1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Fotbal Italia »
  5. Inter vs Sassuolo. Ponturi Pariuri Serie A, 07.04.2021. Inter se poate distanța decisiv

Inter vs Sassuolo. Ponturi Pariuri Serie A, 07.04.2021. Inter se poate distanța decisiv

Dan Ștefanescu
Dan Ștefanescu

2021-04-06 16:40:00

Fotbal Italia - Serie A

07 Aprilie 2021, 19:45

Inter Milano

Inter Milano

versus
Sassuolo

Sassuolo

1.78

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Inter Milano v Sassuolo

Inter se poate distanța decisiv în lupta pentru scudetto în restanța cu Sassuolo. Meciul contează pentru etapa a 28-a și nu s-a putut disputa din pricina cazurilor de Covid din echipa lui Conte. Inter are 8 puncte peste Milan, în vreme ce Sassuolo stă liniștită la mijlocul clasamentului. Pontul recomandat, în cele ce urmează. 

Inter Milano: Forma echipei, știri și statistici

Inter mărșăluiește către primul titlu după 11 ani. Echipa lui Antonio Conte are 8 puncte peste ocupanta locului 2, Milan, iar o victorie cu Sassuolo ar face ca distanța să fie imposibil de recuperat în ultimele 11 etape. Inter vine după 9 victorii consecutive, serie pe care nu a mai avut-o din 2007, când s-a oprit la 17 succese la rând. Ultimul eșec este cel cu Sampdoria, din 6 ianuarie. În ultima etapă, Inter a câștigat la limită cu Bologna, în deplasare, dar fără să aibă vreo emoție.

Conte are mici probleme în lot. Nu-i va putea folosi pe Bastoni și Brozovic, doi titulari incontestabili. Absența primului va fi șansa lui Darmian de a prinde primul 11, într-o poziție în care a mai jucat Kolarov. În ceea ce-l privește pe internaționalul croat, Eriksen va juca în centrul terenului, iar Gagliardini va fi folosit inter stânga. În ofensivă, nu poate lipsi Lukaku, golgheterul nerazzurrilor, cu 20 de goluri marcate. Alături de internaționalul belgian va evolua Alexis Sanchez. Arturo Vidal este accidentat.

Pe teren propriu, Inter are 10 victorii la rând, Parma fiind ultima echipă care a plecat neînvinsă de pe Meazza, în noiembrie anul trecut. Inter are 4 victorii la zero în ultimele 5 meciuri jucate acasă. Lazio este singura care a marcat, dintr-o lovitură liberă deviată. 

Sassuolo: Forma echipei, știri și statistici

Sassuolo are parte de un final foarte liniștit de campionat, ceea ce îi permite echipei lui Roberto de Zerbi să se concentreze pe asigurarea spectacolului, mai ales că meciurile se joacă fără spectatori. Echipa neroverde are 40 de puncte după 28 de meciuri și ocupă locul 9, la nu mai puțin de 11 puncte distanță de poziția a 7-a, ultima care duce în cupele europene. Cu alte cuvinte, fără posibilitatea de a prinde un loc de Europa, dar și fără emoții în lupta pentru menținerea în Serie A, Sassuolo își poate permite să aibă orice rezultate. Echipa lui De Zerbi are doar două victorii în ultimele 12 etape de campionat - 3-2 cu Verona și 2-1 cu Crotone. În ultima etapă, Sassuolo a scos un punct cu Roma, după ce a fost condusă de două ori.

Marcatorul golului 2, Raspadori, va fi titular și cu Inter, pentru că Francesco Caputo este indisponibil. Aceeași situație și în cazul lui Berardi, care va fi înlocuit de Traore. Defrel, Romagna și Bourabia sunt și ei indisponibili. Chiricheș a jucat bine cu Roma și este posibil să fie păstrat în primul 11 și împotriva Interului, deși în tur a greșit la primul gol și a marcat în propria poartă pentru 0-2. Locatelli s-a întors la antrenamente și va juca din primul minut în fața apărării.

Sassuolo a scos 21 de puncte în cele 14 deplasări de până acum, în care s-au marcat 48 de goluri - golaveraj 24-24. Singura victorie din ultimele 7 deplasări este cea din Calabria, 2-1 cu Crotone. Sassuolo a marcat în 8 dintre ultimele 9 deplasări, iar la ultima dintre ele a pierdut cu Torino (2-3), după ce a condus cu 2-0 până în minutul 77. 

Echipe probabile

Inter Milano Echipă probabilă Inter Milano
Portar Handanovic
Fundași Skriniar, De Vrij, Darmian
Mijlocaşi Hakimi, Barella, Eriksen, Gagliardini, Perisic
Atacanţi Sanchez, Lukaku
Sassuolo Echipă probabilă Sassuolo
Portar Consigli
Fundași Muldur, Chiricheș, Ferrari, Rogerio
Mijlocaşi Obiang, Locatelli - Traore, Djuricic, Boga
Atacanţi Raspadori

Statistica meciurilor directe Inter Milano v Sassuolo

Inter a câștigat meciul tur cu 3-0, o partidă pe care și-a făcut-o ușoară marcând de două ori în primul sfert de oră. Și totuși, pe teren propriu, Inter nu a mai învins-o pe Sassuolo din 2014, când îi administra un devastator 7-0. De atunci, s-au adunat 5 partide, iar Inter a scos doar două puncte, de alte 3 ori victoria le-a revenit oaspeților. Ultimul meci jucat pe Meazza s-a încheiat 3-3.

Cote pentru Inter Milano v Sassuolo

Inter are 1.50 pentru un HA (-1), în fața unui adversar pe care l-a învins cu 3-0 în tur. O primă parte cu mai mult de un gol este cotată la 2.25.

Inter Milano vs Sassuolo Pont: Peste 3 goluri asiatic

Inter este într-o formă excelentă, iar Lukaku o duce în spate către primul titlu după 11 ani. Echipa lui Conte a învățat să câștige și când joacă prost, ceea ce nu e, totuși, cazul în această perioadă. Dincolo, Sassuolo este o echipă fără nicio grijă, al cărei singur obiectiv este să facă meciuri spectaculoase. Așa au fost ultimele 3 runde, în care s-au marcat cel puțin 4 goluri. Cred că o astfel de partidă vom vedea pe Meazza. Ultimele 3 meciuri dintre Inter și Sassuolo au avut cel puțin 3 goluri, scenariu care, în opinia mea, se va repeta. Pentru un plus de suspans, mizez pe un Over 3, la o cotă foarte bună oferită de Betano pariuri sportive.

Miza: 8/10
Cota: 1.78
Status: Anulat

Salutare! Lucrez în televiziune din 2004 și tot de atunci comentez fotbal intern și internațional, dar și tenis. Am făcut-o pentru Național TV, SportKlub, GSP TV și, din 2009, pentru Digi Sport. În paralel, scriu despre fotbal pe www.danstefanescu.ro și www.wesport.ro

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+99.44
Câștigate
45
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici