1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Fotbal Italia »
  5. Inter vs Venezia

Inter vs Venezia. Ponturi Pariuri Serie A, 22.01.2022

Dan Ștefanescu
Dan Ștefanescu

2022-01-20 18:59:00

Fotbal Italia - Serie A

22 Ianuarie 2022, 19:00

Inter Milano

Inter Milano

versus
Venezia

Venezia

2.07

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Inter Milano v Venezia

Inter primește vizita Veneziei, în etapa a 23-a din Serie A. Campioana Italiei are două puncte peste Milan, principala urmăritoare, și poate mări această distanță la finalul unei runde în care Milan o întâlnește pe Juventus. Venezia are un focar de Covid, dar numele jucătorilor nu au fost anunțate. Lagunarii au cerut amânarea meciului. Pontul recomandat îl găsiți la finalul analizei meciului. 

Inter Milano: Forma echipei, știri și statistici

Inter a mai pus un punct între ea și Milan, deși n-a scos decât un 0-0 pe terenul Atalantei, în ultima etapă de Serie A. Echipa lui Inzaghi a beneficiat de un ajutor nesperat de la Spezia, care a câștigat partida de pe Siro și, pe lângă cele două puncte avans, Inter are și un meci mai puțin disputat. Dacă punem la socoteală că Venezia este în criză de efectiv, iar Milan joacă împotriva lui Juventus, putem spune că Inter se poate distanța și mai mult în fruntea clasamentului, dacă Milan nu câștigă. Meciul de la Bergamo a pus punct unei serii de 8 victorii, dar și unei alte serii de 39 de meciuri cu gol marcat în campionat. La mijlocul săptămânii, Inter a avut nevoie de prelungiri pentru a se califica în sferturile de finală ale Cupei Italiei, 3-2 cu Empoli. A fost al 3-lea egal consecutiv în 90 de minute, după cel cu Atalanta și cel cu Juventus, din Supercupă. 

Inzaghi va folosi cea mai bună formulă de echipă, dat fiind că are aproape tot lotul valid. Doar Correa nu este apt, după ce s-a accidentat în startul meciului de cupă cu Empoli. Dzeko și Lautaro vor fi titulari în ofensivă, dar nu este exclus ca Alexis Sanchez să fie preferat argentinianului, dat fiind că Lautaro este la un galben de suspendare, iar peste două etape Inter o va întâlni pe Milan. În aceeași situație se află și Brozovic, dar croatul este mult mai greu de înlocuit. 

Inter a câștigat ultimele 6 meciuri jucate pe teren propriu și a luat gol doar cu Napoli (3-2) și Lazio (2-1), în această perioadă. Juventus (1-1) și Atalanta (2-2) sunt singurele echipe care nu au pierdut pe terenul Interului în acest sezon.  

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
Super premii pe grupul de Telegram PariuriX! 11 luni pe profit din 12 pe 2021. Vă așteptăm să câștigăm împreună. Totul GRATUIT
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Venezia: Forma echipei, știri și statistici

Venezia este într-o situație periculoasă, cu doar două puncte peste zona retrogradării. Ceea ce o liniștește, cât de cât, este că are un meci mai puțin decât Cagliari, principala urmăritoare. Lagunarii au salvat un punct în runda precedentă, după ce Nani i-a pasat decisiv lui Okereke, în meciul cu Empoli. A fost primul punct după două eșecuri consecutive în campionat, plus cel din Cupa Italiei, cu Atalanta. Echipa lui Paolo Zanetti a ajuns la 8 etape fără victorie, perioadă în care a strâns doar 3 rezultate de egalitate. Ultima victorie este cea de la Bologna, 1-0 în noiembrie. 

Partea proastă pentru Venezia este că are un focar de Covid. Nu mai puțin de 10 jucători au fost depistați pozitiv, iar totalul celor infectați, jucători + staff, a ajuns la 14. Deocamdată, Venezia are 13 jucători valizi, așa cum cere regulamentul, dar asta n-a împiedicat-o să ceară amânarea meciului. O decizie va fi luată vineri, dar nu e foarte clar care va fi. Venezia nu a anunțat și numele celor infectați, astfel încât e greu de anticipat o formulă de start. Romero, Johnsen, Mazzochi și Haps au lipsit cu Empoli, iar Ebuehi este plecat la Cupa Africii. 

Venezia are două victorii în deplasare, 1-0 cu Bologna și 2-1 cu Empoli. Lagunarii au pierdut jumătate din meciurile jucate în deplasare - 5/10 - și de fiecare dată au făcut-o la cel puțin două goluri. 

Echipe probabile

Inter Milano Echipă probabilă Inter Milano
Portar Handanovic
Fundași Skriniar, De Vrij, Bastoni
Mijlocaşi Dumfries, Barella, Brozovic, Calhanoglu, Perisic
Atacanţi Dzeko, Alexis Sanchez
Venezia Echipă probabilă Venezia
Portar Lezzerini
Fundași Ampadu, Caldara, Ceccaroni, Molinaro
Mijlocaşi Cuisance, Busio, Vacca
Atacanţi Okereke, Henry, Aramu

Statistica meciurilor directe Inter Milano v Venezia

Inter a bifat 3 victorii și o remiză în ultimele 4 meciuri cu Venezia, care nu s-a mai impus în fața nerazzurrilor din octombrie 99 - 1-0 pe teren propriu. In tur, a fost 2-0 pentru campioana Italiei. 

Cote pentru Inter Milano v Venezia

Inter are 1.95 pentru un HA (-1) în prima repriză. Victoria gazdelor la zero este cotată la 1.65.

Inter Milano vs Venezia Pont: Peste 1.5 goluri - prima repriză

La cum arată lucrurile, e clar că Inter nu va avea nicio problemă în partida cu Venezia. Simone Inzaghi va folosi cea mai bună formulă de echipă, astfel încât e posibil ca meciul de pe Meazza să se încheie cu o diferență asemănătoare celei din partida Fiorentina - Genoa. Din oferta de pariuri Betano am ales varianta în care se vor marca cel puțin două goluri până la pauză. Cota este mai mult decât decentă.

Miza: 10/10
Cota: 2.07
Status: Castigat

Salutare! Lucrez în televiziune din 2004 și tot de atunci comentez fotbal intern și internațional, dar și tenis. Am făcut-o pentru Național TV, SportKlub, GSP TV și, din 2009, pentru Digi Sport. În paralel, scriu despre fotbal pe www.danstefanescu.ro și www.wesport.ro

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+120.32
Câștigate
33
Pierdute
11
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Marius Huțu
+34.79
Câștigate
12
Pierdute
5

Cele mai recente avancronici