1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Fotbal Italia »
  5. Juventus vs Milan - Ponturi Pariuri Cupa Italiei 04.03.2020. Juventus, favorită la calificare

Juventus vs Milan - Ponturi Pariuri Cupa Italiei 04.03.2020. Juventus, favorită la calificare

Dan Ștefanescu
Dan Ștefanescu

2020-03-03 22:30:00

Cupa Italiei

04 Martie 2020, 21:45

Juventus

Juventus

versus
AC Milan

AC Milan

1.70

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Juventus v AC Milan

Juventus și Milan se întâlnesc în returul semifinalelor Cupei Italiei. În tur a fost 1-1, cu un gol marcat de Cristiano Ronaldo în prelungiri. Juventus e favorită la calificare, mai ales că Milan are probleme de lot importante. Pontul recomandat, în cele ce urmează.

Juventus: Forma echipei, știri și statistici

Juventus a pierdut prima poziție în campionat, dar are un meci mai puțin disputat decât liderul Lazio. Echipa lui Sarri n-a mai jucat de o săptămână, de la eșecul cu Lyon, din optimile UEFA Champions League. Meciul cu Inter, programat în runda precedentă, a fost amânat din pricina epidemiei de coronavirus. În tur, Juventus a jucat foarte slab, dar a obținut un 1-1 care îi dă prima șansă la calificare. Cristiano Ronaldo a marcat din penalty, în prelungirile meciului de pe San Siro.

Cristiano, care a marcat în fiecare dintre ultimele 11 etape în care a jucat, e posibil să lipsească, din motive familiale. Mama lui a suferit un accident vascular cerebral, astfel că Higuain va fi titularizat în ofensivă, alături de Dybala și Cuadrado. Khedira, Demiral și Douglas Costa sunt indisponibili, în vreme ce Buffon și Chiellini ar trebui să se numere printre primii 11.

Juventus s-a impus clar în fiecare dintre cele două meciuri jucate în acest sezon de cupă, pe teren propriu - a fost 4-0 cu Udinese și 3-1 cu Roma. Doar Sassuolo a scăpat neînvinsă la Torino (2-2) în toate competițiile. Juventus a câștigat ultimeel 7 meciuri de acasă și în 5 dintre ele a marcat cel puțin 3 goluri.

Ultimele 5 meciuri

Lyon - Juventus 1-0 (UCL)

SPAL - Juventus 1-2

Juventus - Brescia 2-0

Milan - Juventus 1-1 (Cupa)

Verona - Juventus 2-1 

AC Milan: Forma echipei, știri și statistici

Milan are un singur eșec în 2020, 2-4 în derby-ul cu Inter, dar echipa lui Pioli nici nu prea câștigă. Are un singur succes în ultimele 5 meciuri, 1-0 cu Torino, pe teren propriu. Rossoneri sunt în afara zonei europene, dar trag speranțe că o vor elimina pe Juventus, deși rezultatul din tur nu a fost favorabil. Milan are, la rându-i, un meci amânat, cel cu Genoa, care trebuia să se joace duminică.

Pioli are multe probleme de lot. Donnarumma e accidentat, iar Theo Hernandez și Zlatan Ibrahimovic sunt suspendați. Calhanoglu are și el ceva probleme, dar a fost convocat. În mod normal, ar trebui să fie titular în linia de 3 din spatele lui Rafael Leao, înlocuitorul lui Zlatan. Rebic, golgheterul Milanului nu va lipsi, iar printre titulari și-ar putea face loc și Bonaventura, dacă Calhanoglu nu va putea juca.

Milan le-a învins pe Empoli (3-0) și Torino (4-2, după prelungiri) în drumul către semifinale. Echipa lui Pioli are rezultate mai bune în deplasare decât acasă, în acest sezon. Milan are 6 victorii în deplasare, dar la ultimul meci afară, a fost egalată de Fiorentina, în superioritate numerică (1-1).

Ultimele 5 meciuri

Fiorentina - Milan 1-1

Milan - Torino 1-0

Milan - Juventus 1-1 (Cupa)

Inter - Milan 4-2

Milan - Verona 1-1

Echipe probabile

Juventus Echipă probabilă Juventus
Portar Buffon
Fundași Danilo, Chiellini, Rugani, De Sciglio
Mijlocaşi Ramsey, Pjanic, Rabiot
Atacanţi Cuadrado, Higuain, Dybala
AC Milan Echipă probabilă AC Milan
Portar Begovic
Fundași Conti, Gabbia, Romagnoli, Calabria
Mijlocaşi Kessie, Bennacer - Paqueta, Bonaventura, Rebic
Atacanţi Leao

Statistica meciurilor directe Juventus v AC Milan

De la inaugurarea noului stadion, Juventus a câștigat toate meciurile cu Milan, inclusiv cel din acest sezon. Milan nu s-a mai impus la Torino din 2011, cu un gol marcat de Gattuso, pe Stadio Olimpico.

Ultimele 5 meciuri

Milan - Juventus 1-1 (Cupa)

Juventus - Milan 1-0

Juventus - Milan 2-1

Juventus - Milan 1-0 (Supercupa)

Milan - Juventus 0-2

Cote pentru Juventus v AC Milan

Juventus are 2.14 pentru HA (-1). Un meci cu goluri în ambele porți e cotat la 1.79, iar un Over 1 în primele 45 de minute e cotat la 1.71.

Juventus vs AC Milan Pont: Juventus câștigă

Juventus n-a avut rezultate prea bune în ultima perioadă, dar pornește favorită în returul cu Milan. Rossonerii au mari probleme de lot, lipsesc 3 titulari, astfel încât nu-i văd rezistând la Torino. Absența lui Ibrahimovic va cântări mult, mult mai mult decât cea a lui Cristiano. Cred că Sarri va profita de șansa mare pe care o are de a închide, măcar temporar, gura contestatarilor. Juventus a câștigat toate meciurile jucate acasă cu Milan, de la inaugurarea noului sezon, iar Betano oferă cea mai bună cotă pentru încă un succes al bianconerilor.

Miza: 9/10
Cota: 1.70
Status: Anulat

Salutare! Lucrez în televiziune din 2004 și tot de atunci comentez fotbal intern și internațional, dar și tenis. Am făcut-o pentru Național TV, SportKlub, GSP TV și, din 2009, pentru Digi Sport. În paralel, scriu despre fotbal pe www.danstefanescu.ro și www.wesport.ro

Citeste mai mult

Ponturi / Predicții

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+152.88
Câștigate
41
Pierdute
13
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Marius Huțu
+38.41
Câștigate
14
Pierdute
6

Cele mai recente avancronici