1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Fotbal Italia »
  5. Spezia vs Napoli

Spezia vs Napoli. Ponturi Pariuri Serie A, 05.02.2023

Dan Ștefanescu
Dan Ștefanescu

2023-02-04 16:10:00

Fotbal Italia - Serie A

05 Februarie 2023, 13:30

Spezia

Spezia

versus
Napoli

Napoli

1.70

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Spezia v Napoli

Napoli joacă pe terenul Speziei, în prima partidă de duminică, în etapa a 21-a din Serie A. Napoli este lider detașat, cu 13 puncte peste Inter. Spezia, în schimb, este ultima deasupra liniei, cu doar 5 puncte mai mult decât Verona. Pontul recomandat îl găsiți la finalul analizei meciului.

100 RON FREEBET FĂRĂ DEPUNERE – CLICK AICI

Spezia: Forma echipei, știri și statistici

Spezia este fix deasupra liniei retrogradării, la doar 5 puncte peste Verona, într-un sezon care se anunța mult mai liniștit. Victoria de la Torino le-a dat un sentiment de falsă siguranță băieților lui Luca Gotti, care au pierdut ultimele două partide de campionat, 0-2 cu Roma și Bologna. Cu tot cu înfrângerea din Cupa Italiei, 2-5 la Bergamo, Spezia a adunat 3 eșecuri consecutive și pare să fi intrat în criză. Victoria de la Torino (1-0) a rămas în urmă, dar sporește dezamăgirea de a fi ratat victoria cu Atalanta (2-2) la ultima fază a unui meci în care a avut 2-0 și multiple ocazii de a se desprinde la 3 goluri. Spezia n-a mai câștigat acasă din septembrie, 2-1 cu Sampdoria. De atunci, echipa lui Gotti a scos 4 remize și a pierdut în alte două rânduri, cu Fiorentina și Roma. Spezia și-a păstrat poarta intactă pe teren propru, în doar două rânduri, 1-0 cu Empoli și 0-0 cu Lecce. 

Gotti are o listă foarte lungă de jucători pe care nu-i poate folosi. De la golgheterul Nzola, accidentat, până la căpitanul Gyasi, suspendat, antrenorul Speziei nu se poate baza pe nu mai puțin de 8 jucători. Ekdal, Zoet și Kovalenko se numără printre absenți. Shomurodov și Verde vor juca în ofensivă, iar cei trei fundași centrali vor fi Amian, Caldara și Nikolaou.

PARIURI LIVE, BILETE DE COTĂ 30+, PREMII, TOTUL GRATUIT PE TELEGRAM – CLICK AICI

Napoli: Forma echipei, știri și statistici

Napoli trăiește un vis din care, cel mai probabil, se va trezi abia în sezonul viitor. Echipa lui Spalletti este lider detașat, cu 13 puncte mai mult decât Inter și câștigarea scudetto va deveni, în curând, realitate. Singura pată într-un sezon în care Napoli s-a calificat lejer și în optimile Ligii Campionilor, este eliminarea din Cupa Italiei, survenită chiar pe teren propriu, în fața lui Cremonese. Napoli a fost eliminată la penalty-uri, după ce a condus cu 2-1, dar a fost egalată în minutul 88. De la acel moment, echipa lui Spalletti a câștigat următoarele două partide, 2-0 cu Salernitana și 2-1 cu Roma. În runda precedentă, Giovanni Simeone a marcat golul victoriei în Derby del Sole, în minutul 86. După eșecul cu Inter, 0-1 în prima partidă din 2023, Napoli a câștigat următoarele 4 meciuri de campionat. Napoli a câștigat 8 dintre cele 10 deplasări din Serie A. În afara partidei cu Inter, Napoli a mai cedat puncte în deplasare doar la Florența (0-0).

Spalletti nu are niciun fel de problemă de lot, după ce Ndombele, Rrahmani, Lobotka și Zielinski au făcut antrenamente separat la mijlocul săptămânii. Osimhen nu are cum să lipsească din primul 11, dat fiind că este golgheterul campionatului, cu 14 goluri. Alături de nigerian vor juca Lozano și Kvaratskhelia. Politano va fi doar rezervă, la fel ca uruguayanul Olivera, care nu poate emite pretenții la titularizare în fața șui Mario Rui. 

50 RON FREEBET LA PARIURI FĂRĂ DEPUNERE – CLICK AICI

Echipe probabile

Spezia Echipă probabilă Spezia
Portar Dragowski
Fundași Amian, Caldara, Nikolaou
Mijlocaşi Ferrer, Bourabia, Ampadu, Agudelo, Reca
Atacanţi Verde, Shomurodov
Napoli Echipă probabilă Napoli
Portar Meret
Fundași Di Lorenzo, Rrahmani, Kim, M. Rui
Mijlocaşi Anguissa, Lobotka, Zielinski
Atacanţi Lozano, Osimhen, Kvaratskhelia

Statistica meciurilor directe Spezia v Napoli

Napoli a câștigat 8 dintre ultimele 9 meciuri cu Spezia. Excepția este eșecul suferit anul trecut pe teren propriu, 0-1. Ultimul egal datează din 2006, când cele două echipe au încheiat 1-1 un meci jucat în Serie C. 

111 FREESPINS FĂRĂ DEPUNERE – CLICK AICI

Cote pentru Spezia v Napoli

Napoli are 1.55 pentru un HA (-1). Un meci cu cel puțin 3 goluri are 1.70.

50 RON FREEBET LA PARIURI FĂRĂ DEPUNERE – CLICK AICI

Spezia vs Napoli Pont: Peste 1 gol asiatic - prima repriză

Pentru meciul din Liguria, merg pe statistica partidelor Speziei din acest sezon. Cu excepția meciului cu Lecce, încheiat fără goluri, toate partidele de pe Alberto Picco au avut gol sau goluri încă din prima repriză. Așa s-a întâmplat și la ultima confruntare directă din Liguria, câștigată de Napoli în mai, cu 3 goluri înscrise până la pauză. Cota am ales-o din oferta de paiuri Betano.

Miza: 8/10
Cota: 1.70
Status: Pierdut

Spezia vs Napoli Pont: Napoli conduce la pauză

Napoli are 13 puncte avans față de ocupanta locului 2, Inter Milano, și caută toate punctele puse în joc în deplasarea de la Spezia. Mizez pe oaspeți aici și cred că aceștia vor tranșa meciul încă de la pauză. Echipa lui Spalletti are 5 meciuri la rând în care a condus la pauză și din 10 deplasări au avut avantaj la pauză în 5 partide. Cu adversari dificili precum Inter, Roma, Lazio sau Milan s-a întâmplat ca echipa să nu conducă la pauză însă Spezia se află în subsolul clasamentului având o apărare foarte permisivă, a 5-a cea mai slabă de fapt. În cele mai recente 3 partide gazdele au intrat la cabine fiind conduse. Cota vine din oferta Betano pariuri sportive 9/10

Miza: 9/10
Cota: 1.91
Status: Pierdut

Salutare! Lucrez în televiziune din 2004 și tot de atunci comentez fotbal intern și internațional, dar și tenis. Am făcut-o pentru Național TV, SportKlub, GSP TV și, din 2009, pentru Digi Sport. În paralel, scriu despre fotbal pe www.danstefanescu.ro și www.wesport.ro

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Dan.Oancia
0
Câștigate
0
Pierdute
0

Cele mai recente avancronici