1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Fotbal Italia »
  5. Sassuolo vs Lecce. Ponturi Pariuri Serie A, 04.07.2020. Meci crucial pentru salentini

Sassuolo vs Lecce. Ponturi Pariuri Serie A, 04.07.2020. Meci crucial pentru salentini

Dan Ștefanescu
Dan Ștefanescu

2020-07-03 19:21:00

Fotbal Italia - Serie A

04 Iulie 2020, 20:30

Sassuolo

Sassuolo

versus
US Lecce

US Lecce

2.25

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Sassuolo v US Lecce

Sassuolo și Lecce se întâlnesc în etapa a 30-a din Serie A, cu stări de spirit diferite. Sassuolo e o echipă liniștită, la mijlocul clasamentului, în timp ce Lecce nu reușește să iasă din zona retrogradării. Pontul recomandat îl găsiți la finalul analizei meciului.

Sassuolo: Forma echipei, știri și statistici

Sassuolo are 12 puncte peste zona retrogradării și zero emoții când vine vorba despre continuitatea în Serie A. Echipa lui De Zerbi este pe poziția a 12-a și se laudă cu al 6-lea atac din campionat, cu 51 de goluri marcate până acum. Apărarea e călcâiul lui Ahile, doar a 14-a din campionat, cu 50 de goluri încasate. Sassuolo a făcut partide cu cel puțin 4 goluri de la reluarea campionatului - după 1-4 cu Atalanta, au urmat 3-3 cu Verona și Inter, dar și un 3-1 la Florența, în ultima etapă. 

De Zerbi n-ar fi schimbat nimic în primul 11, dacă Rogerio nu ar fi fost suspendat. Kyriakopoulos va fi titular în stânga apărării. În centru, Chiricheș va face cuplu cu Ferrari, iar în spatele lui Caputo vor juca Berardi, Djuricic și Boga. Romagna, Toljan, Marlon și Obiang sunt accidentați. 

Sassuolo are doar o victorie de la reluarea campionatului, la Florența, în runda precedentă. Sassuolo a pierdut o singură dată acasă, în ultimele 5 partide, 0-1 cu Parma. În această perioadă, echipa lui De Zerbi le-a învins pe Torino (2-1), Roma (4-2) și Brescia (3-0).

US Lecce: Forma echipei, știri și statistici

Lecce o ține din dezamăgire în dezamăgire. Salentinii sunt sub linie, după 5 eșecuri consecutive, și marea dezamăgire e că nu au reușit să câștige meciul din runda precedentă, când au întâlnit o contracandidată în lupta pentru supraviețuire - 1-2 cu Sampdoria. Ultimul succes a fost un 2-1 cu SPAL, la mijlocul lui februarie - a 3-a victorie dintr-o serie începută cu Torino (4-0) și Napoli (3-2).

Lucioni, eliminat cu Juventus, revine în centrul defensivei, și va juca alături de Meccariello. Saponara și Falco vor juca în spatele lui Babacar, preferat lui Farias. Liverani are absențe importante - Lapadula, Rossettini, Deiola, Majer și Dell'Orco sunt accidentați.

Lecce a pierdut 5 dintre ultimele 6 meciuri din deplasare, singurul succes fiind cel de pe San Paolo (3-2). În ultimele 6 deplasări, Lecce a încasat 18 goluri, o medie de 3 pe meci. Lecce nu a marcat în ultimele două partide departe de via del Mare și a primit câte 4 goluri, de la Roma și Juventus. Lecce are cea mai slabă apărare din Serie A - 66 de goluri primite, dintre care 34 în deplasare.  

Echipe probabile

Sassuolo Echipă probabilă Sassuolo
Portar Consigli
Fundași Muldur, Chiricheș, Ferrari, Kyriakopoulos
Mijlocaşi Bourabia, Locatelli - Berardi, Djuricic, Boga
Atacanţi Caputo
US Lecce Echipă probabilă US Lecce
Portar Gabriel
Fundași Donati, Meccariello, Lucioni, Calderoni
Mijlocaşi Petriccione, Tachtsidis, Mancosu
Atacanţi Saponara, Falco - Babacar

Statistica meciurilor directe Sassuolo v US Lecce

Singurul meci din Serie A, între cele două echipe, e cel din tur, încheiat 2-2. Cele două s-au mai întâlnit în Serie B, în sezonul 2009/10 - 1-1 pe terenul lui Sassuolo și 0-0 la Lecce.

Cote pentru Sassuolo v US Lecce

Sassuolo are 1.50 la victorie și 2.35 că marchează cel puțin de 3 ori. Nu e o cotă de nebăgat în seamă, dat fiind că Lecce a luat cel puțin 4 goluri în 4 dintre ultimele 5 etape.

Sassuolo vs US Lecce Pont: Peste 1.5 goluri - prima repriză

Ne așteaptă un meci care nu poate fi altfel decât spectaculos. Sassuolo joacă fără griji, iar victoria de la Florența a adus o stare de spirit și mai bună în echipa lui De Zerbi. Sassuolo are 3 meciuri la rând în care a marcat de câte 3 ori, dar a câștigat doar o dată. Dincolo, Lecce are una dintre cele mai naive apărări din Serie A, ceea ce face ca echipa lui Liverani să fie nevoită să joace, în limita posibilităților, pe cartea atacului. Cred că vom vedea o partidă cu măcar două goluri înainte de pauză, așa cum a fost și meciul tur. Betano oferă o cotă ce nu trebuie ratată.

Miza: 8/10
Cota: 2.25
Status: Castigat

Sassuolo vs US Lecce Pont: Peste 2 goluri asiatic la pauză

Sassuolo ar trebui să producă multe goluri contra celor de la Lecce, formație cu 5 eșecuri consecutive în Serie A, ocazie cu care a încasat și 21 de goluri, o medie de peste 5 goluri pe meci. De la reluare Sassuolo a fost setată pe goluri, cea mai săracă partidă a fost cea anterioară, cu doar 4 goluri, celelalte având de la 5 în sus. Așa că mă aștept la goluri multe.

Miza: 6/10
Cota: 3.20
Status: Anulat

Salutare! Lucrez în televiziune din 2004 și tot de atunci comentez fotbal intern și internațional, dar și tenis. Am făcut-o pentru Național TV, SportKlub, GSP TV și, din 2009, pentru Digi Sport. În paralel, scriu despre fotbal pe www.danstefanescu.ro și www.wesport.ro

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+99.44
Câștigate
45
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici