1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Fotbal Italia »
  5. Juventus vs SPAL. Ponturi Pariuri Cupa Italiei, 27.01.2021.

Juventus vs SPAL. Ponturi Pariuri Cupa Italiei, 27.01.2021.

Dan Ștefanescu
Dan Ștefanescu

2021-01-26 19:45:00

Cupa Italiei

27 Ianuarie 2021, 21:45

Juventus

Juventus

versus
Spal

Spal

2.10

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Juventus v Spal

Juventus primește vizita lui SPAL în sferturile de finală ale Cupei Italiei. SPAL este singura echipă din Serie B rămasă în competiție și are o misiune infernală pe terenul campioanei din ultimii 9 ani. Pontul recomandat îl găsiți la finalul analizei meciului. 

Juventus: Forma echipei, știri și statistici

Juventus a terminat prima parte a sezonului într-o manieră pozitivă. A câștigat Supercupa cu Napoli (2-0), apoi s-a impus cu același scor și în ultima etapă de campionat cu Bologna, astfel încât lumea a uitat eșecul clar din meciul cu Inter. Andrea Pirlo și-a recăpătat poerecla de Maestro, chiar dacă trofeul câștigat în fața lui Napoli a fost obținut și cu destul noroc. Același lucru este valabil, dar într-o proporție mai mică, și pentru partida cu Bologna, în care Arthur a marcat primul său gol cu un șut deviat. Ideea este că moralul bianconerilor este la cote înalte, iar un meci o divizionară secundă nu are cum să aibă altă favorită decât pe Juventus. În turul anterior, Juventus a trecut de Genoa, pe teren propri. A fost 3-2, după prelungiri.

Spre deosebire de ultimele meciuri, Pirlo pregătește multe modificări în primul 11. Drăgușin ar trebui să fie titular, alături de Demiral și De Ligt. O apărare care va evolua pentru prima dată împreună, astfel încât SPAL își poate face iluzii. Cristiano va fi odihnit, dar Morata va juca din primul minut, alături de Kulusevski. Buffon îi va lua locul lui Szczesny, în poartă. 

Juventus a câștigat 10 dintre ultimele 12 meciuri jucate acasă în Cupa Italiei. Excepțiile sunt partidele cu Milan, 0-0 în returul semifinalelor, sezonul trecut, și partida cu Genoa, din turul anterior, în care scorul a fost egal după 90 de minute (2-2), deși Juventus a condus cu 2-0. 

Spal: Forma echipei, știri și statistici

SPAL visează să revină în Serie A și trage tare în campionat. Echipa din Ferrara este neînvinsă în 2021 și a obținut 7 puncte din 9  posibile în campionat. SPAL este pe locul 5, cu 33 de puncte, la doar un punct de locul 2 pe care se află Monza. Pozișia secundă asigură promovarea directă în Serie A. Deocamdată, băieții lui Pasquale Marino sunt pe loc de play-off, după ce au ratat victoria în fața lui Cremonese (1-1) în ultima etap, fiind egalată în minutul 85. În Cupa Italiei, SPAL este la al 5-lea meci. Până acum, le-a eliminat pe Bari (0-0) și Crotone (1-1) la loviturile de departajare, iar pe Monza a învins-o cu 2-0. Același rezultat l-a obținut și în turul precedent, când a scos-o pe Sassuolo, chiar la Reggio Emilia.

Pasquale Marino nu va face prea multe modificări față de echipa din campionat, pentru că simte că are o șansă importantă să obțină un rezultat uriaș. Paloschi și Floccari vor juca în ofensivă, iar Tomovic, Vicari și Ranieri vor alcătui linia defensivă.

Victoria cu Sassuolo a fost abia a doua în ultimele 8 deplasări în Cupa Italiei, unde SPAL mai câștigase doar cu Spezia, 1-0, în august 2018.

Echipe probabile

Juventus Echipă probabilă Juventus
Portar Buffon
Fundași Drăgușin, De Ligt, Demiral
Mijlocaşi Bernardeschi, Fagioli, Rabiot, Ramsey, Frabotta
Atacanţi Morata, Kulusevski
Spal Echipă probabilă Spal
Portar Berisha
Fundași Tomovic, Vicari, Ranieri
Mijlocaşi Strefezza, Missiroli, Valoti, Esposito, Sala
Atacanţi Floccari, Paloschi

Statistica meciurilor directe Juventus v Spal

Juventus a câștigat 4 dintre ultimele 6 meciuri jucate cu SPAL, care s-a impus doar o dată, în finalul sezonului 2018-2019, dar pe teren propriu. La Torino, Juventus a câștigat ultimele 3 meciuri jucate acasă, partide în care a marcat de 8 ori și a încasat un singur gol.

Cote pentru Juventus v Spal

Juventus are 1.72 pentru un succes la două goluri diferență. 1.65 este cota pentru un meci cu măcar 3 goluri. Varianta GG este cotată la 2.22.

Juventus vs Spal Pont: Peste 3 goluri asiatic

E greu de crezut că e loc de surprize în meciul de la Torino. Sunt diferențe uriașe între cele două echipe, indiferent de formula pe care o pregătește Andrea Pirlo. Totuși, pentru că vorbim de jucători mai puțin utilizați, asta înseamnă că SPAL are șansa ei de a marca. Cred că vom vedea o partidă spectaculoasă, cu multe goluri. Betano pariuri oferă cea mai bună cotă pentru varianta Over 3. Asta înseamnă că pariul este câștigător dacă se marchează de la 4 goluri în sus. Dacă se marchează doar de 3 ori, miza este returnată.

Miza: 8/10
Cota: 2.10
Status: Castigat

Juventus vs Spal Pont: Juventus peste 1,5 goluri

În ianuarie 2021 Juventus a marcat de cel puțin 2 ori cu o singură excepție, eșecul cu 0-2 suferit în fața celor de la Lazio. În rest, celelalte echipe, fie că a fost vorba de Genoa în cupă sau Milan și Napoli în Serie A, au avut poarta scuturată de cel puțin 2 ori de golurile marcate de Juventus. De asemenea, la cele 3 vizite anterioare, Spal a plecat cu măcar 2 goluri în traistă, pierzând de fiecare dată la o diferență de cel puțin 2 goluri. Chiar dacă este meci de cupă, diferența dintre cele două formații este prea mare pentru ca Juventus să nu reușească, măcar din inerție, să puncteze de cel puțin 2 ori. Am ales cota din oferta Betano pariuri sportive.

Miza: 1/10
Cota: 1.36
Status: Castigat

Juventus vs Spal Pont: Peste 2 goluri asiatic la pauză

Deși fără Ronaldo, Juventus are un meci extrem de accesibil în sferturile Coppa Italia contra unei formații din Serie B interesată mai mult de promovare decât de cupă. Chiar fără echipa standard, Juventus este mult superioară celor de la Spal și formația oaspete ar trebui să plece cu multe goluri încasate, iar cota aleasă din oferta Betano pariuri sportive este excelentă.

Miza: 10/10
Cota: 4.50
Status: Anulat

Salutare! Lucrez în televiziune din 2004 și tot de atunci comentez fotbal intern și internațional, dar și tenis. Am făcut-o pentru Național TV, SportKlub, GSP TV și, din 2009, pentru Digi Sport. În paralel, scriu despre fotbal pe www.danstefanescu.ro și www.wesport.ro

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Dan.Oancia
0
Câștigate
0
Pierdute
0

Cele mai recente avancronici