1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Fotbal Italia »
  5. Napoli vs Crotone. Ponturi Pariuri Serie A, 03.04.2021

Napoli vs Crotone. Ponturi Pariuri Serie A, 03.04.2021

Dan Ștefanescu
Dan Ștefanescu

2021-04-02 13:01:00

Fotbal Italia - Serie A

03 Aprilie 2021, 16:00

Napoli

Napoli

versus
Crotone

Crotone

1.85

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Napoli v Crotone

Napoli primește vizita lui Crotone, în etapa a 29-a din Serie A. Echipa lui Gattuso luptă pentru un loc de UEFA Champions League, în vreme ce Crotone încă mai speră că poate evita retrogradarea, deși este pe ultimul loc. Pontul recomandat îl găsiți la finalul analizei meciului. 

Napoli: Forma echipei, știri și statistici

Napoli este în urcare și speră că poate prinde, în cele din urmă, un loc de UEFA Champions League. Dintre primele 5 clasate, doar Inter (15) a obținut mai multe puncte decât Napoli (13) în ultimele 5 etape. Doar la Reggio Emilia (3-3) nu a câștigat echipa lui Gattuso, în ultimele 5 runde, deși a marcat  pentru 3-2 în minutul 90. Napoli vine după 3 victorii consecutive, dintre care ultimele două obținute în deplasare. Napoletanii le-au învins pe Milan (1-0) și Roma (2-0). Echipa lui Gattuso nu are nici timp, nici punte de pierdut în fața ultimei clasate, dat fiind că miercuri joacă restanța cu Juventus. 

Gattuso are probleme de lot înaintea întâlnirii cu echipa calabreză. Koulibaly este suspendat, astfel încât Manolas și Maksimovic vor alcătui cuplul de fundași centrali. Zielinski s-a întors cu probleme de la echipa națională și va fi, cel mult, rezervă. În spatele lui Osimhen va juca Elmas, într-o linie de 3 din care vor mai face parte Insigne și Politano. Mertens va fi doar rezervă. Ghoulam, Demme și Ospina sunt ceilalți absenți. Meret va fi titular în poartă. 

Napoli a câștigat ultimele 5 meciuri jucate pe teren propriu, iar în 4 dintre ele nu a luat gol. Doar Bologna a marcat în ultimele 5 meciuri jucate pe Stadio Diego Armando Maradona. Spezia este singura echipă care a scos puncte la Napoli, în 2021. Echipa din Liguria s-a impus cu 2-1 în primul meci al anului. Sassuolo (2-0) și Milan (3-1) sunt celelalte echipe care au câștigat lângă Vezuviu.

Crotone: Forma echipei, știri și statistici

Crotone este ultima clasată, iar speranțele de a evita retrogradarea sunt din ce în ce mai mici. Distanța față de locul 17 este de 8 puncte, i diferență ce pare insurmontabilă dacă ne ghidăm după rezultatele calabrezilor din acest sezon. Crotone a pierdut 9 dintre ultimele 10 meciuri, singurul succes fiind un 4-2 cu Torino, în urmă cu 4 etape. De atunci, echipa lui Serse Cosmi a pierdut cu Lazio (2-3), cu un gol încasat cu 5 minute înainte de finalul meciului, și cu Bologna (2-3), după ce a condus la pauză cu 2-0. 

Serse Cosmi nu are mari probleme de lot. Va lipsi doar Petriccione, suspendat pentru această partidă. Benali va fi titularizat, iar Cigarini va începe doar pe bancă. Același lucru e valabil și pentru Ounas, care nu va putea evolua împotriva fostei sale echipe, de la început. Algerianul va fi doar rezervă, din pricina unor ușoare probleme musculare. Crotone va juca tot în 3-5-2, cu Simy și Di Carmine în ofensivă.

Crotone este singura echipă care nu a câștigat niciun meci în deplasare, în acest sezon. Calabrezii au obținut doar două remize - 0-0 cu Torino și Udinese. 41 dintre cele 70 de goluri încasate până acum au fost primite în deplasare - o medie de aproape 3 pe meci. Calabrezii au pierdut ultimele 8 deplasări și au încasat cel puțin două goluri în această perioadă. În ultimele 4, Crotone a încasat cel puțin 3.

Echipe probabile

Napoli Echipă probabilă Napoli
Portar Meret
Fundași Di Lorenzo, Maksimovic, Manolas, M. Rui
Mijlocaşi F. Ruiz, Bakayoko - Politano, Elmas, Insigne
Atacanţi Osimhen
Crotone Echipă probabilă Crotone
Portar Cordaz
Fundași Cuomo, Golemic, Djidji
Mijlocaşi Perreira, Messias, Benali, Molina, Reca
Atacanţi Simy, Di Carmine

Statistica meciurilor directe Napoli v Crotone

Napoli a câștigat 3 dintre cele 4 meciuri jucate acasă cu Crotone. Partida din 2001, din Serie B, s-a încheiat la egalitate, 0-0. În cele două meciuri de Serie A jucate la Napoli, echipa lui Gattuso s-a impus de fiecare dată, 2-1 și 3-0. În tur, a fost 4-0. 

Cote pentru Napoli v Crotone

Over 1 în prima repriză e cotat la 1.57. Un meci cu goluri în ambele porți are 2.15.

Napoli vs Crotone Pont: Peste 3 goluri asiatic

În mod normal, meciul va fi la discreția lui Napoli, care intră în meci având un moral bun și o serie pozitivă ce-i conferă multă liniște. Totuși. nu este de neglijat disperarea ultimei clasate, care poate produce stricăciuni dat fiind caracterul decisiv al meciului. Cred că varianta cea mai bună este cea legată de numărul de goluri. Betano pariuri oferă cea mai bună cotă pentru un Over 3. Crotone are 4 meciuri consecutive în care s-au marcat cel puțin 5 goluri, astfel încât linia pare destul de ușor de atins.

Miza: 8/10
Cota: 1.85
Status: Castigat

Salutare! Lucrez în televiziune din 2004 și tot de atunci comentez fotbal intern și internațional, dar și tenis. Am făcut-o pentru Național TV, SportKlub, GSP TV și, din 2009, pentru Digi Sport. În paralel, scriu despre fotbal pe www.danstefanescu.ro și www.wesport.ro

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+104
Câștigate
46
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici