1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Fotbal Italia »
  5. Lazio vs Inter - Ponturi Pariuri Serie A 16.02.2020. Miza e titlul

Lazio vs Inter - Ponturi Pariuri Serie A 16.02.2020. Miza e titlul

Dan Ștefanescu
Dan Ștefanescu

2020-02-15 21:02:00

Fotbal Italia - Serie A

16 Februarie 2020, 21:45

Lazio

Lazio

versus
Inter Milano

Inter Milano

1.55

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Lazio v Inter Milano

Lazio și Inter se întâlnesc în cel mai tare meci al etapei a 24-a din Serie A. Inter e lider, la egalitate cu Juventus, dar cu un golaveraj mai bun, în vreme ce Lazio e la un punct în spate. Pontul recomandat, în cele ce urmează.

Participă gratuit la concursul PredictorX pentru a câștiga o parte din premiile lunare de 5,700RON CASH!

Lazio: Forma echipei, știri și statistici

Lazio se situează pe locul 3, la un singur punct în spatele lui Inter și Juve, care se află în fruntea clasamentului. Echipa lui Simone Inzaghi are 18 meciuri fără eșec, aproape o jumătate de sezon. Ultima înfrângere a lui Lazio a fost cea din meciul tur, de la Milano, partidă în care a avut o mulțime de ocazii și pe care nu merita s-o piardă. Lazio a ratat o șansă uriașă în meciul cu Verona, de pe teren propriu (0-0). Dacă s-ar fi impus, capitolinii ar fi fost primii în acest moment. A fost doar al doilea pas greșit al echipei lui Inzaghi din ultimele 15 partide. Precedentul fusese în remiza cu Roma (1-1). 

Milinkovic-Savic și Radu revin după suspendare, dar Inzaghi nu-l poate folosi pe Lulic, accidentat. În locul bosniacului va juca Jony. Caicedo e favorit la titularizare în fața lui Correa. Immobile e punct fix în ofensiva lazială.

Lazio e neînvinsă acasă, unde a cedat puncte doar cu Atalanta (3-3), Roma (1-1) și Verona (0-0).

Ultimele 5 meciuri

Parma - Lazio 0-1

Lazio - Verona 0-0

Lazio - SPAL 5-1

Roma - Lazio 1-1

Napoli - Lazio 1-0 (Cupa Italiei)

Inter Milano: Forma echipei, știri și statistici

Inter a revenit pe primul loc, după victoria din derby-ul cu Milan (4-2). Nerazzurri au jucat foarte slab în prima repriză, dar au marcat de 4 ori după pauză și au obținut un succes entuziasmant. Evoluția din partea a doua din  Derby della Madonnina nu a putut fi replicată și la mijlocul săptămânii, în semifinalele Cupei Italiei. Inter a cedat acasă cu Napoli (0-1), dar mai are la dispoziție returul de pe 5 martie pentru a se califica în prima finală după mulți ani. Inter s-a simțit bine pe Olimpico, în ultima perioadă. A câștigat ultimele 3 meciuri și speră să o facă și pentru a 4-a oară, mai ales că vine în curând și derby-ul cu Juventus, astfel că echipa lui Conte nu-și permite să facă pași falși. Inter are 16 meciuri fără înfrângere, serie începută după eșecul cu Juventus din tur (1-2).

Conte a avut parte și de vești bune, dar și de vești rele. S-a accidentat din nou Sensi, iar Handanovic încă nu s-a recuperat după microfractura de la deget. Padelli va rămâne în poartă. Vestea bună e că Lautaro Martinez revine după suspendare și poate fi folosit din primul minut alături de Lukaku, așa cum s-a întâmplat cu Napoli, în Cupă. Foarte probabil, Eriksen va fi titular, alături de Brozovic și Barella, în linia mediană. Gagliardini și Esposito sunt ceilalți absenți ai nerazzurrilor.

Inter e neînvinsă în deplasare în acest sezon. A câștigat 9 dintre cele 11 meciuri. Lombarzii au lăsat puncte doar la Firenze (1-1) și Lecce (1-1). Doar Milan (0-2), Torino (0-3) și Udinese (0-2) nu au marcat acasă împotriva echipei lui Conte.

Ultimele 5 meciuri

Inter - Napoli 0-1 (Cupa Italiei)

Inter - Milan 4-2

Udinese - Inter 0-2

Inter - Fiorentina 2-1 (Cupa Italiei)

Inter - Cagliari 1-1

Echipe probabile

Lazio Echipă probabilă Lazio
Portar Strakosha
Fundași L. Felipe, Acerbi, Radu
Mijlocaşi Lazzari, Milinkovic-Savic, Leiva, Luis Alberto, Jony
Atacanţi Caicedo, Immobile
Inter Milano Echipă probabilă Inter Milano
Portar Padelli
Fundași Skriniar, De Vrij, Bastoni
Mijlocaşi Candreva, Barella, Brozovic, Young
Atacanţi Eriksen - L. Martinez, Lukaku

Statistica meciurilor directe Lazio v Inter Milano

Inter s-a impus în ultima partidă directă, după ce Lazio avusese câștig de cauză în precedentele două întâlniri. Pe Olimpico, Inter s-a impus în ultimele 3 meciuri. Lazio n-a mai câștigat acasă din 2016 (2-0).

Ultimele 5 meciuri

Inter - Lazio 1-0

Inter - Lazio 0-1

Inter - Lazio 1-1 (după prelungiri - Cupa Italiei)

Lazio - Inter 0-3

Lazio - Inter 2-3

Cote pentru Lazio v Inter Milano

2.10 e cota pentru un meci cu mai puțin de 3 goluri. Un meci cu măcar 11 cornere are 1.85.

Lazio vs Inter Milano Pont: Peste 9.5 cornere

Ne așteaptă un meci intens pe Olimpico, mai ales că Juventus o are acasă pe Brescia, iar o surpriză e greu de văzut. Dar și în cazul în care Brescia reușește să o încurce pe Juventus, Lazio și Inter trebuie să joace la victorie, pentru a o depăși pe echipa lui Sarri. Vom vedea un meci intens, pe linia ultimelor partide dintre cele două echipe. Mizez pe cornere, cel puțin 10, în condițiile în care ultimele 5 partide directe au avut cel puțin 10 lovituri de la colț. Betano oferă cea mai bună cotă.

Miza: 10/10
Cota: 1.55
Status: Castigat

Lazio vs Inter Milano Pont: Peste 1 gol asiatic la pauză

Ne așteaptă un super derby în Serie A, cele două formații se află în lupta pentru titlu alături de Juventus și un punct nu este de folos niciunei echipe. După Atalanta, cele două combatante sunt cele mai ofensive din Serie A, așa că aștept un meci care să se ridice la înălțimea ofensivelor lui Lazio și Inter și să curgă cu goluri, mai ales că Juventus și-a câștigat partida cu Brescia și a trecut pe locul 1.

Miza: 8/10
Cota: 1.90
Status: Anulat

Salutare! Lucrez în televiziune din 2004 și tot de atunci comentez fotbal intern și internațional, dar și tenis. Am făcut-o pentru Național TV, SportKlub, GSP TV și, din 2009, pentru Digi Sport. În paralel, scriu despre fotbal pe www.danstefanescu.ro și www.wesport.ro

Citeste mai mult

Ponturi / Predicții

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+152.88
Câștigate
41
Pierdute
13
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Marius Huțu
+38.41
Câștigate
14
Pierdute
6

Cele mai recente avancronici