1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Fotbal Italia »
  5. Juventus vs Udinese

Juventus vs Udinese. Ponturi Pariuri Serie A, 15.01.2022

Dan Ștefanescu
Dan Ștefanescu

2022-01-14 18:00:00

Fotbal Italia - Serie A

15 Ianuarie 2022, 21:45

Juventus

Juventus

versus
Udinese

Udinese

1.93

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Juventus v Udinese

Juventus primește vizita lui Udinese în etapa a 22-a din Serie A. Juventus vine după 7 meciuri fără eșec, perioadă în care a bifat 5 victorii. Udinese, în schimb, are o singură victorie în ultimele 7 etape și doar 4 puncte peste zona retrogradării. Pontul recomandat îl găsiți la finalul analizei meciului. 

Juventus: Forma echipei, știri și statistici

Juventus e într-o perioadă fastă, în ciuda Supercupei pierdute la ultima fază, în urmă cu doar trei zile. Echipa lui Allegri are 5 victorii și două remize în ultimele 7 partide de campionat, ceea ce-i permite să rămână în lupta pentru Champions League, la doar 3 puncte în spatele Atalantei, Bergamascii sunt singurii care au învins-o pe Juventus în ultimele 10 etape, perioadă în care echipa lui Allegri a câștigat de 7 ori. În ultima etapă, Juventus a revenit miraculos pe Olimpico, unde a fost condusă de Roma cu 3-1, în minutul 70. Cu Inter, în Supercupă, Juventus a jucat mai bine decât la Roma, dar a pierdut din pricina unei erori uriașe a lui Alex Sandro, în minutul 121. 

Eroarea de la Milano îl scoate din primul 11 pe fundașul brazilian, care va fi înlocuit cu Luca Pellegrini. În același timp, revin Cuadrado și De Ligt, după suspendare, ceea ce înseamnă că, din linia defensivă a meciului cu Inter, mai rămâne doar Rugani în primul 11. Dybala va juca și el din primul minut, alături de Morata și Bernardeschi. Locatelli va fi tras pe bancă, iar titulari în fața apărării vor fi Bentancur și Arthur. Ramsey și Chiesa sunt indisponibili, Bonucci e incert. 

Juventus a câștigat 3 dintre ultimele 5 meciuri jucate pe teren propriu, unde a pierdut deja de 3 ori în acest sezon. Atalanta este ultima echipă care a dat lovitura la Torino, după ce Empoli (1-0) și Sassuolo (2-1) câștigaseră și ele în Piemont. În ultimul meci jucat acasă, Juventus a avut mari probleme cu rezervele lui Napoli (1-1). 

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
Super premii pe grupul de Telegram PariuriX! 11 luni pe profit din 12 pe 2021. Vă așteptăm să câștigăm împreună. Totul GRATUIT
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Udinese: Forma echipei, știri și statistici

Udinese a intrat într-o dinamică negativă, iar spectrul retrogradării i se arată din nou echipei lui Gabriele Cioffi. Udinese are doar 4 puncte peste Cagliari, dar și două meciuri mai puțin jucate. Partidele cu Salernitana și Fiorentina au fost amânate din pricina cazurilor de Covid. Udinese a încasat o corecție zdravănă în ultimul meci de campionat, în care Atalanta a marcat de 6 ori pe Dacia Arena (6-2). Victoria de la Cagliari (4-0) este singura din ultimele 7 meciuri jucate de friulani. 

Cioffi are o absență extrem de importantă în zona defensivă. Rodrigo Becao este suspendat și va fi înlocuit de Zeegelaar. Pereyra, Samardzic, Nestorovski și Jajalo au probleme. În plus, friulanii au comunicat că au rezultate pozitive la Covid, dar nu și numele jucătorilor care lipsesc. Beto va fi sprijinit în ofensivă de Pusetto și Deulofeu, fotbaliști care se pretează jocului pe contraatac. 

Victoria de la Cagliari (4-0), de la mijlocul lui decembrie, a pus punct unei serii de 7 meciuri fără succes în deplasare. În afara celor 3 puncte luate în Sardinia, friulanii au mai câștigat doar cu Spezia (1-0) în cele 9 deplasări de până acum. Au marcat în 7 dintre cele nouă și și-au păstrat poarta intactă tot în 7 partide. 

Echipe probabile

Juventus Echipă probabilă Juventus
Portar Szczesny
Fundași Cuadrado, De Ligt, Rugani, Pellegrini
Mijlocaşi Bentancur, Arthur - Bernardeschi, Dybala, McKennie
Atacanţi Morata
Udinese Echipă probabilă Udinese
Portar Silvestri
Fundași Perez, Nuytinck, Zeegelar
Mijlocaşi Molina, Walace, Makengo, Udogie
Atacanţi Pusetto, Deulofeu - Beto

Statistica meciurilor directe Juventus v Udinese

În ultimele 6 întâlniri directe, au marcat ambele echipe și am avut cel puțin 3 goluri. Udinese are un singur succes în ultimele 12 partide de campionat, 2-1 în iulie 2020. În rest, 9 victorii ale bianconerilor, care nu au mai pierdut acasă din august 2015, când Thereau marca singurul gol al partidei de pe Juventus Stadium. 

Cote pentru Juventus v Udinese

Juventus are 1.62 pentru un HA (-1). Un meci cu cel puțin 10 cornere este cotat la 1.91.

Juventus vs Udinese Pont: Peste 1 gol asiatic - prima repriză

În mod normal, ar fi trebuit să fie un meci la discreția lui Juventus, dar situația este puțin mai complicată. Deși Udinese pare să fie în criză, meciul ar putea fi o capcană pentru Juventus, care vine după două partide epuizante, cu Roma și Inter. Acest lucru s-ar putea s-o ajute pe Udinese, mai ales în cazul în care echipa lui Allegri nu are abordarea potrivită încă din startul întâlnirii. În acest condiții, m-am orientat către un Over 1 în primele 45 de minute, din oferta de pariuri Betano. Cota este excelentă, iar istoria confruntărilor directe consemnează că în ultimele 13 meciuri directe s-a marcat încă dinaintea pauzei.

Miza: 10/10
Cota: 1.93
Status: Anulat

Juventus vs Udinese Pont: Juventus câștigă HA -1

Juventus a început să urce în clasament, este pe 5 după o serie de 7 meciuri fără eșec. Gazdele vin după 2 meciuri grele, 4-3 cu AS Roma în campionat și 1-2 în Supercupă cu Inter (meci decis în prelungiri), dar ar trebui să dispună de un Udinese care tocmai a încasat un set, 2-6, cu Atalanta chiar pe propriul teren. Istoria directelor este net favorabilă lui Juventus, cu 6 victorii consecutive în cele mai recente confruntări pe teren propriu, din care 5 la handicap. De aceea mizez pe un succes clar al Bătrânei Doamne, dar mă acopăr cu un HA-1 din oferta Betano pariuri sportive.

Miza: 1/10
Cota: 1.65
Status: Castigat

Salutare! Lucrez în televiziune din 2004 și tot de atunci comentez fotbal intern și internațional, dar și tenis. Am făcut-o pentru Național TV, SportKlub, GSP TV și, din 2009, pentru Digi Sport. În paralel, scriu despre fotbal pe www.danstefanescu.ro și www.wesport.ro

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+99.44
Câștigate
45
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici