1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Fotbal Italia »
  5. Salernitana vs Atalanta. Ponturi Pariuri Serie A, 18.09.2021

Salernitana vs Atalanta. Ponturi Pariuri Serie A, 18.09.2021

Dan Ștefanescu
Dan Ștefanescu

2021-09-17 15:34:00

Fotbal Italia - Serie A

18 Septembrie 2021, 21:45

Salernitana

Salernitana

versus
Atalanta

Atalanta

1.87

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Salernitana v Atalanta

Salernitana primește vizita Atalantei, în etapa a 4-a din Serie A. Salernitana este ultima, fără vreun punct și cu cea mai slabă apărare. Nici Atalanta nu stă excelent . Are doar 4 puncte, dar singura victorie din acest sezon a obținut-o în deplasare. 

Salernitana: Forma echipei, știri și statistici

Salernitana a promovat după 22 de ani, dar aventura în Serie A pare a fi de scurtă durată. Echipa lui Fabrizio Castori nu pare deloc pregătită pentru acest nivel, iar rezultatele din primele 3 etape spun totul despre fragilitatea echipei din Salerno. Niciun punct, doar două goluri marcate și nu mai puțin de 11 primite. Nicio altă echipă nu a luat 11 goluri în primele 3 etape, de la înființarea Serie A.

De fapt, singurul motiv de bucurie, de la startul sezonului, a fost victoria din Cupa Italiei, 2-0 cu Reggina, obținută cu o săptămână înaintea startului de sezon. Salernitana a condus-o de două ori pe Bologna, în deplasare, în prima etapă, dar a pierdut cu 3-2. În ultimele două meciuri, echipa lui Castori a luat câte 4 goluri de la Roma și Torino. 

Nici măcar venirea lui Ribery nu a avut darul de a schimba prea mult dinamica Salernitanei, pentru că defensiva și linia mediană nu se ridică la nivelul campionatuluiDe unul singur, veteranul francez nu poate face prea multe, iar asta s-a văzut încă din momentul în care a fost trimis în teren la Torino. De data aceasta, francezul va fi titular, în spatele celor doi atacanți, Bonazzoli și Simy. 

Ruggeri va lipsi încă o lună, iar Capezzi este incert. 

YouTube
Concurs
 5️⃣0️⃣ lei Freebet + 2️⃣2️⃣9️⃣ FREESPINS  în perioada 11-19 septembrie 2021
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Atalanta: Forma echipei, știri și statistici

Atalanta are probleme în startul sezonului, în condițiile în care jucători importanți lipsesc din angrenajul lui Gasperini. Bergamascii au doar 4 puncte după primele 3 etape, iar singura victorie au obținut-o în prima etapă, un 2-1 chinuit pe terenul lui Torino, cu un gol decisiv marcat în prelungiri. În ultimele două partide, Atalanta a jucat pe teren propriu și a marcat doar o dată, din penalty. A fost 0-0 cu Bologna, după care a venit eșecul cu Fiorentina (1-2), din runda precedentă. La mijlocul săptămânii, Atalanta a debutat în Champions League și s-a întors cu un punct de pe terenul deținătoarei Europa League, Villarreal (2-2). 

Gasperini nu-l va putea folosi pe Muriel până la următoarea pauză competițională, în octombrie. Zapata va juca din primul minut, alături de Ilicic. În spatele celor doi se va afla Pasalic, care pare să fi câștigat duelul pentru titularizare cu Pessina. Nici Malinovski nu se va număra printre titulari. În defensivă, apare Demiral, alături de Palomino și Toloi. Djimsiti rămâne pe bancă.

În afara lui Muriel, Gasperini nu-i va mai putea folosi nici pe Hateboer, accidentat, și De Roon, aflat la ultima etapă de suspendare.

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
Super profit pe grupul de Telegram PariuriX! 7 luni pe plus din 8 pe 2021. Vă așteptăm să câștigăm împreună. Totul GRATUIT
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Echipe probabile

Salernitana Echipă probabilă Salernitana
Portar Belec
Fundași Bogdan, Strandberg, Gagliolo
Mijlocaşi Kechrida, M. Coulibaly, L. Coulibaly, Ranieri
Atacanţi Ribery - Simy, Bonazzoli
Atalanta Echipă probabilă Atalanta
Portar Musso
Fundași Toloi, Demiral, Palomino
Mijlocaşi Maehle, Koopmeiners, Freuler, Gosens
Atacanţi Pasalic - Ilicic, Zapata

Statistica meciurilor directe Salernitana v Atalanta

Ultimele întâlniri directe dintre cele două echipe sunt prea vechi pentru a fi relevante. Atalanta i-a luat 4 puncte Salernitanei, în sezonul 2003/04 din Serie B.

Cote pentru Salernitana v Atalanta

Atalanta are 2.47 pentru un handicap asiatic (-2). Over 1 în prima repriză este cotat la 1.57.

Salernitana vs Atalanta Pont: Atalanta HA-1,5

Salernitana a avut parte de un start complicat de sezon, iar vizita Atalantei nu face altceva decât să-i dea fiori echipei nou-promovate. Nici măcar venirea lui Ribery nu se poate spune că o va ajuta foarte mult pe Salernitana, în condițiile în care francezul are nevoie de coechipieri de calitate. Nu mă aștept la vreo supriză pe Stadio Arecchi, în condițiile în care Atalanta are, la rându-i, nevoie de puncte. Cred că echipa lui Gasperini se va impune la cel puțin două goluri diferență. Cota am ales-o din oferta de pariuri Betano.

Miza: 8/10
Cota: 1.87
Status: Pierdut

Salernitana vs Atalanta Pont: Atalanta HA -1

Atalanta e în foame de puncte și de victorii, după un început slab de sezon. Echipa lui Gasperini a luat o gură de oxigen în Liga Campionilor, unde a revenit cu un 2-2 de la Villarreal. E clar că acum, în fața celei mai slabe formații din Serie A, o nou promovată, bergamascii vor încerca o victorie consistentă, care să-i deblocheze și în campionat. Diferența de valoare este destul de mare, Salernitana fiind o bună încasatoare, cu 11 goluri primite în numai 3 etape disputate până acum. Pariul e câștigător în cazul în care oaspeții câștigă la peste două goluri diferență. Dacă bat la un singur gol, primim cota 1. Am ales cota din oferta Betano pariuri sportive.

Fotbal Italia - Serie A

Atalanta HA -1

1.47
Salernitana vs Atalanta

18 Sep 21, 21:45

Miza: 8/10
Cota: 1.47
Status: Anulat

Salutare! Lucrez în televiziune din 2004 și tot de atunci comentez fotbal intern și internațional, dar și tenis. Am făcut-o pentru Național TV, SportKlub, GSP TV și, din 2009, pentru Digi Sport. În paralel, scriu despre fotbal pe www.danstefanescu.ro și www.wesport.ro

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+99.44
Câștigate
45
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici