1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Fotbal Italia »
  5. Parma - Spezia, Ponturi Pariuri Fotbal Italia 25.10.2020. Un român, reținut pentru acest joc

Parma - Spezia, Ponturi Pariuri Fotbal Italia 25.10.2020. Un român, reținut pentru acest joc

Marius Huțu
Marius Huțu

2020-10-24 21:40:00

Fotbal Italia - Serie A

25 Octombrie 2020, 16:00

Parma

Parma

versus
Spezia

Spezia

2.10

Cele mai bune cote:

Superbet
L1160659W000328
Pariază acum la Superbet

Analiză și informații pentru Parma v Spezia

Parma și Spezia se întâlnesc duminică, de la ora 16:00, într-un meci din etapa a 5-a în Serie A, evenimentul fiind inclus pe lista noastră de pariuri.

Noua formație a lui Valentin Mihăilă are un handicap de un punct față de adversară după primele meciuri ale sezonului.

Parma: Forma echipei, știri și statistici

Parma este pe loc retrogradabil, având o victorie și trei înfrângeri în primele evoluții ale sezonului. După un start ezitant, în care a pierdut cu Napoli pe teren propriu (0-2) și Bologna în deplasare (scor 1-4), formația de pe Ennio Tardini a dat semne de revenire. A învins Verona cu scorul de 1-0 în propriul fief, apoi a cedat cu 3-2 la Udinese în ultima rundă, cu gol decisiv primit în minutul 88.

Startul mai greu al celor de la Parma poate fi explicat și prin faptul că la echipă s-au produs multe schimbări în vară. Pe deasupra, echipa a fost afectată de accidentări și Covid-19. Dejan Kulusevski a plecat la Juventus, Andreas Cornelius a fost accidentat, cei doi fiind oameni cheie ai echipei în sezonul trecut. Între timp, danezul s-a reîntors de marți la pregătiri și nu este exclusă fie chiar titularizat. Sosit de curând la Parma, românul Valentin Mihăilă încă mai așteaptă până va intra. El nu face parte din lotul reținut pentru acest joc.

Andreas Cornelius revine, dar lista indisponibilor la Parma este în continuare destul de mare. Fabio Liverani nu se poate baza pe Busi, Osorio, Lautaro Valenti, Brunetta, Sprocati, Dezi, Scozzarella, Inglese și Vincent Laurini. Cei mai mulți au avut rezultate pozitive la testele pentru Covid-19 și au absentat și la Udine. Gazdele au reținut 22 de jucători, în lot fiind promovați și doi jucători tineri, unul fiind un alt român, Reinaldo Radu.

Spezia: Forma echipei, știri și statistici

Spezia a obținut patru puncte în primele patru etape, din postura de nou-promovată, după partidele cu Sassuolo (1-4, acasă), Udinese (2-0, deplasare), Milan (0-3, deplasare) și Fiorentina (2-2, acasă). Oaspeții au avut un start OK, arătând că au capacitatea de a reveni și din momente mai complicate, așa cum s-a întâmplat în runda precedentă, când a egalat de la 0-2.

Nou-promovata are mult entuziasm la revenirea în Seria A și propune un fotbal destul de ofensiv. Pe de altă parte, Spezia nu are conturată încă o formulă clară a primului „11”. În primele patru etape a fost echipa care a utilizat cei mai mulți jucători, 26 la număr. Echipa a promovat în luna august, în urma unui play-off, astfel că nu a avut foarte mult timp pentru a se organiza pe piața transferurilor. Întăririle au venit spre finalul ferestrei de transferări.

Antrenorul Vincenzo Italiano a reținut 24 de jucători pentru deplasarea pe Ennio Tardini. Ricci, jucător care a fost incert zilele trecute, face parte din lot și ar putea fi titularizat. Oaspeții nu se pot baza la acest joc pe Marchizza, Maggiore și Galabinov.

Echipe probabile

Parma Echipă probabilă Parma
Portar Sepe
Fundași Laurini, Iacoponi, Gagliolo, Pezzella
Mijlocaşi Kucka, Cyprien, Kurtic
Atacanţi Karamoh, Gervinho, Cornelius
Spezia Echipă probabilă Spezia
Portar Provedel
Fundași Sala, Terzi, Chabot, Bastoni
Mijlocaşi Ricci, Bartolomei, Deiola
Atacanţi Verde, Nzola, Gyasi

Statistica meciurilor directe Parma v Spezia

Ultimele întâlniri directe au avut loc în sezonul 2017-2018, în Serie B. Parma a terminat 0-0 pe teren propriu și a câștigat în deplasare cu 2-0. Echipele s-au schimbat însă mult de atunci.

Cote pentru Parma v Spezia

Cele două echipe au apărări care au cedat destul de des în primele runde, fiecare având peste 2 goluri per joc primite. Pe de altă parte, Parma și Spezia nici nu au fost formații care să se închidă, ci au căutat să joace ofensiv. Pentru 3+ goluri în acest meci, avem o cotă de 1.95 la Superbet pariuri sportive.

Parma vs Spezia Pont: Victorie Parma

Spezia a pus foarte mult suflet în startul acestui sezon și a reușit să adune câteva puncte, care să-i ofere speranța că poate evita retrogradarea. S-ar putea totuși ca de acum încolo să nu mai fie suficient acest lucru. Parma a spart gheața în ultimul joc disputat pe teren propiu, iar acum încearcă să evadeze din subsolul ierarhiei cu o nouă victorie. Revenirea lui Cornelius va aduce, probabil, un plus de încredere. Iar Liverani simte din ce în ce mai bine echipa, a fost mulțumit de ce a văzut în ultimele zile la antrenamente și este convins că va obține toate cele trei puncte. Cota de 2.10 propusă pentru victoria gazdelor poate fi încercată.

Fotbal Italia - Serie A

Victorie Parma

2.10
Parma vs Spezia

25 Oct 20, 16:00

Miza: 6/10
Cota: 2.10
Status: Pierdut

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+96
Câștigate
46
Pierdute
22
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici