1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Fotbal Italia »
  5. Napoli vs Udinese. Ponturi Pariuri Italia Serie A, 19.07.2020. Napoli vine după două egaluri

Napoli vs Udinese. Ponturi Pariuri Italia Serie A, 19.07.2020. Napoli vine după două egaluri

Dan Ștefanescu
Dan Ștefanescu

2020-07-18 12:07:00

Fotbal Italia - Serie A

19 Iulie 2020, 20:30

Napoli

Napoli

versus
Udinese

Udinese

1.83

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Napoli v Udinese

Napoli joacă pe teren propriu cu Udinese, în etapa a 34-a din Serie A. Napoletanii vin după două remize consecutive, în vreme ce friulanii au scos un singur punct în ultimele două etape. Pontul recomandat, în cele ce urmează.

Napoli: Forma echipei, știri și statistici

Napoli folosește ultimele etape din Serie A pentru a pregăti returul cu Barcelona, din optimile Ligii Campionilor. Echipa lui Gattuso nu mai poate prinde locul 4, iar câștigarea Cupei Italiei i-a asigurat un loc direct în grupele Europa League. Poate tocmai de aceea, Napoli a încetinit ritmul și nu a mai câștigat de 3 etape. În ultimele două runde, echipa lui Gattuso a obținut tot atâtea egaluri, 2-2 cu Milan și 1-1 cu Bologna.

Gattuso nu-l poate folosi pe Di Lorenzo, suspendat, și-l va înlocui cu Hysaj. Llorente și Younes sunt accidentați, dar niciunul nu ar fi fost titular. Insigne revine printre titulari, în ofensivă, alături de Mertens și Lozano. Callejon iese din cărțile pentru titularizare. Maksimovic are prima șansă la titularizare în fața lui Manolas, deși grecul a marcat la Bologna. 

Napoli are 3 victorii și o remiză în ultimele 4 meciuri pe San Paolo. Doar Milan a scăpat neînvinsă în ultimele 4 partide pe terenul echipei lui Gattuso. Lecce e ultima echipă care a câștigat la Napoli, 3-2 în februarie. În ultimele 6 meciuri de pe teren propriu, Napoli a marcat de cel puțin două ori. În eșecul cu Fiorentina, 0-2, din ianuarie, Napoli a bifat ultima partidă fără gol marcat pe San Paolo. Napoli a luat gol în ultimele 10 meciuri de pe teren propriu. Napoletanii nu și-au mai păstrat poarta intactă, pe teren propriu, din noiembrie, de la un 0-0 cu Genoa.

Udinese: Forma echipei, știri și statistici

Udinese nu mai are foarte multe motive să-și facă griji în finalul acestui sezon, deși matematica spune că friulanii nu și-au asigurat încă salvarea de la retrogradare. Udinese are 7 puncte peste Lecce, prima echipă de sub linie. Friulanii au obținut, în ultima vreme, rezultate interesante în meciurile cu echipele importante ale Italiei. După victoria de pe terenul Romei (2-0), echipa lui Luca Gotti a jucat mai bine decât Lazio, în meciul din ultima etapă, dar a trebuit să se mulțumească doar cu un punct (0-0), din pricina lui Strakosha, care a făcut o partidă excelentă. 

Cu Lazio, Gotti l-a pierdut pe Okaka, suspendat și nu-l poate folosi nici pe Teodorczyk, polonezul având probleme medicale. În ofensivă, Lasagna va fi titular. Căpitanul friulanilor a jucat excelent de la reluarea campionatului și a marcat de 6 ori în cele 7 meciuri de până acum. Doar cu Torino, în prima etapă de la reluare, și cu Lazio Lasagna nu a marcat. Alături de Lasagna, în ofensivă va juca, probabil, Nestorovski. Dacă Gotti va adopta o strategie mai prudentă, ar putea să-l avanseze pe De Paul și să-l introducă pe Samir, într-un 4-4-2 care n-ar fi o surpriză prea mare. Prodl, Mandragora și Jajalo sunt ceilalți indisponibili.

Udinese are doar două victorii în ultimele 15 etape, dar a pierdut o singură dată în ultimele 5 meciuri, 1-3 cu Sampdoria, pe teren propriu. În 5 dintre ultimele 6 etape, Udinese a marcat, excepție fiind meciul cu Lazio, în care Strakosha a avut câteva parade senzaționale. Echipa lui Luca Gotti a câștigat ultimele două meciuri jucate în deplasare, 2-0 cu Roma și 3-0 cu SPAL. În ultimele două deplasări, friulanii au obținut tot atâtea victorii ca în precedentele 14 meciuri afară. Udinese a marcat în 10 dintre ultimele 13 meciuri din deplasare.

Echipe probabile

Napoli Echipă probabilă Napoli
Portar Meret
Fundași Hysaj, Maksimovic, Koulibaly, M. Rui
Mijlocaşi F. Ruiz, Demme, Zielinski
Atacanţi Lozano, Mertens, Insigne
Udinese Echipă probabilă Udinese
Portar Musso
Fundași Becao, D. Maio, Nuytinck
Mijlocaşi Larsen, De Paul, Wallace, Fofana, Sema
Atacanţi Lasagna, Nestorovski

Statistica meciurilor directe Napoli v Udinese

Napoli n-a pierdut ultimele 7 meciuri cu Udinese, care s-a impus ultima dată în 2016, 3-1 pe Friuli. Napoli n-a mai pierdut acasă, cu Udinese, din 2011. În 3 dintre ultimele 4 meciuri am avut cel puțin 3 goluri și tot în 3 dintre ultimele 4 au marcat ambele echipe. În tur, a fost 1-1.

Cote pentru Napoli v Udinese

1.88 e cota pentru goluri în ambele porți. 1.67 are Over 1 în prima repriză.

Napoli vs Udinese Pont: Peste 2.5 goluri

Se anunță o partidă relaxată, între două echipe care nu mai au vreun obiectiv real în finalul sezonului. Mă aștept la o reacție din partea echipei lui Gattuso, după două remize consecutive, în vreme ce Udinese a demonstrat, prin victoria de la Roma, că poate pune probleme oricui. Cred că varianta cea mai bună e cea bazată pe goluri. Betano oferă cea mai bună cotă pentru cel puțin 3 goluri, așa cum am avut în ultimele 3 meciuri directe de pe San Paolo.

Fotbal Italia - Serie A

Peste 2.5 goluri

1.83
Napoli vs Udinese

19 Jul 20, 20:30

Miza: 8/10
Cota: 1.83
Status: Castigat

Salutare! Lucrez în televiziune din 2004 și tot de atunci comentez fotbal intern și internațional, dar și tenis. Am făcut-o pentru Național TV, SportKlub, GSP TV și, din 2009, pentru Digi Sport. În paralel, scriu despre fotbal pe www.danstefanescu.ro și www.wesport.ro

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+149.04
Câștigate
39
Pierdute
12
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Marius Huțu
+46.41
Câștigate
14
Pierdute
5

Cele mai recente avancronici