1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Fotbal Italia »
  5. Torino vs Lazio. Ponturi Pariuri Serie A, 23.09.2021

Torino vs Lazio. Ponturi Pariuri Serie A, 23.09.2021

Dan Ștefanescu
Dan Ștefanescu

2021-09-22 15:52:00

Fotbal Italia - Serie A

23 Septembrie 2021, 19:30

Torino FC

Torino FC

versus
Lazio

Lazio

1.78

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Torino FC v Lazio

Torino și Lazio se întâlnesc în etapa a 5-a din Serie A, cu stări de spirit diferite. Torino a câștigat ultimele două partide de campionat, în vreme ce Lazio a avut o săptămână groaznică. A scos un singur punct din două meciuri, în Serie A, și a pierdut la debutul în Europa League. Pontul îl găsiți la finalul analizei meciului. 

Torino FC: Forma echipei, știri și statistici

Lui Ivan Juric i-a luat ceva timp să pună echipa pe picioare. După eșecurile din primele două etape, 1-2 cu Atalanta și Fiorentina, Torino a câștigat ultimele două partide și nici măcar nu a luat gol. După un 4-0 oarecum normal cu Salernitana, gruparea granata s-a întors cu toate cele 3 puncte și de la Reggio Emilia, unde a făcut un meci foarte bun împotriva lui Sassuolo. Torino a marcat doar o dată, dar a avut o mulțime de ocazii uriașe, exact ceea ce lumea așteaptă de la o echipă antrenată de Ivan Juric. Cu atât mai lăudabilă este performanța din ultimele două etape cu cât Juric nu i-a avut la dispoziție nici pe Belotti, nici pe Zaza.

Cei doi nu vor juca nici cu Lazio, fiind accidentați. Lista indisponibililor este destul de mare și-i mai cuprinde pe Edera, Izzo și Praet. Sanabria va juca în ofensivă, sprijinit de Linetty și Brekalo. Rodriguez va completa linia de 3 fundași centrali, din care vor mai face parte Bremer și Djidji. În poartă, nimeni altul decât fratele lui Sergej Milinkovic-Savic.

Victoria cu Salernitana a fost prima după 3 partide fără succes pe teren propriu, între care două eșecuri. Cel mai dur a fost cel cu Milan, din finalul sezonului precedent, 0-7. 7 dintre ultimele 10 meciuri jucate la Torino au avut cel puțin 3 goluri. 

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
Super premii pe grupul de Telegram PariuriX! Plus 7 luni pe profit din 8 pe 2021. Vă așteptăm să câștigăm împreună. Totul GRATUIT
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Lazio: Forma echipei, știri și statistici

Mașinăria lui Sarri s-a dereglat după cele două victorii obținute în primele două etape, 3-1 cu Empoli și 6-1 cu Spezia. Lazio a scos un singur punct în ultimele două etape, 2-2 cu Cagliari, pe teren propriu, după ce pierduse cu Milan, 0-2. Între cele două meciuri de campionat, Lazio a pierdut la debutul în Europa League, 0-1 pe terenului lui Galatasaray. Defensiva este cea care îi dă mari bătăi de cap lui Sarri. Trecerea la o apărare în 4, după ani la rând jucați cu 3, nu se poate face brusc, de aceea Lazio suferă și va mai suferi o perioadă. Important este ca ofensiva să fie capabilă să anuleze erorile din apărare, ceea ce nu s-a întâmplat decât în primele două etape.

Immobile a marcat împotriva lui Cagliari și toată lumea speră la o revenire spectaculoasă a atacantului lazial. Va fi titular și la Torino, alături de Felipe Anderson și Pedro. După golul marcat împotriva sarzilor, Cataldi este gata să-i ia locul lui Leiva, în centrul terenului. Brazilianul va fi doar rezervă. Este singura modificare pe care o va face Sarri, recunoscut drept un antrenor care schimbă foarte puțin de la meci la meci. Zaccagni și Adekanye sunt incerți. 

Lazio are un succes în ultimele 6 deplasări. Toate celelalte meciuri le-a pierdut. Lazio a marcat doar în două dintre ultimele 6 partide, 3-1 la Empoli și 2-5 la Napoli. Defensiva lazială a luat gol în ultimele 6 partide. Ultimul meci fără gol încasat a fost un 1-0 la Verona, în aprilie. Acela a fost unul dintre cele doar două meciuri din ultimele 12 deplasări, în care Lazio nu a luat gol. 

Echipe probabile

Torino FC Echipă probabilă Torino FC
Portar Milinkovic-Savic
Fundași Djidji, Bremer, Rodriguez
Mijlocaşi Singo, Lukic, Mandragora, Ansaldi
Atacanţi Linetty, Brekalo - Sanabria
Lazio Echipă probabilă Lazio
Portar Reina
Fundași Marusic, L. Felipe, Acerbi, Hysaj
Mijlocaşi M. Savic, Cataldi, L. Alberto
Atacanţi F. Anderson, Immobile, Pedro

Statistica meciurilor directe Torino FC v Lazio

Lazio este neînvinsă în ultimele 4 meciuri cu Torino, dintre care a câștigat 3. Ultimul succes al lui Torino, 3-1 în mai 2019, pe teren propriu. 8 dintre ultimele 11 meciuri directe au fost GG sau 3+.

Cote pentru Torino FC v Lazio

Un meci cu cel puțin 10 cornere este cotat la 1.95. GG-ul are 1.57.

Torino FC vs Lazio Pont: Peste 2.5 goluri asiatic

Lazio este datoare cu o replică pe măsură după săptămâna neagră pe care a încheiat-o cu un singur rezultat de egalitate în 3 partide. Echipa lui Maurizio Sarri are suficiente resurse pentru a-și arăta adevărata valoare și cred că vom vedea o echipă cu o altă față. În același timp, Torino a prins gustul victoriei, chiar și în absența lui Belotti, ceea ce ar trebui să aducă un meci spectaculos. În 4 dintre ultimele 5 meciuri am avut cel puțin 3 goluri. Ba mai mult, ultima partidă jucată la Torino s-a încheiat cu nu mai puțin de 7 goluri. Pe cel puțin 3 goluri mizez și eu, la o cotă foarte bună pe care am găsit-o în oferta de pariuri Betano.

Miza: 8/10
Cota: 1.78
Status: Pierdut

Salutare! Lucrez în televiziune din 2004 și tot de atunci comentez fotbal intern și internațional, dar și tenis. Am făcut-o pentru Național TV, SportKlub, GSP TV și, din 2009, pentru Digi Sport. În paralel, scriu despre fotbal pe www.danstefanescu.ro și www.wesport.ro

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Dan.Oancia
0
Câștigate
0
Pierdute
0

Cele mai recente avancronici