1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Fotbal Italia »
  5. Juventus vs Inter

Juventus vs Inter. Ponturi Pariuri Cupa Italiei, 11.05.2022

Dan Ștefanescu
Dan Ștefanescu

2022-05-10 17:39:00

Cupa Italiei

11 Mai 2022, 22:00

Juventus

Juventus

versus
Inter Milano

Inter Milano

1.80

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Juventus v Inter Milano

Juventus și Inter se întâlnesc pentru a patra oară în acest sezon. După cele două meciuri de campionat și Supercupa Italiei, a venit rândul unei confruntări în finala Cupei Italiei. Inter a câștigat Supercupa, iar în campionat i-a luat lui Juventus 4 puncte din 6. Pontul recomandat îl găsiți la finalul analizei meciului. 

Juventus: Forma echipei, știri și statistici

Juventus și-a îndeplinit obiectivul pe care și l-a ajustat pe parcursul sezonului. Și-a asigurat locul de UEFA Champions League, cu 3 etape înainte de finalul sezonului, dar zestrea de puncte va fi mai săracă decât în sezonul precedent, catalogat drept foarte slab de către detractorii lui Pirlo. Allegri n-a găsit drumul către ieșirea la liman, iar jocul lui Juventus este extrem de minimalist. Stau dovadă meciurile în care piemontezii au condus cu 1-0, pentru ca imediat să se retragă în apărare pentru a proteja avantajul. Doar că acest lucru nu prea le-a mai ieșit. Juventus a luat gol în ultimele 3 meciuri, iar pe ultimul l-a pierdut cu Genoa (1-2), deși a condus cu 1-0 și a avut ocazii mari fie de a-și dubla avantajul, fie de a face 2-1. 

Juventus a ajuns la 21 de finale, după ce le-a eliminat pe Sampdoria (4-1), Sassuolo (2-1) și Fiorentina (1-0 și 2-0). Echipa lui Allegri este deținătoarea recordului de trofee câștigate (14). În ultimele 8 sezoane, Juventus a ratat finala doar o dată, în 2019. Allegri poate deveni cel mai titrat antrenor din istoria competiției, cu 5 cupe câștigate. 

Allegri va face modificări în primul 11 față de partida cu Genoa. Kean va rămâne pe bancă, urmând a fi înlocuit de Morata, într-o ofensivă din care vor mai face parte Dybala și Vlahovic. Chiellini va disputa ultimul Derby D'Italia și va face cuplu cu De Ligt în centrul defensivei. Miretti, folosit în ultimele două meciuri de campionat va rămâne pe banca de rezerve.

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
Super premii pe grupul de Telegram PariuriX! 11 luni pe profit din 12 pe 2021. Și avem profit și după primele 4 luni din 2022. Vă așteptăm să câștigăm împreună. Totul GRATUIT
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Inter Milano: Forma echipei, știri și statistici

Inter se vede pusă într-o situație complicată, într-un final de sezon pe care și-l imagina mai liniștit. Eșecul din restanța de la Bologna (1-2) a tulburat apele în tabăra nerazzurrilor, care au rămas în urma Milanului și nu mai depind doar de ei în lupta pentru titlu. Cu două etape înainte de finalul sezonului, Inter este la două puncte în spatele liderului și ar putea ajunge la 5 duminică, pentru că Milan joacă înainte în penultima etapă. În aceste condiții perspectiva unui meci decisiv la Cagliari, pe terenul unei echipe amenințate de retrogradare, nu este chiar îmbucurătoare. Cu atât mai mult cu cât finala Cupei Italiei nu îi aduce un adversar în fața căruia să-și permită să menajeze anumiți titulari. În ultima etaă de campionat, Inter a trecut prin mari emoții, după ce a fost condusă de Empoli cu 2-0. S-a terminat 4-2, al 6-lea succes din ultimele 7 meciuri. 

Inter a ajuns în finală după 3-2 cu Empoli, 2-0 cu Roma și 0-0 și 3-0 în semifinale, cu Milan. Inter este la a 14-a finală de cupă, iar până acum a câștigat trofeul de 7 ori. Echipa lui Inzaghi este a treia în clasamentul all-time al trofeelor câștigate. Inter n-a mai jucat o finala din 2011, când s-a și impus în fața lui Palermo (3-1). 

În ceea ce privește primul 11, Inzaghi speră să poate folosi cea mai bună formulă de echipă. Asta ar însemna să-l recupereze pe Bastoni, care s-a confruntat cu probleme medicale în ultima perioadă. Dimarco ar urma să rămână pe banca de rezerve. Din primul 11 nu poate lipsi Lautaro Martinez. Argentinianul este golgheterul Interului, cu 19 goluri marcate în Serie A, dintre care două în meciul cu Empoli, din ultima etapă. 

Echipe probabile

Juventus Echipă probabilă Juventus
Portar Szczesny
Fundași Danilo, De Ligt, Chiellini, Alex Sandro
Mijlocaşi Zakaria, Rabiot - Cuadrado, Dybala, Morata
Atacanţi Vlahovic
Inter Milano Echipă probabilă Inter Milano
Portar Handanovic
Fundași Skriniar, De Vrij, Bastoni
Mijlocaşi Dumfries, Barella, Brozovic, Calhanoglu, Perisic
Atacanţi L. Martinez, Dzeko

Statistica meciurilor directe Juventus v Inter Milano

Inter și-a tras partea leului din confruntările cu Juventus, în acest sezon. I-a luat 4 puncte în campionat, 1-1 acasă și 1-0 în deplasare, și a câștigat și Supercupa, 2-1, cu un gol marcat de Alexis Sanchez la ultima fază a prelungirilor. Când vine vorba de întâlniri în finala Cupei Italiei, Juventus are două victorii în cele două meciuri jucate până acum, dar ultima finală dintre cele două s-a disputat în 1965. În cele 33 de meciuri din Cupa Italiei, Juventus s-a impus de 15 ori, iar Inter, 10.

Juventus

Cote pentru Juventus v Inter Milano

GG sau 3+ este o variantă cotată la 1.60. Un meci cu minimum 15 faulturi făcute de Inter, așa cum au fost ultimele întâlniri directe, este cotat la 1.80.

Juventus vs Inter Milano Pont: ambele marchează

Inter este favorită, dar Juventus are liniștea de a-și fi îndeplinit obiectivul acestui sezon. Pe Inter va fi presiune mai mare, iar Inzaghi se vede nevoit să abordeze finala Cupei cu cel mai bun 11 posibil, în condițiile în care vorbim de un adversar ca Juventus, iar la finalul săptămânii o așteaptă un meci foarte complicat la Cagliari. Cred că lucrul cel mai înțelept pe care-l putem face este să mizăm pe un GG, la o cotă foarte bună din oferta de pariuri Betano. Apărările celor două echipe dau rateuri. Ultimele 3 meciuri ale lui Juventus și ultimele 4 ale Interului au adus goluri în ambele porți, deși adversarii n-au fost cei mai de soi.

Miza: 10/10
Cota: 1.80
Status: Castigat

Salutare! Lucrez în televiziune din 2004 și tot de atunci comentez fotbal intern și internațional, dar și tenis. Am făcut-o pentru Național TV, SportKlub, GSP TV și, din 2009, pentru Digi Sport. În paralel, scriu despre fotbal pe www.danstefanescu.ro și www.wesport.ro

Citeste mai mult

Ponturi / Predicții

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+152.88
Câștigate
41
Pierdute
13
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Marius Huțu
+38.41
Câștigate
14
Pierdute
6

Cele mai recente avancronici