1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Fotbal Italia »
  5. Salernitana vs Udinese

Salernitana vs Udinese. Ponturi Pariuri Serie A, 22.05.2022. La o victorie de o salvare miraculoasă

Dan Ștefanescu
Dan Ștefanescu

2022-05-21 17:53:00

Fotbal Italia - Serie A

22 Mai 2022, 21:45

Salernitana

Salernitana

versus
Udinese

Udinese

1.70

Cele mai bune cote:

Unibet
L1160657W000330
Pariază acum la Unibet

Analiză și informații pentru Salernitana v Udinese

Salernitana primește vizita lui Udinese în ultima etapă din Serie A. Echipa lui Davide Nicola are nevoie de victorie pentru a-și asigura permanența în Serie A, indiferent de rezultatul partidei dintre Venezia și Cagliari. Pontul recomandat îl găsiți la finalul analizei meciului. 

Salernitana: Forma echipei, știri și statistici

Salernitana este la un singur pas de a îndeplini o misiune ce părea imposibilă. Echipa lui Davide Nicola a fost multă vreme pe ultimul loc și nimeni nu-i dădea vreo șansă de a se salva. Echipa din sudul Italiei are însă o serie incredibilă, de 7 meciuri fără eșec, dintre care 4 victorii. Salernitana are două puncte peste Cagliari, dar are nevoie de victorie, pentru că în caz de egalitate, sarzii stau mai bine la golaveraj, ambele meciuri directe încheindu-se 1-1. Salernitana ar fi fost deja salvată dacă avea puțin noroc. La Bergamo a fost egalată în minutul 88, Cagliari a egalat-o în al 9-lea minut de prelungire, iar în ultima etapă, la 1-1 cu Empoli, Perotti a ratat un penalty în minutul 84.

Davide Nicola are ceva bătăi de cap înaintea partidei cu Udinese. Sepe este accidentat, astfel că Vid Belec va fi titularizat între buturi. Ranieri este în aceeași situație și va fi înlocuit de Zortea. În plus, Ederson este suspendat. Bonazzoli și Djuric vor juca în atac, iar Bohinen va fi titularizat în spatele lor. 

Salernitana a pierdut o singură dată în ultimele 8 meciuri jucate pe teren propriu, 0-1 cu Torino. În ultimele 3 partide de pe Stadio Arechi, echipa lui Davide Nicola le-a învins pe Fiorentina (2-1) și Venezia (2-1) și a remizat cu Cagliari (1-1).

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
Super premii pe grupul de Telegram PariuriX! 11 luni pe profit din 12 pe 2021. Și avem profit și după primele 4 luni din 2022. Vă așteptăm să câștigăm împreună. Totul GRATUIT
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Udinese: Forma echipei, știri și statistici

Udinese vine după 3 meciuri fără victorie, între care două eșecuri. Ciudat este că ambele înfrângeri au venit pe teren propriu, unde Udinese se simțea foarte bine. În ultima etapă, friulanii au pierdut cu Spezia (2-3) deși au condus cu 1-0. A fost al treilea eșec consecutiv pe Dacia Arena, după cele cu Inter (1-2) și Salernitana (0-1) Între aceste două înfrângeri, echipa lui Gabriele Cioffi a scos un punct la Reggio Emilia, 1-1 cu Sassuolo. Singurul succes din ultimele 6 etape este cel de Artemio Franchi, 4-0 cu Fiorentina. 

Cioffi nu are cel mai bun lot la dispoziție, în condițiile în care pe lângă Beto și Succes s-a accidentat și portarul titular, Marco Silvestri. Locul său va fi luat de Padelli. În atac, Deulofeu va fi sprijinit de argentinianul Pussetto. Becao, Pablo Mari și Perez vor fi cei trei fundași centrali.

Dacă pe teren propriu Udinese a jucat slab în ultima vreme, lucrurile stau fix invers când vine vorba de meciurile din deplasare. Friulanii sunt neînvinși în ultimele 4 partide externe - două victorii și două remize. Ultimul eșec în deplasare, 1-2 cu Napoli, a 5-a partidă consecutivă fără victorie departe de Dacia Arena, la acel moment. 

Echipe probabile

Salernitana Echipă probabilă Salernitana
Portar Belec
Fundași Gyomber, Radovanovic, Fazio
Mijlocaşi Mazzocchi, L. Coulibaly, Bohinen, Kastanos, Zortea
Atacanţi Bonazzoli, Djuric
Udinese Echipă probabilă Udinese
Portar Padelli
Fundași Becao, P. Mari, Perez
Mijlocaşi Molina, Pereyra, Walace, Makengo, Udogie
Atacanţi Deulofeu, Pussetto

Statistica meciurilor directe Salernitana v Udinese

Salernitana a câștigat pe terenul lui Udinese, în restanța disputată în urmă cu o lună. A fost 1-0, cu golul marcat de Verdi, în prelungiri. Precedentele întâlniri datau din sezonul 1998/99, când Udinese se impunea în ambele meciuri, 2-0 acasă și 2-1 în deplasare. 

Cote pentru Salernitana v Udinese

1.62 este cota pentru un meci cu cel puțin 3 goluri și tot atât are și varianta GG.

Salernitana vs Udinese Pont: Salernitana câștigă

La o singură victorie de o salvare miraculoasă, Salernitana nu cred că se va încurca în fața unui adversar care nu are absolut nimic de câștigat de pe urma unei eventuale retrogradări a echipei lui Davide Nicola. Tocmai de aceea, nu cred că Salernitana va întâmpina mari probleme în a obține punctele de care are nevoie pentru a se salva. Cota am ales-o din oferta de pariuri sportive Betano.

Miza: 10/10
Cota: 1.70
Status: Pierdut

Salutare! Lucrez în televiziune din 2004 și tot de atunci comentez fotbal intern și internațional, dar și tenis. Am făcut-o pentru Național TV, SportKlub, GSP TV și, din 2009, pentru Digi Sport. În paralel, scriu despre fotbal pe www.danstefanescu.ro și www.wesport.ro

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+120.32
Câștigate
33
Pierdute
11
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Marius Huțu
+34.79
Câștigate
12
Pierdute
5

Cele mai recente avancronici