1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Fotbal Italia »
  5. Sampdoria - Udinese, Ponturi Pariuri Serie A, 16.01.2021, Avem parte de multe goluri?!

Sampdoria - Udinese, Ponturi Pariuri Serie A, 16.01.2021, Avem parte de multe goluri?!

Guest
Guest

2021-01-15 23:55:00

Fotbal Italia - Serie A

16 Ianuarie 2021, 21:45

Sampdoria

Sampdoria

versus
Udinese

Udinese

1.55

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Sampdoria v Udinese

Venim cu un pont și din Serie A, de la meciul dintre Sampdoria și Udinese, din cadrul etapei cu numărul 18, meci care e ultimul al zilei programat și care va începe de la ora 21 45. Mai multe amănunte, dar și pontul gândit, în cele ce urmează.

Sampdoria: Forma echipei, știri și statistici

Sampdoria a fost foarte inconstantă în ultima vreme. Trupa lui Ranieri are 2 victorii în ultimele 5 meciuri din campionat și 3 în ultimele 10 partide. Am putea spune că formația antrenată de Ranieri e chiar într-o formă slabă. Echipa se află pe locul 11 însă, cu 20 de puncte acumulate, la 8 puncte distanță de primul loc retrogradabil. Sigur, chiar dacă distanța e una care nu aduce griji, campionatul e lung, iar forma elevilor lui Ranieri nu este una deloc bună.

În schimb, atacul este bun, chiar dacă golavarajul este negativ, -2, după 26 de goluri marcate și 28 primite. Chiar dacă are doar 3 victorii în ultimele 10 partide din campionat, echipa a marcat în 9 dintre acestea, doar în eșecul de la Roma, 0-1 formația lui Ranieri nu a rueșit să marcheze. În cele 8 meciuri jucate pe propriul teren, Sampdoria are 3 victorii, 15 goluri marcate și 13 primite. De altfel, în ultimele 5 partide de pe Stadio Luigi Ferraris, s-au marcat minimum 3 goluri. Ba mai mult, în fiecare din aceste ultime 5 partide, s-au marcat de fiecare goluri în ambele porți. Alex Ferrari și Manolo Gabbiadini sunt absențe de o lungă perioadă, în timp ce Jankto e suspendat.

Cred că partida va fi una spectaculoasă, mai ales ținând cont de faptul că echipa lui Ranieri practică un fotbal deschis și marchez, dar și primește gol des. Mă aștept chiar la o partidă cu 4 goluri!

Udinese: Forma echipei, știri și statistici

Udinese se află într-o formă slabă, cu doar 2 puncte câștigate în ultimele 5 partide din campionat. Echipa de pe Dacia Arena e doar pe locul 15, la 4 lungimi distanță de locurile retrogradabile. Golaverajul este unul slab, -7, după cele 18 goluri înscrise și 25 încasate. E clar că echipa antrenată de Luca Gotti nu se află într-o situație deloc bună, însă au fost meciuri în care Udine a arătat că are potențial și merită un loc mai bun în clasament.

Cel mai recent exemplu e partida cu Juventus, când Udinese a marcat prima, dar golul i-a fost anulat pe motiv de henț, iar pe lângă reușită, De Paul & compania au mai avut câteva oportunițăți de a marca. Chiar dacă a fost până la urmă un eșec clar, prestația trupei lui Gotti nu a fost tocmai rea. Sunt probleme de efectiv în schimb. Pe lângă Mato Jajalo și Ignacio Pussetto, care sunt absenți pentru restul sezonului, Udinese nu se va puteaza baza nici pe  Stefano Okaka, Fernando Forestieri, Sebastian Prodl și Bram Nuytinck, toți accidentați. Totuși Udine are un lot numeros și va încerca să ia măcar un punct din această deplasare.

Chiar dacă în meciurile jucate în deplasare echipa nu a luat decât 9 puncte, Udine poate profita de forma slabă a celor de la Sampdoria și să marcheze măcar o dată. Și să spere la un rezultat de egalitate, cel puțin!

Echipe probabile

Sampdoria Echipă probabilă Sampdoria
Portar Audero
Fundași Bereszynski, Yoshida, Colley, Augello
Mijlocaşi Candreva, Ekdal, Thorsby, Damsgaard
Atacanţi Balde, Quagliarella
Udinese Echipă probabilă Udinese
Portar Musso
Fundași Bonifazi, Becao, Samir
Mijlocaşi Larsen, De Paul, Arslan, Mandragora, Zeegelaar; Pereyra
Atacanţi Lasagna

Statistica meciurilor directe Sampdoria v Udinese

În ultimele 5 meciuri directe, Sampdoria s-a impus de 4 ori, în timp ce Udine a câștigat o dată. În ultima confruntare directă, ce a avut loc în luna iulie, la finalul sezonului trecut, Sampdoria s-a impus cu 3-1 pe Dacia Arena.

Cote pentru Sampdoria v Udinese

Pe lângă pontul oferit, se mai poate merge și pe ambele echipe marchează, la o cotă de 1,73.

Sampdoria vs Udinese Pont: Peste 2 goluri asiatic

Va fi un meci spectaculos. Cele 2 formații au apărări slabe și cu siguranță una din cele 2 formații va primi cel puțin un gol în această partidă. Eu consider că sunt premise ridicate pentru a vedea reușite în ambele porți, dar pentru mai multă siguranță, voi merge pe un over asiatic. În ultimele 5 partide de acasă a celor de la Sampdoria s-au marcat de fiecare dată minimum 3 goluri, astfel că mizez și eu pe același pronostic, însă în cazul în care vom avea doar 2 goluri, vom primi miza înapoi. Cota este una bună!

Fotbal Italia - Serie A

Peste 2 goluri asiatic

1.55
Sampdoria vs Udinese

16 Jan 21, 21:45

Miza: 5/10
Cota: 1.55
Status: Castigat

Sampdoria vs Udinese Pont: Peste 1.5 goluri - prima repriză

Sampdoria are o medie de 3,5 goluri pe teren propriu, iar Udinese una de 3,25, iar golaverajele sunt destul de echilibrate, adică ambele și marchează, dar și primesc multe goluri. În statistica primei reprizei a meciurilor de acasă Sampdoria stă foarte bine, are golaveraj 10-6 după 8 partide, adică o medie de 2 goluri până la pauză. Ca atare, mă încumet la o cotă curajoasă din oferta Unibet pariuri sportive.

Miza: 5/10
Cota: 3.05
Status: Pierdut

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+99.44
Câștigate
45
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici