1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Fotbal Italia »
  5. Lazio vs Roma. Ponturi Pariuri Serie A, 26.09.2021

Lazio vs Roma. Ponturi Pariuri Serie A, 26.09.2021

Dan Ștefanescu
Dan Ștefanescu

2021-09-25 19:39:00

Fotbal Italia - Serie A

26 Septembrie 2021, 19:00

Lazio

Lazio

versus
AS Roma

AS Roma

1.75

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Lazio v AS Roma

Lazio și Roma se întâlnesc într-unul dintre cele mai tari meciuri ale etapei a 6-a din Serie A. Lazio vine după 3 etape fără victorie, în vreme ce Roma a câștigat 4 dintre cele 5 meciuri din acest sezon. Pontul recomandat îl găsiți la finalul analizei meciului. 

Lazio: Forma echipei, știri și statistici

Lazio traversează o perioadă foarte complicată din punctul de vedere al rezultatelor. Echipa lui Sarri are 4 meciuri consecutive fără victorie, 3 în campionat și un altul în Europa League. Cele 8 puncte adunate în 5 etape sunt prea puține, în raport cu așteptările tuturor. Lazio n-a mai câștigat după primele două etape, iar în runda intermediară a fost aproape de un nou eșec, după cel cu Milan. Immobile a egalat în prelungirile partidei de la Torino, după ce gruparea granata a ratat ocazii bune de a face 2-0. Jocul e modest, trecerea de la 3-5-2 la 4-3-3 se dovedește a fi foarte complicată.

Adekanye și Zaccagni sunt singurii absenți ai lui Sarri, care va miza pe cel mai bun prim 11. Immobile este golgheterul din Serie A, cu 6 goluri marcate, și-i va avea alături pe Felipe Anderson și Pedro. Milinkovic-Savic, care a fost rezervă la Torino, va intra din primul minut. Lazzari va acoperi flancul drept al apărării. 

Lazio este neînvinsă de 15 meciuri pe teren propriu. În această perioadă, Lazio a câștigat de 13 ori. Ultimul eșec este cel cu Verona, 1-2, în decembrie anul trecut. În ultima partidă jucată pe Olimpico, Lazio a remizat cu Cagliari (2-2), după ce, în precedentul meci jucat acasă, o învinsese pe Spezia (6-1). 

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
Super premii pe grupul de Telegram PariuriX! Plus 7 luni pe profit din 8 pe 2021. Vă așteptăm să câștigăm împreună. Totul GRATUIT
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

AS Roma: Forma echipei, știri și statistici

Roma are 4 victorii în primele 5 etape, ceea ce face ca startul echipei lui Mourinho să fie considerat promițător, în perspectiva luptei pentru Liga Campionilor. Puteau fi chiar 5 victorii, dacă nu intervenea o cădere incredibilă în meciul de la Verona (2-3), în care Roma a condus cu 1-0 la pauză. În ultima etapă, Roma a învins-o la limită pe Udinese (1-0), singurul meci al sezonului în care nu s-au marcat cel puțin 3 goluri. Partida cu Udinese a adus și un eveniment neplăcut. Pellegrini a fost eliminat în finalul meciului și este suspendat pentru derby-ul cu Lazio. Este o pierdere importantă, în condițiile în care Lorenzo Pellegrini este căpitanul echipei și unul dintre golgheterii giallorossilor - 3 goluri în Serie A și alte 3 în Conference League.

În absența lui Pellegrini, în spatele lui Tammy Abraham va juca Mkhitaryan, iar flancul stâng va fi acoperit de El Shaarawy. Zaniolo va completa linia de 3 din spatele vârfului. În rest, nu vor fi alte modificări, pentru că Mourinho încearcă să lege cât mai repede relațiile de joc. În afara lui Pellegrini, mai lipsește și Spinazzola, accidentat grav la campionatul european. Fazio, Santon și Nzonzi nu intră în planurile lui Mourinho. 

Roma are un singur succes în ultimele 9 deplasări din Serie A, 4-0 cu Salernitana, în acest sezon. Acela a fost și singurul meci dintre ultimele 10 jucate în deplasare, în care giallorossi nu au luat gol. În 8 dintre ultimele 10 deplasări s-au marcat cel puțin 3 goluri. 

Echipe probabile

Lazio Echipă probabilă Lazio
Portar Reina
Fundași Lazzari, L. Felipe, Acerbi, Hysaj
Mijlocaşi M. Savic, Leiva, L. Alberto
Atacanţi Pedro, Immobile, F. Anderson
AS Roma Echipă probabilă AS Roma
Portar R. Patricio
Fundași Karsdorp, Mancini, Ibanez, Calafiori
Mijlocaşi Cristante, Veretout - Zaniolo, Mkhitaryan, El Shaarawy
Atacanţi Abraham

Statistica meciurilor directe Lazio v AS Roma

În sezonul precedent, cele două echipe și-au împărțit victoriile. Lazio a câștigat turul, 3-0, Roma s-a impus în retur, 2-0. 

Cote pentru Lazio v AS Roma

Un meci cu cel puțin 10 cornere este cotat la 1.80. GG-ul are 1.57. 

Lazio vs AS Roma Pont: Over 1 - prima repriză

Se anunță un meci mai echilibrat decât ar spune-o rezultatele din acest sezon, asta pentru că lipsește Pellegrini, unul dintre cei mai importanți jucători ai Romei. Cred că ne așteaptă o partidă spectaculoasă, pentru că toate partidele Romei au oferit multe ocazii și goluri. Mizez pe un Over 1 în prima repriză. Toate partidele giallorossilor au avut cel puțin un gol în primele 45 de minute. Același lucru este valabil și pentru ultimele 6 întâlniri directe. Cota am ales-o din oferta de pariuri Betano.

Miza: 8/10
Cota: 1.75
Status: Castigat

Salutare! Lucrez în televiziune din 2004 și tot de atunci comentez fotbal intern și internațional, dar și tenis. Am făcut-o pentru Național TV, SportKlub, GSP TV și, din 2009, pentru Digi Sport. În paralel, scriu despre fotbal pe www.danstefanescu.ro și www.wesport.ro

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+99.44
Câștigate
45
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici