1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Fotbal Italia »
  5. Juventus Torino - AC Milan, Ponturi Fotbal, Italia, Serie A, 19.09.2021. Super-derby de Liga Campionilor

Juventus Torino - AC Milan, Ponturi Fotbal, Italia, Serie A, 19.09.2021. Super-derby de Liga Campionilor

Grigore Cartianu
Grigore Cartianu

2021-09-19 09:46:00

Fotbal Italia - Serie A

19 Septembrie 2021, 21:45

Juventus

Juventus

versus
AC Milan

AC Milan

1.75

Cele mai bune cote:

Superbet
L1160659W000328
Pariază acum la Superbet

Analiză și informații pentru Juventus v AC Milan

Derby de mare rezonanță în Serie A, etapa a 4-a: Juventus - AC Milan, duminică, de la ora 21.45. Se întâlnesc nu doar două echipe prezente în actuala ediție a Ligii Campionilor, ci și cele mai titrate formații din fotbalul italian, care au construit o rivalitate istorică pe "autostrada" Torino - Milano. Cele două orașe sunt despărțite de o distanță de 140 de kilometri și de o rivalitate fotbalistică pe care doar Madrid - Barcelona sau Liverpool - Manchester o poate concura. E și rivalitate dintre două regiuni vecine, din nordul bogat al Italiei.

Contextul e nemaintâlnit: după trei etape, Juventus e aproape de cota zero (un singur punct!), iar Milan e la maximum (9 din 9). Dar pronosticul meu, bazat pe o cotă de la Superbet pariuri sportive, e că lucrurile încep să se schimbe.

Juventus: Forma echipei, știri și statistici

După un sezon precedent slab, în care a prins locul 4 și, implicit, Liga Campionilor cu mari emoții, în ultim etapă (în dauna lui Napoli), Juventus a renunțat la neexperimentatul antrenor Andrea Pirlo (42 de ani) și a revenit la Massimiliano Allegri (54 de ani), cel care se odihnise suficient după precedentul mandat de succes pe banca torinezilor (2014-2019). Același Allegri care anterior (2010-2014) fusese antrenorul lui AC Milan, adversara sa din această etapă.

Dar nici măcar Allegri n-a putut reseta echipa piemonteză astfel încât să nu resimtă șocul plecării lui Cristiano Ronaldo, în acest start de campionat. A șocat înfrângerea cu Empoli (0-1), de pe teren propriu, și mai ales neputința de a egala măcar, după ce oaspeții deschiseseră scorul în minutul 21. Au mai fost semieșecul de la Udine (unde, de regulă, Juve lua 3 puncte) și înfrângerea de la Napoli (unde piemontezii conduceau la pauză), iar tabloul a devenit sumbru.

O gură de oxigen a venit din Champions League, prin victoria categorică din Suedia. La Malmo era 3-0 încă de la pauză, grație sud-americanilor: brazilianul Alex Sandro a deschis scorul din pasa uruguayanului Betancur, iar argentinianul Dybala a punctat pe final de repriză. Legiunea sud-americană a fost completată de brazilianul Danilo și columbianul Cuadrado, energicul flanc drept al echipei torineze.

Allegri va miza și în confruntarea cu Milan pe formula câștigătoare de la Malmö, în condițiile în care au început să apară și accidentări în lot. Cuplul său de fundași continuă să fie format din veteranii Bonucci (34 de ani) și Chiellini (37 de ani), care au impresionat la Campionatul European din această vară, câștigat de Italia.

Absenți: Arthur, Kaio Jorge (accidentați), Bernardeschi, De Sciglio (incerți).

Marcatori în actualul campionat: Dybala (1), Cuadrado (1), Morata (1).

Ultimele 5 meciuri:

* 3-0 (d) cu Malmö / Champions League

* 1-2 (d) cu Napoli / Serie A

* 0-1 (a) cu Empoli / Serie A

* 2-2 (d) cu Udinese / Serie A

* 3-1 (a) cu Atalanta / amical

AC Milan: Forma echipei, știri și statistici

AC Milan a pornit ca din pușcă. Victoria din derby-ul cu Lazio (2-0) a confirmat cele trei puncte luate pe un teren dificil, la Genova (1-0 cu Sampdoria) și "distracția" cu Cagliari (4-1). Echipa a marcat destul de mult (7 goluri în 3 meciuri) și și-a betonat apărarea (un singur gol încasat în peste 270 de minute), iar acum împarte cu Napoli și cu Roma lui Mourinho privilegiul de a avea punctaj maxim.

Ofenisva și-a păstrat eficiența și la Liverpool, la debutul în Champions League, dar apărarea a cedat: trei goluri primite, care au adus echipei lui Stefano Pioli (55 de ani) prima înfrângere din acest sezon.

În confruntarea de pe "Anfield Road", în "11"-le de bază al lui Milan a fost un singur italian (Calabria), alături de doi francezi (Maignan și Theo Hernandez), un spaniol (Brahim Diaz), un englez (Tomori), un danez (Kjaer), un belgian (Saelemaekers), un croat (Rebic), un brazilian (Leao), un ivorian (Kessié) și un algerian (Bennacer).

Veteranul suedez Zlatan Ibrahimovic (pe 3 octombrie va împlini 40 de ani!) a revenit cu Lazio, fiind trimis pe teren în minutul 60, a și marcat un gol, dar a redevenit incert, fiind chinuit de accidentări.

Absenți: Bakayoko, Krunic (accidentați), Ibrahimovic (incert).

Marcatori în actualul campionat: Giroud (2), Leao (2), Ibrahimovic (1), Brahim Diaz (1), Tonali 91).

Ultimele 5 meciuri:

* 2-3 (d) cu FC Liverpool / Champions League

* 2-0 (a) cu Lazio / Serie A

* 4-1 (a) cu Cagliari / Serie A

* 1-0 (d) cu Sampdoria / Serie A

* 2-1 (n) cu Panathinaikos Atena / amical (la Trieste)

Echipe probabile

Juventus Echipă probabilă Juventus
Portar Szczesny
Fundași Danilo, Bonucci, Chiellini, Alex Sandro
Mijlocaşi Cuadrado, Betancur, Locatelli, Rabiot
Atacanţi Dybala, Morata
AC Milan Echipă probabilă AC Milan
Portar Maignan
Fundași Calabria, Kjaer, Tomori, Hernandez
Mijlocaşi Saelemaekers, Tonali, Kessie, Leao - Brahim Diaz
Atacanţi Giroud

Statistica meciurilor directe Juventus v AC Milan

Din 63 de meciuri directe, Juventus are un număr dublu de victorii față de AC Milan: 30 - 15. Alte 18 partide s-au încheiat la egalitate. Golaverajul general: 89-64 pentru torinezi.

Surprinzător, mult mai echilibrat e bilanțul confurntărilor de la Torino: 11 victorii Juventus, 8 victorii Milan, 11 remize.

Cea mai clară victorie a lui Juventus: 6-1 în deplasare, la Milano, pe 5 aprilie 1997.

Cea mai clară victorie a lui AC Milan: 3-0 acasă, pe 15 mai 2010.

În sezonul trecut, ambele echipe au câștigat clar în deplasare. Anterior au avut o "dublă" în Cupă, tranșată în favoarea lui Juve după două remize (încă se mai aplica regula golului marcat în deplasare).

Ultimele 5 confruntări directe:

* 2021: Juventus - Milan 0-3 / Serie A

* 2021: Milan - Juventus 1-3 / Serie A

* 2020: Milan - Juventus 4-2 / Serie A

* 2020: Juventus - Milan 0-0 / Cupa Italiei

* 2020: Milan - Juventus 1-1 / Cupa Italiei

Cote pentru Juventus v AC Milan

Din oferta Superbet pariuri sportive, pe lângă pontul principal, recomand alte două pariuri:

* Victorie Juventus / cota 2,15

* DNB 1 / cota 1,50

Juventus vs AC Milan Pont: PsF 1 (Juventus conduce la pauză sau câștigă meciul)

Pentru Juventus, seria neagră a mers deja prea departe! Un egal și două înfrângeri, după trei etape, e cel mai prost start de campionat pentru o echipă obișnuită să plece precum sprinterii. Presiunea e enormă pentru ca o asemenea serie să fie întreruptă. Juventus trebuie să reînvețe rapid să joace fără Cristiano Ronaldo, iar meciul de la Malmo, din Champions League, a fost un prim pas spre ieșirea la lumină. AC Milan a devenit o echipă pragmatică, dar meciul de la Liverpool a destabilizat-o un pic, după ce a ratat repriza secundă (de la 2-1 la 2-3). E greu de închipuit că Juventus va rămâne cu un singur punct și după cea de-a patra etapă, iar Milan va menține punctajul maxim și după acest derby.

Miza: 10/10
Cota: 1.75
Status: Castigat

Vă salut! Eu sunt Grigore Cartianu, un "tânăr jurnalist" trecut de 50 de ani. Activez în presă din 1991, când eram student. Am debutat la revista nr. 1 a vremii, Expres Magazin. Am lucrat apoi la Evenimentul zilei, Sportul românesc, Prosport, Jurnalul Național, din nou Evenimentul zilei, Adevărul, România liberă. Am trecut prin toate etapele devenirii unui gazetar: reporter (Expres Magazin), repor ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+104
Câștigate
46
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici