Share

Pont Italia - Coppa Italia, Lazio Roma - Novara Calcio, formația lui Inzaghi este mare favorită.

Fotbal Italia

Cota: 1.73

Adaugat de: Daniel Anghel

11 Ian 2019 22:01 770 0
Logo Lazio
Logo Novara Calcio
Lazio
Novara Calcio
VS
16:00 12 Ianuarie 2019
Coppa Italia

Analiză și informații pentru Lazio v Novara Calcio

Lazio - Novara se întâlnesc în prima dispută a zilei de pe Stadio Olimpico din Roma în optimile cupei Italiei. Meciul se va desfășura într-o singură manșă. Lazio a disputat finala și semifinala cupei Italiei în ultimele două sezoane. Oaspeții sunt în liga a 3-a și au ca obiectivat promovarea. Pontul recomandat îl găsiți la finalul analizei meciului.

Pariază pe victoria lui FC Barcelona cu Eibar la o cotă mărită de 35.00!

Lazio: Forma echipei, știri și statistici

E V V Î Î

Biancocelesti au disputat semifinala cupei Italiei în sezonul precedent. Este prima dispută pentru Lazio, formația antrenată de Simone Inzaghi a avut culoar liber până în această fază a competiției. Lazio este o echipă de tradiție în această competiție, este și un meci care o poate califică direct în sferturile de finală, se dispută o singură manșă.

Lazio nu a mai pierdut acasă în Serie A în ultimele 5 partide. În partidele de Cupa Italiei disputate acasă are o singură înfrângere din ultimele 9 partide, un 0-1 cu Juventus. Sezonul trecut a fost eliminată la penaltiuri de Milan după 0-0 în timpul regulamentar de joc.

La gazde Radu, Cataldi și Rossi nu vor putea evolua azi, primul este suspendat. Au fost recuperați Lulic și Patric, au fost ceva probleme medicale pentru ei. Clar gazdele o să folosească și ceva rezerve pentru azi, însă în atac este așteptat să evolueze Immobile alături de puternicul  Caicedo sau Correa. La mijlocul terenului ar trebui să-i vedem pe  Marusic și Lukaku pe benzi, Milinkovic și Luis Alberto în centru,  Badelj. Leiva și Parolo ar trebui să fie doar rezerve, pe atacantul Neto am putea să-l vedem în repriza secundă. În poartă este așteptat să joace titularul Strakosha.

Dacă Lulic a fost recuperat,  Martin Caceres este în continuare indisponibil.

Lazio a câștigat această competiție în sezonul 2013, a disputat finala în 2015 și 2017.

Novara Calcio: Forma echipei, știri și statistici

V E E V E

Novara se află pe locul 10 în Serie C1, a trecut în cupa Italiei de Perugia, Brescia și Pisa. O formație care are șanse la promovare în Serie B pe loc de play-off, promovarea directă este la 10 puncte distanță.

Foarte interesant, toate cele 3 partide din această competiție de cupa Italiei le-a disputat în deplasare și a marcat de fiecare dată minim 3 goluri. Un 3-1 la Perugia, 3-2 la Brescia și un 3-2 la Pisa. În deplasare Novara are o singură înfrângere în acest sezon din 10 partide în campionat. Echipa a făcut deplasarea la Roma cu trenul, distanța nu este prea mare între cele două orașe.

Viali a convocat un lot de 22 de jucători pentru această deplasare, nu sunt prea multe noutăți la oaspeți. Are cea mai bună echipă la dispoziție antrenorul Novarei.

Principalul pericol din atac este Umberto Eusepi cu 7 reușite în acest sezon. Veteranul de 35 de ani Daniele Cacia are și el 8 reușite, însă nu se găsește printre cei convocați.

Echipe probabile

Lazio

Echipă probabilă Lazio
Portar Strakosha
Fundași Bastos, Luiz Felipe, Acerbi
Mijlocaşi Marusic, Lukaku, Milinkovic, Luis Alberto, Badelj
Atacanţi Ciro Immobile, Correa

Novara Calcio

Echipă probabilă Novara Calcio
Portar Benedettini
Fundași Bove, Chiosa, Cinaglia, Visconti
Mijlocaşi Cattaneo, Ronaldo, Schiavi, Sciaudone
Atacanţi Eusepi, Jacopo Manconi

Statistica meciurilor directe Lazio v Novara Calcio

Cele două formații s-au întâlnit în sezonul 2011-2012 în Serie A, Lazio a câștigat cu 3-0 partida de acasă dar a pierdut în deplasare cu 1-2.

Cote pentru Lazio v Novara Calcio

Cota că ambele formații  marchează este de 2, 08 la Betano. O victorie a lui Lazio încă de la pauză este cotată cu 1,62 tot la Betano.

100% până la 500RON

bonus comun pariuri și casino

Pont Lazio vs Novara Calcio: Lazio marcheză în ambele reprize.

Lazio pornește clar cu prima șansă în această dispută, oaspeții însă au marcat minim 3 goluri în ultimele partide. Sunt două echipe care nu prea se baricadează în defensivă. Partida se desfășoară într-o singură manșă iar Lazio cu siguranță nu-și dorește prelungirile. Gazdele se vor avânta în atac pentru a deschide repede scorul, în repriza secundă ar trebui să vedem un joc mai deschis. Sunt șanse ca Novara să fie surclasată azi, Inzaghi pune preț pe cupa Italiei și va trimite în teren și ceva titulari, ar trebui să-l vedem și pe Ciro Immobile în teren. Totuși Novara este o echipă de Serie C și nu prea poate să emită pretenții, rămâne de văzut cât va rezista trupa antrenată de William Viali.

Pont pariuri: Lazio marcheză în ambele reprize.

Miza: 9/10

Cota: 1.73

Adaugat de: Daniel Anghel

Status: Pierdut

Va fi acest pariu castigator ?

Da 1

100%

Nu 0

0%

Pont Lazio vs Novara Calcio: Peste 2 goluri asiatic la pauză

Lazio nu ar trebui să transpire în Coppa Italia în fața echipei Novara care se zbate la mijlocul clasamentului în Serie C. Meciurile de cupă mereu vin cu surprize la pachet, dar aici diferența de valoare este prea mare pentru așa ceva. Meciul de cupă se joacă în manșă unică, așa că pariez că lazialii vor dori să rezolve rapid ecuația partidei și pariez cota nebună a zilei la această partidă, peste 2 goluri asiatic la pauză.

Pont pariuri: Peste 2 goluri asiatic la pauză

Miza: 6/10

Cota: 3.75

Adaugat de: Modster

Status: Castigat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 0

0%

Nu 0

0%

Daniel Anghel

Ponturi:

12

Castigate:

3

Pierdute:

9

Anulate:

0

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici

Pont Kyrgios - Mannarino. 18.06.2019
Cota: 1.50 19 Iun 2019 13:00 0