1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Fotbal Italia »
  5. Lazio vs Bologna

Lazio - Bologna, Ponturi Pariuri Fotbal Italia Serie A, 14.08.2022

Marius Huțu
Marius Huțu

2022-08-13 16:30:00

Fotbal Italia - Serie A

14 August 2022, 19:30

Lazio

Lazio

versus
Bologna

Bologna

1.60

Cele mai bune cote:

Superbet
L1203785W001253
Pariază acum la Superbet

Analiză și informații pentru Lazio v Bologna

Lazio și Bologna se întâlnesc duminică, de la ora 19:30, într-un meci din prima etapă în Serie A. Concluzionăm cu pariuri după o prezentare a celor două formații.

Pariază la Winner pe meciul dintre Lazio vs Bologna cu 50 lei FREEBET FĂRĂ DEPUNERE

Lazio: Forma echipei, știri și statistici

Lazio s-a clasat pe locul 5 în ultima ediție din Serie A, astfel că a obținut prezența în Europa League. Preocupările lui Claudio Lotito în această perioadă a fost să construiască o echipă competitivă în vederea noului sezon, cu care să lupte chiar pentru Top 4, chiar dacă specialiștii îi oferă șanse minime să ajungă aici.

Prima operațiune a clubului a fost să-i reînnoiască angajamentul lui Maurizio Sarri, care a semnat un nou contract până în 2025. Apoi, Lazio a cheltuit aproximativ 40 de milioane de euro pentru transferuri. Un obiectiv major a fost să-și acopere postul de portar, după despărțirile de Pepe Reina și Thomas Strakosha. Transferul lui Luis Maximiano (23 ani) de la Granada a fost și cel mai scump. Pentru portarul portughez, Lazio a plătit 10 milioane de euro.

Biancocelesti au căutat să adauge câte ceva în fiecare compartiment, astfel că pentru apărare au fost aduși Alessio Romagnoli (Milan), Mario Gila (Real Madrid) și Nicolo Casale (Verona). Marcos Antonio (Șahtior Donețk) și Vecino (Inter) au sosit pentru a întări mijlocul, iar Mattia Zaccagni (Verona) este o opțiune pentru atac.

Un alt câștig pentru Lazio, cel puțin pentru moment, a fost faptul că l-a păstrat pe Milinkovic-Savic. El a intrat în atenția lui Erik Ten Hag de la Man United, dar Lotito a cerut o sumă aproape de 60 de milioane de euro.

Înainte să înceapă sezonul, Lazio a înregistrat două remize albe, cu naționala Qatar și Valladolid. A învins Triestina (3-0) și Primorje (4-0) și a suferit un eșec drastic cu Genoa (1-4).

În ceea ce privește alcătuirea primului „11”, Sarri are câteva semne de întrebare în ceea ce privește apărarea și mijlocul terenului. Casale este suspendat. La mijlocul terenului, sigur de locul lui este doar Milinkovic-Savic. Zaccagni poate profita de o șansă în linia de atac, având în vedere că Pedro are probleme la gleznă.

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
Super premii pe grupul de Telegram PariuriX! 11 luni pe profit din 12 pe 2021. Și avem profit sănătos și după primele 6 luni din 2022. Vă așteptăm să câștigăm împreună. Totul GRATUIT
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Bologna: Forma echipei, știri și statistici

Bologna a fost o echipă de mijlocul clasamentului în ultimul sezon și probabil că locul ei va fi tot aici. Startul de sezon îl ia tot cu Sinisa Mihajlovic. Deși echipa a avut perioade de inconsecvență, lumea a fost mulțumită de activitatea fostului jucător de la Lazio.

Obiectivul clubului este de a intra în Top 10, dar probabil că nimeni nu se va supăra dacă la final va fi și pe 11-12, mai ales că nu a reușit ceva spectaculos pe piața transferurilor. Venirea lui Andrea Cambiaso de la Juventus, sub formă de împrumut, și a lui Lewis Ferguson de la Aberdeen sunt printre cele mai importante achiziții. Bologna l-a vândut pe Aaron Hickey la Brentford pentru 16,5 milioane de euro și nici viitorul lui Marko Arnautovic nu este sigur. Austriacul este căutat de echipe din Premier League, inclusiv de Man United.

Bologna nu a impresionat în mercato, dar nici în jocurile de pregătire. A susținut două meciuri de verificare cu echipe dinn Olanda, ambele pierdute, astfel: 0-1 cu Alkmaar și 1-4 cu Twente. Înainte de a începe sezonul a jucat un meci în Cupa Italiei, cu Cosenza, câștigat cu 1-0. Sansone a înscris în repriza secundă.

Bologna nu are probleme semnificative de lot. Lewis Ferguson încă nu își poate face debutul, fiind suspendat.

Echipe probabile

Lazio Echipă probabilă Lazio
Portar Maximiano
Fundași Lazzari, Patric, Romagnoli, Marusic
Mijlocaşi Milinkovic, Cataldi, Basic
Atacanţi Zaccagni, Immobile, Felipe Anderson
Bologna Echipă probabilă Bologna
Portar Skorupski
Fundași Bonifazi, Medel, Soumaoro
Mijlocaşi De Silvestri, Soriano, Dominguez, Schouten, Lykogiannis
Atacanţi Sansone, Arnautovic

Statistica meciurilor directe Lazio v Bologna

Cele două echipe și-au împărțit victoriile în ultimele două ediții. Fiecare a fructificat avantajul terenului propriu. Rezultate:

Lazio – Bologna 2-1

Bologna – Lazio 2-0

Bologna – Lazio 3-0

Lazio – Bologna 3-0

Cote pentru Lazio v Bologna

În ultimele 14 meciuri între Lazio și Bologna s-au înregistrat cel puțin două goluri la total. Iar în 5 din cele mai recente 7 confruntări s-au înscris cel puțin 3 goluri. Pentru over 2,5 goluri și cu această ocazie, cota este 1.65 la Superbet pariuri sportive.

Pariază la Netbet pe meciul dintre Lazio vs Bologna cu 100 lei FREEBET FĂRĂ DEPUNERE + 200 ROTIRI GRATUITE

Lazio vs Bologna Pont: Victorie Lazio

După rezultatele în pregătiri, nicio echipă nu s-a remarcat. În schimb, Lazio se detașează de Bologna la alte capitole. În ceea ce privește loturile, Biancocelesti au mai adăugat jucători și sunt mai solizi în toate compartimentele. În schimb, Bologna pare slăbită, după ce a vândut jucători în valoare de 45 de milioane de euro. Apoi, Lazio a câștigat ultimele trei meciuri directe pe Olimpico, în două ocazii la o diferență de cel puțin 2 goluri. Nu în ultimul rând, Bologna a pierdut 5 din ultimele 6 meciuri disputate în deplasare, în debutul unui sezon. Lazio este favorită să câștige și are la îndemână armele pentru a reține toate cele trei puncte.

Fotbal Italia - Serie A

Victorie Lazio

1.60
Lazio vs Bologna

14 Aug 22, 19:30

Miza: 8/10
Cota: 1.60
Status: Castigat

Ponturi / Predicții

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+152.88
Câștigate
41
Pierdute
13
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Marius Huțu
+38.41
Câștigate
14
Pierdute
6

Cele mai recente avancronici