1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Fotbal Italia »
  5. Napoli vs. Fiorentina

Napoli vs. Fiorentina. Ponturi pariuri. Coppa Italia. 13.01.2022, „Viola” suferă după recentul 0-4

Alin Buzărin
Alin Buzărin

2022-01-12 11:28:00

Fotbal - Coppa Italia

13 Ianuarie 2022, 19:00

Napoli

Napoli

versus
Fiorentina

Fiorentina

1.65

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Napoli v Fiorentina

Avem în față unul dintre derbyurile acestei faze a Cupei, câștigătoarea acestui meci eliminatoriu depunându-și o serioasă candidatură la câștigarea trofeului. Sigur, Coppa Italia nu mai e ce-a fost pe vremuri, interesul pentru competiție pare să fi scăzut, însă tot echipele mari ale Peninsulei ajung în fazele superioare. Pe San Paolo se vor întâlni locul 3 din Serie A (gazdele) cu locul 7, ceea ce înseamnă derby, napolitanii fiind avantajați că sorții i-au desemnat să nu se mai trambaleze și să joace acasă a doua oară la rând în ultimele patru zile. Toate discuțiile din jurul acestui meci trebuie însă legate de întâmplările neobișnuite din Piemont, unde Fiorentina a pierdut aproape inexplicabil cu 4-0 în fața lui Torino. Un scor care schimbă datele următorului meci, conferindu-i coordonatele unei revanșe, indiferent de numele adversarului. La finalul analizei vin și cu un pariu.

Napoli: Forma echipei, știri și statistici

E limpede că principalul țel al napoletanilor în acest sezon e cucerirea titlului, scop pentru care sunt destul de bine așezați  în clasament, în plasa celor două echipe milaneze.

În acest context, Cupa pică pe plan secund, însă asta nu înseamnă că va fi neglijată.

În tribune vor veni destui fani pe care echipa nu-și permite să-i dezamăgească.

Sigur că în Cupă antrenori fac destule modificări în formule, dar jucând acasă nu-ți permiți să menajezi prea multă lume.

Poate portarul și aproape sigur pe Insigne, ieșit cu ceva probleme în minutul 30 al meciului de duminică (1-0 acasă cu Sampdoria) și aflat, pare-se, destul de aproape de un transfer în America.

Însă probabil că în teren va fi Petagna, marcatorul de duminică, și va fi și Mertens.

Destule atuuri ofensive pentru un meci de la care e imposibil ca Napoli să nu-și dorească să se califice în turul următor.

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
Super premii pe grupul de Telegram PariuriX! 11 luni pe profit din 12 pe 2021. Vă așteptăm să câștigăm împreună. Totul GRATUIT
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Fiorentina: Forma echipei, știri și statistici

Cum spuneam, ultimul meci al toscanilor a fost un dezastru, 0-4 luni la Torino, cea mai dură înfrângere din acest sezon.

Pare-se că amânarea meciului cu Udinese de acum două runde a cam scos echipa de pe șină.

Vlaovici a părut obosit la Torino, în apărare s-au făcut multe greșeli, echipa pare destul de debusolată, fără victorie în 2022.

Zvonul aducerii lui Piatek în atac adâncește temerile că Vlaovic va fi vândut în curând, poate chiar zilele următoare, vorbindu-se de o ofertă fabuloasă, în jur de 150 de milioane de pounds, din Premier League.

În aceste condiții, deplasarea în Sud de la mijlocul săptămânii le vine violeților cumva peste mână, gândurile lor ducându-se către meciul de campionat de lunea viitoare, acasă cu Genoa.

Chiar și așa, un meci cu Napoli nu poate fi abordat oricum, există riscul să te mai faci (încă o dată) de râs.

Echipe probabile

Napoli Echipă probabilă Napoli
Portar Meret
Fundași Di Lorenzo, Juan Jesus, Rrahmani, Tumzebe
Mijlocaşi F. Ruiz, Demme, Lobotka
Atacanţi Elmas, Petagna, Mertens
Fiorentina Echipă probabilă Fiorentina
Portar Dragowski
Fundași Odriozola, Igor, Milenkovic, Briaghi
Mijlocaşi Bonaventura, Castrovilli, Saponara
Atacanţi Callejon, Vlaovic, Kokorin

Statistica meciurilor directe Napoli v Fiorentina

În ultimele 43 de meciuri directe, Napoli a obținut 19 succese (inclusiv un destul de recent 6-0, acum un an, pe 17 ianuarie 2021). Fiorentina a învins de 13 ori, însă a pierdut ultima confruntare directă, 1-2 la Firenze în 3 octombrie trecut.

Cote pentru Napoli v Fiorentina

Succesul napoletan în 90 de minute e cotat cu 1,75, remiza la finele timpului regulamentar, cu dublu, 3,80, în vreme ce o victorie florentină e mult mai puțin probabilă, 4,80. Recomandăm o cotă mai mică, de 1,45, pentru calificare Napoli din oferta Betano pariuri sportive.

Napoli vs Fiorentina Pont: GG - Ambele marchează

Acasă Napoli e favorită cu oricine, deși a mai făcut și prostii, ultima, chiar înainte de Crăciun, 0-1 cu Spezia. Tocmai asta ne spune că se va strădui să nu mai calce strâmb încă o dată. Trupa lui Spalletti se va strădui să câștige și să meargă mai departe și probabil că se va concentra să facă acest lucru în timpul regulamentar, eventualele prelungiri accentuându-i oboseala unui ianuarie destul de aglomerat. Fiorentina are însă un atac destul de bun, iar Vlaovic, golgeterul la zi din Serie A, poate marca oricând, chiar și atunci când nu e în mare formă. De aceea e indicat să mizăm și pe măcar un gol al florentinilor.

Miza: 6/10
Cota: 1.65
Status: Castigat

Vă salut, pe toți cei care-mi veți trece în revistă ponturile! Nu sunt un parior, însă peste trei decenii de presă sportivă la vârf și aproape o jumătate de veac de colindat stadioanele s-ar putea să mă ajute să întrevăd unele ponturi, să intuiesc cam cum se vor desfășutra anumite meciuri. N-are sens să înșir publicațiile la care am lucrat sau am colaborat, dar am publicat în presa scrisă vreo 1 ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+99.44
Câștigate
45
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici