1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Fotbal Italia »
  5. Lazio vs Milan

Lazio vs Milan. Ponturi Pariuri Serie A, 24.01.2023. Milan, în criză

Dan Ștefanescu
Dan Ștefanescu

2023-01-23 17:08:00

Fotbal Italia - Serie A

24 Ianuarie 2023, 21:45

Lazio

Lazio

versus
AC Milan

AC Milan

1.91

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Lazio v AC Milan

Lazio și Milan încheie etapa a 19-a din Serie A cu un meci ce se anunță foarte interesant. Milan a intrat într-o criză de joc și rezultate, iar Lazio vrea să profite de acest lucru și să se apropie la un singur punct de campioana Italiei. Pontul recomandat îl găsiți la finalul analizei meciului.

50 FREEBET LA PARIURI FĂRĂ DEPUNERE – CLICK AICI

Lazio: Forma echipei, știri și statistici

Lazio dă semne că și-ar fi revenit, după două partide în care a irosit avantajul pe care l-a avut la pauză. După eșecul cu Lecce, 1-2, și remiza cu Empoli, 2-2, echipa lui Sarri a câștigat ultimele două partide, 2-0 cu Sassuolo și 1-0 cu Bologna, în Cupa Italiei, unde s-a calificat în sferturi. Ce e și mai important, victoriile au fost obținute fără Ciro Immobile, accidentat după doar 15 minute în partida de la Reggio Emilia. În cazul unei victorii, Lazio poate urca pe locul 5, la un singur punct în spatele rossonerilor, și o poate lăsa în urmă pe Atalanta, care a condus-o de două ori pe Juventus, dar a scos numai un punct la Torino. Victoria cu Sassuolo a fost prima după 3 etape în care echipa lui Sarri luase un singur punct.

Sarri nu se poate baza pe Immbile, așa că-i va folosi pe Zaccagni, Felipe Anderson și Pedro în ofensivă. Neînțelegerile pe care le-a avut cu Luis Alberto sunt de domeniul trecutului, iar spaniolul va fi titular într-o linie mediană din care nu va lipsi nici Milinkovic-Savic. Romagnoli va conduce defensiva, primul meci împotriva echipei al cărei căpitan a fost până în vara trecută. 

Lazio are doar o victorie în ultimele 4 meciuri jucate pe Olimpico, un 1-0 destul de sărăcăcios în exprimare cu Monza. În rest, două remize cu Udinese (0-0) și Empoli (2-2) și o înfrângere cu Salernitana, 1-3, după ce a condus la pauză. Doar Napoli a mai reușit să câștige pe Olimpico (2-1), unde Inter a pierdut în startul sezonului, 1-3.  

500 DE LEI BONUS DE BUN VENIT – CLICK AICI

AC Milan: Forma echipei, știri și statistici

Milan a câștigat un singur meci de la reluarea sezonului, iar visul de a-și apăra titlul s-a risipit. Milan este, deocamdată, pe locul 2, dar Napoli s-a distanțat la 12 puncte, după victoria de la Salerno (2-0). Apărarea rossonerilor este foarte slabă în acest start de an și a cedat în toate partidele, inclusiv în cupă, în fața lui Torino, care s-a calificat după prelungiri, deși a jucat 50 de minute în inferioritate numerică. Salernitana este singura echipă care a pierdut în fața campioanei, de la începutul anului. A fost 1-2 în primul meci din 2023. Roma a revenit de la 0-2 și a egalat în prelungirile partidei de pe San Siro. La Lecce, echipa lui Pioli a luat două goluri în prima repriză, dar a egalat în partea a doua. Cu Inter, în Supercupă, a fost dezastru. Milan a pierdut la scor de neprezentare un meci în care nu s-a pus niciun moment problema câștigătoarei. 

Pe Olimpico, Pioli va miza tot pe Giroud în ofensivă, deși francezul nu a marcat în 2023. În spatele lui Giroud vor juca Saelemaekers, Diaz și Leao. Kalulu și Tomori vor alcătui cuplul de fundași centrali, iar Tătărușanu rămâne în poartă, în lipsa altor opțiuni. Maignan, Florenzi, Ibrahimovic și Ballo-Toure sunt accidentați. 

Milan este departe de rezultatele obținute în deplasările din sezonul trecut. Campioana Italiei a pierdut doar o dată, 1-2 cu Torino, dar are nu mai puțin de 4 rezultate de egalitate, la fel de multe precum victoriile. Dacă remiza cu Atalanta poate fi considerată un rezultat bun, dat fiind statutul bergamascilor, cele cu Sassuolo (0-0), Cremonese (0-0) și Lecce (2-2) pot fi privite drept eșecuri. Milan a obținut victorii doar cu echipe din partea a doua a ierarhiei, 2-1 cu Sampdoria, 2-1 cu Verona, 3-1 cu Empoli și 2-1 cu Salernitana. În 6 dintre cele 9 deplasări s-a marcat încă din prima repriză. Tot în 6 deplasări s-au marcat și cel puțin 3 goluri.

50 FREEBET LA PARIURI FĂRĂ DEPUNERE – CLICK AICI

Echipe probabile

Lazio Echipă probabilă Lazio
Portar Provedel
Fundași Lazzari, Casale, Romagnoli, Marusic
Mijlocaşi M. Savic, Cataldi, L. Alberto
Atacanţi Pedro, F. Anderson, Zaccagni
AC Milan Echipă probabilă AC Milan
Portar Tătărușanu
Fundași Calabria, Kalulu, Tomori, Theo
Mijlocaşi Tonali, Bennacer - Saelemaekers, Diaz, Leao
Atacanţi Giroud

Statistica meciurilor directe Lazio v AC Milan

Milan a câștigat ultimele 3 partide cu Lazio - două în campionat și o alta în Cupa Italiei. În sezonul precedent, campioana Italiei a câștigat cu 2-0 pe teren propriu, iar pe Olimpico a fost 2-1, după ce Lazio a avut avantaj la pauză. De altfel, Milan are 5 victorii în ultimele 6 meciuri. Lazio s-a impus în celălalt meci, 3-0 în aprilie 2021, pe teren propriu. 6 dintre ultimele 7 meciuri au avut cel puțin 3 goluri. Egalul lipsește din ultimele 9 partide directe. Ultima remiză, 0-0 în februarie 2019, în Cupa Italiei. În campionat, n-a mai fost remiză din 2018, 1-1 tot pe Olimpico. 

200 FREESPINS FĂRĂ DEPUNERE – CLICK AICI

Cote pentru Lazio v AC Milan

Un meci cu cel puțin 3 goluri este cotat la 1.90. Cel puțin 10 cornere este o variantă cotată la 1.93.

123 ROTIRI GRATUITE FĂRĂ DEPUNERE – CLICK AICI

Lazio vs AC Milan Pont: Peste 1 gol asiatic - prima repriză

Milan este într-o criză a cărei ieșire nu se întrevede. Jocul defensiv este foarte slab și nici cel ofensiv nu este foarte inspirat. Acesta este motivul pentru care, chiar și în absența lui Immobile, Lazio speră să dea lovitura. Cred că vom vedea o partidă destul de deschisă, în care apărare rossonerilor va avea de suferit în fața atacului lazial. Din oferta de pariuri Betano, am ales varianta unui Over 1 în prima repriză. În toate cele 3 meciuri din campionat din 2023, Milan a dat sau a luat gol, la fel și în Supercupa cu Inter. Același lucru este valabil și în cazul echipei lui Sarri. Cota am ales-o din oferta de pariuri Betano.

Miza: 8/10
Cota: 1.91
Status: Castigat

Salutare! Lucrez în televiziune din 2004 și tot de atunci comentez fotbal intern și internațional, dar și tenis. Am făcut-o pentru Național TV, SportKlub, GSP TV și, din 2009, pentru Digi Sport. În paralel, scriu despre fotbal pe www.danstefanescu.ro și www.wesport.ro

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+96
Câștigate
46
Pierdute
22
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici