1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Fotbal Italia »
  5. Pont Lecce vs Inter, Serie A

Pont Lecce vs Inter, Serie A

Dan Ștefanescu
Dan Ștefanescu

2020-01-18 20:23:00

Fotbal Italia - Serie A

19 Ianuarie 2020, 16:00

US Lecce

US Lecce

versus
Inter Milano

Inter Milano

1.78

Cele mai bune cote:

Unibet
L1160657W000330
Pariază acum la Unibet

Analiză și informații pentru US Lecce v Inter Milano

În etapa a 20-a din Serie A, Inter se deplasează la Lecce, de unde speră să revinp cu toate cele 3 puncte, pentru a rămâne cât mai aproape de Juventus, în lupta pentru titlu. Lecce, în schimb, are doar un punct peste zona retrogradării și vine după 4 înfrângeri consecutive. Pontul recomandat îl găsiți la finalul analizei meciului.

Participă gratuit la concursul PredictorX pentru a câștiga o parte din premiile lunare de 5,700RON CASH!

US Lecce: Forma echipei, știri și statistici

Prima aventură a lui Lecce, în Serie A, după 7 ani, se poate încheia la fel ca precedenta - cu o retrogradare. Echipa lui Fabio Liverani a pierdut ultimele 4 meciuri de campionat și e la doar un punct deasupra zonei retrogradării. Salentinii au doar 3 victorii până acum, dar n-au bătut pe nimeni în ultimele 5 etape, în care au luat un singur punct. Singurul succes, din ultimele 14 meciuri, e cel de la Florența 1-0. În 3 dintre ultimele 4 meciuri, Lecce nu a marcat.

Liverani l-a recuperat pe Falco, iar atacantul care a înscris în primele 3 ligi pentru Lecce va fi titular alături de Babacar, în detrimentul lui Lapadula. Calderoni, Farias și Shakov sunt indisponibili. Meccariello și Deiola se întorc, la rândul lor, în primul 11. 

Lecce nu a bătut pe nimeni acasă, unde a luat doar 4 puncte din tot atâtea remize. Salentinii au pierdut ultimele două meciuri pe via del Mare, 0-1 cu Udinese și 2-3 cu Bologna. Meciul cu Udinese a fost singurul în care echipa lui Liverani nu a dat gol acasă, după ce marcase în precedentele 5. 

Ultimele 5 meciuri

Parma - Lecce 2-0

Lecce - Udinese 0-1

Lecce - Bologna 2-3

Brescia - Lecce 3-0

Lecce - Genoa 2-2

Inter Milano: Forma echipei, știri și statistici

Inter a pierdut primul loc, după remiza cu Atalanta, și caută să se răzbune pe cei mici și neajutorați. După ce s-a distrat cu Cagliari (4-1) în Cupă, echipa lui Conte merge la Lecce pentru a rezolva cât mai repede soarta celor 3 pucnte, mai ales că Juventus joacă pe teren propriu cu Parma. Inter nu a pierdut în ultimele 12 meciuri de campionat, în care a obținut 8 victorii.

Conte se va baza, în continuare, pe Lukaku și Martinez, care au marcat 16 goluri împreună, în deplasare. Gagliardini și D'Ambrosio sunt singurii indisponibili, dar Conte îi va înlocui cu Barella și Candreva. Ashley Young, transferat în această săptămână, va fi doar pe bancă. Biraghi va ocupa flancul stâng.

Inter are un singur meci în deplasare pe care nu l-a câștigat. A fost 1-1 pe terenul Fiorentinei, cu gol încasat în minutul 94. În doar două deplasări, cu Milan și Torino, Inter nu a luat gol până acum. Cu Milan și Fiorentina au fost singurele meciuri cu mai puțin de 3 goluri.

Ultimele 5 meciuri

Inter - Cagliari 4-1

Inter - Atalanta 1-1

Napoli - Inter 1-3

Inter - Genoa 4-0

Fiorentina - Inter 1-1

Echipe probabile

US Lecce Echipă probabilă US Lecce
Portar Gabriel
Fundași Meccariello, Rossettini, Lucioni, Donati
Mijlocaşi Deiola, Petriccione, Majer
Atacanţi Mancosu - Babacar, Falco
Inter Milano Echipă probabilă Inter Milano
Portar Handanovic
Fundași Skriniar, de Vrij, Bastoni
Mijlocaşi Candreva, Barella, Brozovic, Sensi, Biraghi
Atacanţi Lukaku, Lautaro

Statistica meciurilor directe US Lecce v Inter Milano

Inter e neînvinsă în 10 dintre ultimele 11 meciuri cu Lecce. Singurul eșec a venit pe via del Mare, în ianuarie 2012 (0-1).

Ultimele 5 meciuri

Inter - Lecce 4-0

Lecce - Inter 1-0

Inter - Lecce 4-1

Inter - Lecce 1-0

Lecce - Inter 1-1

Cote pentru US Lecce v Inter Milano

Ar mai fi de jucat - victorie Inter H (-1.5) - 1.76

                            - nu marchează ambele echipe - 1.90

US Lecce vs Inter Milano Pont: Peste 3 goluri asiatic

Inter e favorită certă, așa că variantele pentru o cotă decentă nu sunt foarte multe. În acest caz, mă orientez spre un meci cu multe goluri. Inter a câștigat 8 dintre cele 9 deplasări, iar în 7 dintre aceste meciuri am avut cel puțin 3 goluri. Dincolo, Lecce nu are vreun succes acasă, iar în 4 dintre ultimele 5 meciuri de pe via del Mare s-au marcat cel puțin 4 goluri. În aceste condiții, mizez pe un Over 3, la cotă bună oferită de Unibet.

Miza: 8/10
Cota: 1.78
Status: Pierdut

Salutare! Lucrez în televiziune din 2004 și tot de atunci comentez fotbal intern și internațional, dar și tenis. Am făcut-o pentru Național TV, SportKlub, GSP TV și, din 2009, pentru Digi Sport. În paralel, scriu despre fotbal pe www.danstefanescu.ro și www.wesport.ro

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+99.44
Câștigate
45
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici