1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Fotbal Italia »
  5. Sampdoria - Spal, Ponturi Pariuri Italia Seria A, 05.07.2020. Gazdele, în zodia rezultatului de 2-1

Sampdoria - Spal, Ponturi Pariuri Italia Seria A, 05.07.2020. Gazdele, în zodia rezultatului de 2-1

Marius Huțu
Marius Huțu

2020-07-04 22:00:00

Fotbal Italia - Serie A

05 Iulie 2020, 20:30

Sampdoria

Sampdoria

versus
Spal

Spal

1.90

Cele mai bune cote:

Unibet
L1160657W000330
Pariază acum la Unibet

Analiză și informații pentru Sampdoria v Spal

Sampdoria și Spal se înfruntă duminică, de la ora 20:30, într-un meci foarte important pentru menținerea în Serie A. Concluzionăm cu un pronostic după prezentarea unor detalii din cele două tabere.

Sampdoria și Spal sunt două dintre cele mai „dure” echipe din Serie A. Ambele comit, în medie, 15 fauturi per joc și primesc în medie 2,85 cartonașe galbene.

Sampdoria: Forma echipei, știri și statistici

Sampdoria a luat o gură importantă de oxigen în ultima rundă, după ce a câștigat cu scorul de 2-1 pe terenul echipei Lecce, o altă contracandidată în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipa lui Claudio Ranieri a intrat în zodia rezultatului de 2-1, din moment ce ultimele cinci partide de campionat s-au terminat cu același rezultat. Cu Verona și Lecce au însemnat victorii, iar cu Inter, Roma și Bologna, înfrângeri.

Gazdele au ajuns la cota 29 de puncte și au patru puncte peste zona retrogradării. Claudio Ranieri a preluat echipa după șapte etape și a contribuit la 26 de puncte din totalul de 29. Totuși, are unul dintre cele mai slabe bilanțuri din carieră în Italia, cu 1.18 puncte / meci.

Din punct de vedere statistic, Sampdoria este echipa care a marcat cele mai puține goluri în prima repriză în acest sezon – 8 goluri. În schimb, este într-un Top 5 cu realizări în ultimele 15 minute ale jocului. Quagliarella & Co au marcat nu mai puțin de 11 goluri în această perioadă de joc.

Thorsby este suspendat, iar Linetty. Quagliarella și Tonelli sunt accidentați.

Spal: Forma echipei, știri și statistici

Spal își joacă probabil una dintre ultimele cărți de a rezista în Serie A, având în vedere că este la șapte puncte distanță de Genoa, prima echipă care se salvează azi. Luigi Di Biagio a preluat echipa în urmă cu șase etape, dar nici el nu a reușit să facă mare lucru, reușind să obțină doar 4 puncte din 18 posibile.

După reluarea campionatului, Spal a pierdut cu Cagliari (0-1) și Napoli (1-3), reușind în ultima etapă o surpriză, prin rezultatul de egalitate cu AC Milan (2-2). În acest ultim joc a scăpat victoria printre degete, din moment ce a fost egalată în minutul 93!

Oaspeții au cel mai slab atac din Serie A, având doar 23 de goluri marcate în 29 de partide, distribuite astfel: 12 în prima repriză și 11 în partea secundă.

Ar mai fi de renarcat faptul că Spal nu se va putea baza pe Luigi Di Biagio pe banca tehnică, fiind suspendat o etapă după partida cu AC Milan. De asemenea, Marco D'Alessandro va lipsi de la acest joc, după ce a văzut direct cartonașul roșu în ultima etapă.

Echipe probabile

Sampdoria Echipă probabilă Sampdoria
Portar Audero
Fundași Bereszynski, Yoshida, Colley, Augello
Mijlocaşi Depaoli, Ekdal, Vieira, Jankto
Atacanţi Ramirez, Gabbiadini
Spal Echipă probabilă Spal
Portar Letica
Fundași Tomovic, Vicari, Bonifazi
Mijlocaşi Sala, Valdifori, Valoti, Dabo, Missiroli
Atacanţi Floccari, Petagna

Statistica meciurilor directe Sampdoria v Spal

În turul campionatului, Sampdoria a câștigat la Spal cu 1-0, cu un gol marcat de Caprari în minutul 91.

Cote pentru Sampdoria v Spal

Așa cum am remarcat în prezentarea echipelor, Sampdoria a intrat în zodia rezultatului de 2-1. Ar fi o adevărată „nebunie” să vină și al șaselea rezultat consecutiv de 2-1. Pentru un succes al gazdelor cu 2-1, Unibet oferă cota 8.00. Pentru over 2,5 goluri, cota este 1.94.

Sampdoria vs Spal Pont: Victorie Sampdoria

Bilanțul direct între cele două echipe este aproximativ egal, dar Sampdoria și-a dominat adversara în ultimele patru întâlniri, pe care le-a câștigat pe toate la limită. Culmea, trei dintre acestea au avut ca rezultat final scorul de 2-1. Echipa lui Ranieri și-a „încărcat bateriile” la partida cu Lecce și va încerca să facă un alt pas spre evitarea retrogradării, după un sezon mult sub așteptări. Gazdele au echipa mai bună pe hârtie și în mod normal ar trebui să o arate și pe teren. Este un moment poate decisiv în acest sezon, iar jocul va fi tratat ca o finală.

Fotbal Italia - Serie A

Victorie Sampdoria

1.90
Sampdoria vs Spal

05 Jul 20, 20:30

Miza: 5/10
Cota: 1.90
Status: Castigat

Sampdoria vs Spal Pont: Peste 2 goluri asiatic la pauză

Sampdoria are toate motivele să joace cu ambiție pentru că vizează rămânerea în Serie A și trei puncte cu penultima clasată ar fi aur. Se anunță un meci încins pentru că și Spal mai are de doi bani speranță să evite retrogradarea, dar cu egaluri nu poate realiza asta, deci are nevoie să atace, de aceea ar trebui să asistăm la o partidă cu goluri.

Miza: 5/10
Cota: 6.20
Status: Castigat

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+99.44
Câștigate
45
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici