1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Fotbal Italia »
  5. Sassuolo vs Fiorentina

Sassuolo vs Fiorentina. Ponturi Pariuri Serie A, 02.06.2023

Dan Ștefanescu
Dan Ștefanescu

2023-06-01 12:36:00

Serie A

02 Iunie 2023, 21:30

Sassuolo

Sassuolo

versus
Fiorentina

Fiorentina

1.75

Cele mai bune cote:

Superbet
L1203785W001253
Pariază acum la Superbet

Analiză și informații pentru Sassuolo v Fiorentina

Sassuolo și Fiorentina deschid ultima etapă din Serie A, într-un meci fără miză. Sassuolo nu poate urca în prima parte a ierarhiei, în vreme ce Fiorentina își protejează titularii în perspectiva finalei Conference League cu West Ham. Pontul recomandat îl găsiți la finalul analizei meciului.

Pronosticul pe care vi-l propun se bazează pe o cotă oferită de Betano pariuri sportive.

50 RON FREEBET FĂRĂ DEPUNERE + 500 RON EXTRA ȘI 50 RON FREEBET LA DEPUNERE – CLICK AICI

Sassuolo: Forma echipei, știri și statistici

Sassuolo este la finalul unui sezon dezamăgitor, în care nu a reușit să facă saltul pe care și l-a propus, în partea superioară a ierarhiei. După 37 de etape, echipa lui Alessio Dionisi ocupă locul 13 și poate urca, cel mult, pe 12, dacă o învinge pe Fiorentina, iar Udinese nu câștigă cu Juventus. De altfel, Sassuolo nu are nicio victorie în ultimele 5 etape de campionat, de la un 2-1 cu Empoli, pe 30 aprilie. Echipa lui Dionisi are cele mai multe victorii dintre ultimele 9 clasate (12), dar și cele mai multe eșecuri dintre primele 15 clasate - nu mai puțin de 16 meciuri a pierdut Sassuolo și a încasat 58 de goluri. O defensivă căreia până și Sampdoria, echipa cu cel mai slab atac din campionat, i-a dat două goluri. A fost 2-2 în runda precedentă, doar al doilea punct obținut în ultimele 5 meciuri. La Reggio Emilia, Sassuolo a pierdut ultimul meci, 1-2 cu Monza, în ceea ce a fost primul eșec intern după 6 partide în care echipa lui Dionisi obținuse 4 victorii și două remize. Doar Juventus nu i-a dat gol lui Sassuolo în ultimele 5 meciuri de pe Mapei Stadium.

Frattesi, Lauriente și Alvarez sunt accidentați, în vreme ce Thorstvedt este suspendat pentru acest ultim meci. Pinamonti și Bajrami vor juca alături de Berardi în linia ofensivă. Maxime Lopez va reveni printre titulari, în locul lui Thorstvedt. Folosit din primul minut pe Marassi, norvegianul Ceide se va întoarce pe banca de rezerve.

PARIURI LIVE, BILETE DE COTĂ 30+, PREMII, TOTUL GRATUIT PE TELEGRAM – CLICK AICI

Fiorentina: Forma echipei, știri și statistici

Fiorentina ocupă locul 9, la egalitate de puncte cu Torino și ar putea prinde un loc de Conference League, dacă UEFA decide să-i interzică lui Juventus participarea în ediția viitoare a cupelor europene. Aceasta ar fi singura modalitate prin care echipa lui Vincenzo Italiano ar putea prinde un loc european prin intermediul campionatului. Totuși, cea mai la îndemână variantă ar fi să câștige Conference League, în finala căreia Fiorentina o va întâlni pe West Ham, miercurea viitoare. Toscanii au ratat locul de Europa League după eșecul din finala Cupei Italiei, 1-2 cu Inter. În Serie A, Fiorentina a câștigat ultimul meci de campionat, 2-1 cu Roma, partidă în care Italiano a folosit o formulă de echipă diferită de cea din finala Cupei Italiei. Gruparea viola a pierdut doar o dată în ultimele 6 meciuri de campionat, 0-1 la Napoli, și are doar două eșecuri în ultimele 15 etape din Serie A. Pe lângă înfrângerea de la Napoli, echipa lui Italiano a mai pierdut cu Monza, 2-3 în deplasare. Meciurile jucate departe de casă au fost cu probleme pentru toscani - Fiorentina nu a câștigat niciuna dintre ultimele 4 deplasări, două egaluri și două eșecuri. Ultima victorie externă, 1-0 cu Inter, pe 1 aprilie.

