinii speră ca de această dată să aibă mai mult succes decât la ultima ediție în care au jucat pe prima scenă, încheiată pe locul 18, la 4 puncte sub Genoa. Lecce a câștigat Serie B, cu 71 de puncte, 4 mai mult decât au avut echipele de pe locurile 3 și 4. Marco Baroni, omul care i-a promovat pe salentini, nu are la dispoziție un lot care să emită prea multe pretenții. Lecce încearcă să se întărească în perspectiva unui sezon care se anunță complicat. Până acum, pe Via del Mare au venit Di Francesco, de la SPAL, plus Cetin și Askildsen, împrumutați de la Verona, respectiv Sampdoria. Lecce a cheltuit aproape 3 milioane de euro pentru a-i aduce pe Samek, de la Slavia Praga, și Voelkerling Persson, de la Roma. În presezon, echipa lui Baroni a câștigat cu Rovereto (7-0) și Virtus Francavilla (1-0) și a pierdut cu Bochum (2-3) și Parma (0-1). În Cupa Italiei, Lecce a fost eliminată după prelungiri de Cittadella, 2-3 pe teren propriu.

Tuia, Dermaku și Askildsen sunt incerți pentru meciul cu Inter. Strefezza, Ceesay și Di Francesco vor juca în ofensivă. În centrul apărării, vor evolua Blin și Mert Cetin. În linia mediană, Helgason este favorit la titularizare în fața lui Gonzalez. 

Lecce a pierdut un singur meci pe teren propriu, în sezonul precedent, 1-2 cu Cittadella, aceeași echipă care a eliminat-o din cupă, săptămâna trecută. De la eșecul cu Cittadella, suferit în februarie, Lecce a bifat 6 meciuri fără eșec pe Via del Mare. În ultimele 4 partide de campionat, de pe teren propriu, Lecce nu a luat gol.

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
Super premii pe grupul de Telegram PariuriX! 11 luni pe profit din 12 pe 2021. Și avem profit sănătos și după primele 6 luni din 2022. Vă așteptăm să câștigăm împreună. Totul GRATUIT
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Inter Milano: Forma echipei, știri și statistici

Inter arde de nerăbdare să-și ia revanșa în fața Milanului, după sezonul precedent, în care rossoneri i-au luat fața în ultimele etape. Tocmai de aceea, Inter nu a cedat decât un nume important. Perisic a plecat la final de contract. În rest, numai jucători pe care Simone Inzaghi nu s-a bazat prea mult sau nu urma să se bazeze în sezonul care începe azi. Alexis Sanchez și Matias Vecino au plecat de pe Meazza, dar niciunul dintre ei nu era titular. PSG trage de Skriniar, dar nu a ajuns la niciun acord cu oficialii Interului, așa că slovacul va bifa startul de sezon în negru și albastru. La capitolul sosiri, cea mai importantă este revenirea lui Lukaku, împrumutat de la Chelsea. Onana, Asllani, Bellanova și Mkhitaryan au venit tot în această vară, dar, cel puțin pentru primele etape, Simone Inzaghi va miza pe garda veche. Inter a început pregătirile cu un 4-1 cu Lugano, după care n-a mai câștigat niciun meci. A pierdut cu Lens (0-1) și Villarreal (2-4) și a remizat cu Monaco (2-2) și Lyon (2-2). 

Cu excepția lui Romelu Lukaku, partenerul lui Lautaro din ofensivă, toți ceilalți titulari de pe Via del Mare au fost aleși dintre jucătorii din sezonul precedent. Gossens va juca în locul lui Perisic, iar Dumfries va ocupa flancul opus. În apărare și la mijloc, aceleași nume. Brozovic a avut mici probleme, dar va fi titular. Onana mai are de așteptat până să debuteze, în condițiile în care Inzaghi a anunțat că tot Handanovic este portarul numărul 1. 

Inter a pierdut doar două meciuri în deplasare, în sezonul precedent, 1-3 cu Lazio, în octombrie, și 1-2 în restanța cu Bologna, jucată la finalul lui aprilie. Vicecampioana Italiei a câștigat 4 dintre ultimele deplasări, cea mai importantă victorie fiind, desigur, cea cu Juventus (1-0). Ultimul meci în care Inter nu a marcat în deplasare, 0-0 cu Genoa, în februarie. 

Echipe probabile

US Lecce Echipă probabilă US Lecce
Portar Falcone
Fundași Gendrey, Cetin, Blin, Gallo
Mijlocaşi Bistrovic, Hjulmand, Helgason
Atacanţi Strefezza, Ceesay, Di Francesco
Inter Milano Echipă probabilă Inter Milano
Portar Handanovic
Fundași Skriniar, De Vrij, Bastoni
Mijlocaşi Dumfries, Barella, Brozovic, Calhanoglu, Gossens
Atacanţi Lukaku, Lautaro

Statistica meciurilor directe US Lecce v Inter Milano

Lecce și Inter au remizat în ultimul meci jucat în Serie A. A fost 1-1 în ianuarie 2020, după ce meciul tur se încheiase cu o victorie categorică a nerazzurrilor, 4-0. Inter nu a câștigat niciunul dintre ultimele 3 meciuri jucate pe terenul lui Lecce - două remize și un eșec. Ultimul succes pe via del Mare datează din februarie 2009 - 3-0 cu golurile lui Ibrahimovic, Stankovic și Figo. 

Cote pentru US Lecce v Inter Milano

O victorie la două goluri a Interului este cotată la 1.88. Over 1 în prima repriză are 1.65.

Pariază la Netbet pe meciul dintre Lecce vs Inter cu 100 lei FREEBET FĂRĂ DEPUNERE + 200 ROTIRI GRATUITE

US Lecce vs Inter Milano Pont: Peste 2.5 goluri asiatic

Inter este mare favorită, iar sezonul trecut nu prea a iertat echipele de categorie inferioară, mai ales în prima parte a sezonului. Cred că așa vor sta lucrurile și de această dată, iar salentinii nu vor avea mari șanse în fața unui adversar gată să demareze în trombă. Cota am ales-o din oferta de pariuri Unibet.

Miza: 8/10
Cota: 1.61
Status: Castigat

Salutare! Lucrez în televiziune din 2004 și tot de atunci comentez fotbal intern și internațional, dar și tenis. Am făcut-o pentru Național TV, SportKlub, GSP TV și, din 2009, pentru Digi Sport. În paralel, scriu despre fotbal pe www.danstefanescu.ro și www.wesport.ro

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+99.44
Câștigate
45
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici