1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Fotbal Italia »
  5. SSC Napoli vs Parma Calcio 1913, Ponturi pariuri Fotbal Italia Serie A, 31.01.2021

SSC Napoli vs Parma Calcio 1913, Ponturi pariuri Fotbal Italia Serie A, 31.01.2021

Dan Bara
Dan Bara

2021-01-31 12:01:00

Fotbal Italia - Serie A

31 Ianuarie 2021, 18:00

Napoli

Napoli

versus
Parma

Parma

1.90

Cele mai bune cote:

Superbet
L1203785W001253
Pariază acum la Superbet

Analiză și informații pentru Napoli v Parma

Napoli, ocupanta locului 6 în Seria A, este gazda meciului programat azi, de la ora 18:00, împotriva Parmei, echipă ce luptă să scape din zona retrogradării. Momentan, oaspeții sunt pe penultimul loc în clasament. În cazul în care nu reușește să caștige, Parma va stabili un record în Seria A: 11 meciuri fără victorie! Cei doi români, Mihăilă și Man, nu sunt anunțați în echipa de start. Haideți să aruncăm o privire peste datele partidei și să alegem împreună cele mai bune ponturi pentru pariuri. 

Napoli: Forma echipei, știri și statistici

Napoli este obligată să câștige pentru a rămâne în cărți în lupta pentru un loc de cupe europene, fiind la egalitate de puncte cu Lazio. Totuși, până la ora începerii meciului, Atalanta (ocupanta locului 5, aflată la doar două puncte în fața lui Napoli) și Lazio vor fi încheiat meciul direct, astfel că un egal sau o victorie a lazialilor coroborată cu victoria napoletanilor, ar însemna schimbări în clasament, Napoli urcând pe 5, urmată de Lazio, în timp ce Atalanta iese din zona locurilor de cupe europene. Mai mult de atât, Napoli are și un meci mai puțin, iar dacă restanța va fi câștigată, diferența de 12 puncte față de liderul Milan se va reduce la 9 puncte. Totuși, obiectivul evident al napoletanilor este clasarea pe un loc de Liga Campionilor, iar distanța față de Roma, clasată pe 4, e de doar 3 puncte.

Napoli se află în momentul de față pe locul doi într-un clasament al echipelor cu cele mai puține goluri primite în acest sezon de Serie A însă, în ultima etapă, a pierdut contra celor de la Hellas Verona, 1-3. Napoli conduce campionatul într-un clasament, cel al golaverajului, aflându-se la egalitate cu Inter (+22), detaliu care sugerează că trupa lui Genaro Gattuso mai are încă destule de spus în actualul sezon.

Parma: Forma echipei, știri și statistici

Parma speră să scoată măcar la un egal, orice punct fiind vital în lupta pentru evitarea retrogradării. Totuși, forma și rezultatele din ultima vreme nu sunt în favoarea sa, iar casele de pariuri îi oferă o cotă de 10 la victorie, în timp ce un X este cotat la 5.70. În cazul în care nu reușește să câștige, Parma va stabili un nou record în Seria A, de 11 meciuri fără victorie.

Cum atacanții nu au arătat o formă prea bună de când a început sezonul, Parma nereușind să marcheze vreun gol acasă în ultimele 7 partide, antrenorul D’Aversa nu poate decât să spere că elevii săi vor continua să fie periculoși în ofensivă și de această dată. Dacă pe teren propriu e secetă totală, în deplasare parmegianii au 6 goluri în ultimele 5 etape.

Există însă destule semne de întrebare privind viitorul acestei formații. Transferurile lui Denis Man și Mihăilă, jucători decenți pentru Liga 1, nu par a fi ceea ce clubul are nevoie. Ori, poate că trupa de pe Stadio Ennio Tardini are o viziune pe care noi încă nu am deslușit-o, iar cei doi români se vor ridica la nivelul așteptat. Totuși, Parma are nevoie de rezultate acum, în vreme ce adaptarea și posibila „explozie” a lui Man și Mihăilă va mai cere ceva timp.

Echipe probabile

Napoli Echipă probabilă Napoli
Portar Ospina
Fundași Di Lorenzo, Manolas, Koulibaly, Rui
Mijlocaşi Bakayoko, Demme, Lozano, Zielinski, Insigne
Atacanţi Petagna
Parma Echipă probabilă Parma
Portar Sepe
Fundași Conti, Iacoponi, Gagliolo, Pezzella
Mijlocaşi Kurtic, Grassi, Hernani
Atacanţi Kucka, Cornelius, Gervinho

Statistica meciurilor directe Napoli v Parma

În tur, Napoli s-a impus cu 2-0 în deplasare însă, în ediția precedentă, a pierdut ambele dispute directe cu scorul de 2-1. În cinci dintre ultimele șase întâlniri s-au marcat câte cel puțin 3 goluri. 

În ultimele 10 „directe”, cele două echipe au obținut câte patru victorii, iar în alte două rânduri au remizat. Media golurilor marcate a fost de 2,6.

20.09.2020 Serie A Parma – Napoli 0-2
22.07.2020 Serie A Parma – Napoli 2-1
14.12.2019 Serie A Napoli – Parma 1-2
24.02.2019 Serie A Parma – Napoli 0-4
26.09.2018 Seria A Napoli – Parma 3-0

Cote pentru Napoli v Parma

Se poate risca, din oferta Betano pariuri sportive, un peste 2 goluri asiatic la pauză la o cotă de 4,20.

Napoli vs Parma Pont: Napoli HA-1,5

Napoli are un lot valoros, dar oscilațiile arătate în acest sezon nu fac decât să complice lucrurile. Însă această situație nu e nemaiîntâlnită, ea repetându-se obsesiv în aproape fiecare sezon. Precum Craiova în Liga 1, Napoli lasă mereu impresia că poate mai mult și că e gata să schimbe lucrurile dar realitatea dovedește de fiecare dată altceva. În acest moment, elevii lui Gattuso sunt într-o situație presantă, după înfrângerea de la Verona și acest „joc” de-a suișul și coborâșul pare să fie exact ceea ce îi motivează. Cu Parma, rezultatele directe sunt echilibrate, iar înfrângerile din ediția precedentă au făcut ca, în tur, Napoli să trateze partida așa cum trebuie, impunându-se cu 2-0. Azi e nevoie din nou de concentrare și nimic mai mult pentru că adversarul e cât se poate de modest.

Fotbal Italia - Serie A

Napoli HA-1,5

1.90
Napoli vs Parma

31 Jan 21, 18:00

Miza: 8/10
Cota: 1.90
Status: Castigat

Napoli vs Parma Pont: Peste 2 goluri asiatic la pauză

După cele 2 eșecuri din Supercupă și Serie A, Napoli care că și-a revenit după ce a învinsă în Cupă pe Spezia cu 4-2, după un categoric 4-0 la pauză. Parma este o echipă slabă, care nu mai știe gustul victorie, deja au trecut 2 luni de la ultima victorie, au urmat apoi 11 partide fără succes, din care 7 eșecuri. Napoli ar trebui să marcheze rapid în fața unei formații care este amenințată cu retrogradarea. Am ales cota din oferta Betano pariuri sportive.

Miza: 3/10
Cota: 4.20
Status: Pierdut

Va salut, prieteni! Sunt Dan Bara, jurnalist de sport, pasionat de analiza meciurilor de fotbal. Spre deosebire de majoritatea colegilor din presa de sport, eu am fost mai mereu interesat de analizele premergatoare partidelor si de pronosticarea acestora, ceea ce m-a dus, in mod natural, in zona pariurilor. Inca din copilarie am fost un mare pasionat al Pronosportului, asa ca lucrurile s-au pus ca ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+120.32
Câștigate
33
Pierdute
11
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Marius Huțu
+34.79
Câștigate
12
Pierdute
5

Cele mai recente avancronici