La fel ca în ultima etapă de campionat, Italiano va folosi linia a doua, pentru a le permite titularilor să fie 100% la ora finalei Conference League cu West Ham. Asta înseamnă că Bonaventura, Biraghi, Cabral, Amrabat, Nico Gonzalez și Ikone vor fi rezerve. Jovic va juca din primul minut, iar în spatele lui vor fi distribuiți Kouame, Barak și Brekalo. În apărare, Milenkovic și Ranieri.

VĂ AȘTEPTĂM PE SERVERUL DE DISCORD CU GIVEAWAY-URI, CONCURSURI, BILETE ȘI DISCUȚII – CLICK AICI

Echipe probabile

Sassuolo Echipă probabilă Sassuolo
Portar Consigli
Fundași Toljan, Erlic, Ferrari, Rogerio
Mijlocaşi Harroui, Lopez, Henrique
Atacanţi Berardi, Pinamonti, Bajrami
Fiorentina Echipă probabilă Fiorentina
Portar Terracciano
Fundași Dodo, Milenkovic, Ranieri, Terzic
Mijlocaşi Duncan, Mandragora - Kouame, Barak, Brekalo
Atacanţi Jovic

Statistica meciurilor directe Sassuolo v Fiorentina

În tur, Fiorentina s-a impus cu 2-1, primul succes al toscanilor după 5 partide cu Sassuolo în care neroverzii nu pierduseră - 3 victorii și două remize. Sassuolo a marcat în ultimele 10 meciuri cu Fiorentina. Ultimele 7 partide directe au fost GG3+. Ultimul meci jucat pe Mapei Stadium s-a încheiat 2-1 pentru Sassuolo. Fiorentina nu a mai câștigat la Reggio Emilia din octombrie 2019, când se impunea cu 2-1. 

35 RON FREEBET LA PARIURI FĂRĂ DEPUNERE – CLICK AICI

Cote pentru Sassuolo v Fiorentina

Over 3 are 1.72, cu miza returnată dacă se înscrie de trei ori. Over 1 în prima repriză are 1.52.

50 RON FREEBET LA PARIURI FĂRĂ DEPUNERE – CLICK AICI

Sassuolo vs Fiorentina Pont: 1-3 goluri în fiecare repriză

Cum miza lipsește cu desăvârșire, mă aștept să vedem un meci destul de relaxat. Asta ar însemna și o partidă cu multe goluri, dar cota pentru cel puțin 3 reușite a scăzut sub 1.50, așa că m-am reorientat. Din oferta de pariuri sportive Superbet, am ales varianta în care se marchează măcar o dată, dar de cel mult trei ori în fiecare repriză. Cota este foarte bună.

Miza: 8/10
Cota: 1.75
Status: Pierdut

Salutare! Lucrez în televiziune din 2004 și tot de atunci comentez fotbal intern și internațional, dar și tenis. Am făcut-o pentru Național TV, SportKlub, GSP TV și, din 2009, pentru Digi Sport. În paralel, scriu despre fotbal pe www.danstefanescu.ro și www.wesport.ro

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+120.32
Câștigate
33
Pierdute
11
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Marius Huțu
+34.79
Câștigate
12
Pierdute
5

Cele mai recente avancronici