Share

Pont pentru Sassuolo - Bologna, Italia Serie A, 08.11.2019

Fotbal Italia

Cota: 1.32

Adaugat de: Vladimir Eugen

08 Noi 2019 09:26 864 0
Logo Sassuolo
Logo Bologna
Sassuolo
Bologna
VS
21:45 08 Noiembrie 2019
Fotbal Italia - Serie A

Analiză și informații pentru Sassuolo v Bologna

Sassuolo intră în acest derby emilian clasată pe locul 15, poziție însă nemeritată pentru echipa gazdă. Fiindcă Sassuolo deseori a practicat un fotbal foarte solid, ofensiv, având de fapt o medie de aproape 2 goluri marcate pe meci. Probleme sale sunt defensive și asta s-a văzut mai ales acasă: 1-2 cu Fiorentina, 3-4 cu Inter sau 1-4 cu Atalanta. După cum se vede însă au marcat în fiecare partidă, deși oponenții au fost de top. 
Bologna este și el slab clasată, pe locul 13, iar antrenorul Mihajlovic spune că deja se simte presiune și echipa sa are nevoie de puncte astăzi. Bologna marchează în general mult, având 5 partide consecutive în care au înscris, inclusiv în înfrângerea la limită 1-2 la Juventus sau în cea de săptămâna trecută cu Inter, tot 1-2. 
Așadar avem premisele unei partide spectaculoase, pariul mergând pe această idee, fiind găsit mai jos și fiind folosit în cadrul proiectului Pariurix "Biletul Zilei". 

Deschide cont la Unibet - primul pariu este fără risc în limita a 300RON

Sassuolo (4-3-3): Consigli; Toljan, Romagna, Peluso, Kyriakopoulos; Locatelli, Magnanelli, Duncan; Berardi, Caputo, Boga. 
Bologna (4-2-3-1): Skorupski; Mbaye, Danilo, Bani, Krejci; Poli, Medel; Orsolini, Svanberg, Sansone; Palacio

Cote pentru Sassuolo v Bologna

Pont Sassuolo vs Bologna: Over 2 handicap asiatic

Sassuolo este o echipă bună, deși locul din clasament, 15, spune altceva. Însă echipa gazdă are al 7-lea atac din campionat, cu o medie de aproape 2 goluri pe meci, iar acasă au înscris inclusiv împotriva unor echipe de top precum Atalanta sau Fiorentina, cu Inter pierzând de exemplu 3-4. Iar acum De Zerbi va trimite în teren o echipa ofensivă, cu 3 atacanți. Bologna este și ea o echipa solidă, în ultima vreme marcând constant și pierzând la limită, 1-2, atât cu Juventus cât și cu Inter. Iar în acest derby vine cu gândul la victorie și nu se va apara, mai ales că pe acest teren au 3 victorii în ultimele 4 partide. Consider astfel că vom vedea un meci spectaculos, pariul mergând pe over 2 handicap asiatic (miză returnată în caz că se marchează fix 2 goluri) la o cotă oferită de Unibet.

Pont pariuri: Over 2 handicap asiatic

Miza: 10/10

Cota: 1.32

Adaugat de: Vladimir Eugen

Status: Castigat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 1

100%

Nu 0

0%

Vladimir Eugen

Ponturi:

42

Castigate:

20

Pierdute:

12

Anulate:

6

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici