1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Fotbal Italia »
  5. Lazio vs Roma. Ponturi Pariuri Serie A, 15.01.2021. Derby pentru Europa

Lazio vs Roma. Ponturi Pariuri Serie A, 15.01.2021. Derby pentru Europa

Dan Ștefanescu
Dan Ștefanescu

2021-01-14 15:44:00

Fotbal Italia - Serie A

15 Ianuarie 2021, 21:45

Lazio

Lazio

versus
AS Roma

AS Roma

1.80

Cele mai bune cote:

Winmasters
L1160650W000194
Pariază acum la Winmasters

Analiză și informații pentru Lazio v AS Roma

Primul meci al etapei a 18-a din Serie A, se joacă pe Olimpico, unde Lazio o întâlnește pe Roma. Lazio este abia pe locul 8, în afara zonei europene, în vreme ce marea rivală încheie podiumul, cu 6 puncte peste adversara din această etapă. Pontul recomandat îl găsiți la finalul analizei meciului.

Lazio: Forma echipei, știri și statistici

Lazio este în urcare, neînvinsă în 2021. Momentan, echipa lui Simone Inzaghi este pe locul 8, dar distanța față de marea rivală nu este decât de 6 puncte, astfel încât o victorie în Derby ar putea da un impuls extraordinar echipei. După ce a încheiat anul 2020 cu un eșec cu Milan, Lazio a obținut 7 puncte în cele 3 etape din 2021. După remiza cu Genoa (1-1), Lazio a câștigat ultimele două partide, 2-1 cu Fiorentina și 2-0 la Parma. O astfel de perioadă, Lazio a mai avut doar în toamnă, când a bifat 10 puncte dintr-un total de 12 în octombrie-noiembrie.

Cu Joaquin Correa accidentat și Muriqi criticat după meciul foarte slab cu Milan, Simone Inzaghi nu are prea multe soluții în ofensivă, unde-i va titulariza pe Immobile și Caicedo. Ecuadorianul a marcat în ultimele două meciuri în care a jucat, în vreme ce Immobile, Gheată de Aur a Europei, în sezonul precedent, este al 3-lea marcator din Serie A, în această stagiune, cu 11 goluri. În afara lui Correa, Strakosha, Fares și Lulic se mai află pe lista indisponibililor. Luis Felipe, Acerbi și Radu vor juca în apărare, iar Leiva va fi titular în linia de 5 mijlocași.

Lazio are doar 3 victorii acasă, în 8 meciuri, în acest sezon. Pe ultimele două le-a obținut în ultimele două apariții pe Olimpico, 2-0 cu Napoli li 2-1 cu Fiorentina. Napoli este singura echipă care nu i-a dat gol lui Lazio, pe Olimpico, în acest sezon. Lazio a marcat în toate meciurile de acasă, dar niciodată mai mult de două goluri. 

AS Roma: Forma echipei, știri și statistici

Roma are un sezon foarte bun și ocupă locul 3, la 6 puncte în spatele liderului Milan. Dintr-un singur punct de vedere, echipa lui Fonseca este sub așteptări. N-a reușit să câștige niciun meci cu un adversar important. A remizat cu Juventus, Milan și Inter și a pierdut cu Napoli și Atalanta. De fiecare dată a încasat câte 4 goluri. Roma vine după 10 puncte obținute în ultimele 4 etape. În runda precedentă, a condus-o pe Inter cu 1-0, dar a transpirat serios pentru un punct pe care l-a obținut abia în minutul 86, când a egalat Mancini. Ultimul eșec al Romei este cel din urmă cu 5 etape, 1-4 la Bergamo, unde a condus cu 1-0 la pauză. Roma are probleme cu abordarea reprizei secunde. Cu excepția partidei cu Sampdoria (1-0), Roma a luat gol după pauză în 5 dintre ultimele 6 partide. 

Paulo Fonseca a fost foarte mulțumit de felul în care a arătat echipa împotriva Interului, așa că va miza pe aceiași jucători. Dzeko va fi sprijinit de Mkhitaryan și Pellegrini, iar Mancini, Smalling și Ibanez vor alcătui defensiva. Zaniolo, Fazio, Santon, Calafiori și Mirante sunt indisponibili. 

Roma este cea mai bună echipă pe teren propriu, în acest sezon, și putem spune că joacă acasă, deși, tehnic vorbind, băieții lui Fonseca vor fi oaspeți. Roma n-a repetat același rezultat în două meciuri la rând, în deplasare, unde a alternat victoriile cu înfrângerile, în ultimele 5 partide. Roma n-a luat gol în primele două deplasări, la Verona și Udine și nu a dat pe Bentegodi și San Paolo. 

Echipe probabile

Lazio Echipă probabilă Lazio
Portar Reina
Fundași Luiz Felipe, Acerbi, Radu
Mijlocaşi Lazzari, Milinkovic-Savic, Leiva, L. Alberto, Marusic
Atacanţi Caicedo, Immobile
AS Roma Echipă probabilă AS Roma
Portar P. Lopez
Fundași Mancini, Smalling, Ibanez
Mijlocaşi Karsdorp, Cristante, Veretout, Spinazzola
Atacanţi Pellegrini, Mkhitaryan - Dzeko

Statistica meciurilor directe Lazio v AS Roma

Lazio este neînvinsă în ultimele 3 meciuri cu Roma. Cele două partide din sezonul trecut s-au încheiat cu același rezultat, 1-1. Înainte de remiza din sezonul precedent, Roma câștigase ultimele două partide în care fusese gazdă.

Cote pentru Lazio v AS Roma

Over 1 în prima repriză are 1.63. O cotă bună este și cea pe cartonașe. Un meci cu măcar 6 cartonașe este cotat la 1.73. în ultimele 3 meciuri s-au dat cel puțin 7 cartonașe. Arbitru va fi Daniele Orsato, care a dat cel puțin 6 cartonașe în 4 dintre cele 6 meciuri arbitrate în acest sezon. 

Lazio vs AS Roma Pont: Peste 9.5 cornere

Va fi un meci intens, un meci al orgoliilor, în care Lazio este obligată să pună presiune. La o adică, Roma s-ar putea mulțumi și cu o remiză, mai ales că vine după un alt meci tare, cel cu Inter. Cred că, la fel ca în partida cu Inter, vom vedea multe cornere. Ultimele 5 meciuri ale lui Lazio au avut cel puțin 10 cornere, la fel ca 3 dintre ultimele 4 directe. Roma are, la rându-i, două meciuri din ultimele 3 cu cel puțin 10 lovituri de colț. Superbet pariuri sportive oferă cea mai bună cotă de pe piață.

Fotbal Italia - Serie A

Peste 9.5 cornere

1.80
Lazio vs AS Roma

15 Jan 21, 21:45

Miza: 9/10
Cota: 1.80
Status: Pierdut

Lazio vs AS Roma Pont: Peste 2 goluri asiatic la pauză

Avem o încleștare pe cinste în Serie A, derby della capitale, partidă de la care aștept multe goluri pentru că ambele echipe au drept misiune obținerea celor 3 puncte. În afară de un sec 1-0 cu Sampdoria, AS Roma a furnizat meciuri spectaculoase în perioada recentă, având 7 partide de peste 3,5 goluri, de aceea cred că vom asista la un show adevărat care să înverzească pariul din oferta Unibet pariuri sportive.

Miza: 5/10
Cota: 4.80
Status: Anulat

Salutare! Lucrez în televiziune din 2004 și tot de atunci comentez fotbal intern și internațional, dar și tenis. Am făcut-o pentru Național TV, SportKlub, GSP TV și, din 2009, pentru Digi Sport. În paralel, scriu despre fotbal pe www.danstefanescu.ro și www.wesport.ro

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+99.44
Câștigate
45
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici