1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Fotbal Italia »
  5. Inter vs Napoli

Inter vs Napoli. Ponturi Pariuri Serie A, 21.11.2021. Cel mai bun atac împotriva celei mai bune apărări

Dan Ștefanescu
Dan Ștefanescu

2021-11-20 13:51:00

Fotbal Italia - Serie A

21 Noiembrie 2021, 19:00

Inter Milano

Inter Milano

versus
Napoli

Napoli

1.80

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Inter Milano v Napoli

Derby-ul rundei a 13-a din Serie A se joacă la Milano, unde Inter primește vizita lui Napoli. Liderul vine pe Meazza cu un avans de 7 puncte și cu cea mai bună apărare din Serie A. Inter mizează pe forța atacului, cel mai productiv din campionat. Pontul recomandat îl găsiți la finalul analizei meciului. 

Inter Milano: Forma echipei, știri și statistici

Inter este a 3-a în Serie A, la 7 puncte distanță de primele două clasate, iar în această etapă dă peste cea mai bună defensivă din campionat. Simone Inzaghi mizează, însă, pe cel mai bun atac din Serie A, cu 29 de goluri marcate până acum. Inter a obținut doar un punct în derby-ul cu Milan, înainte de întreruperea campionatului, deși a condus cu 1-0 și a mai avut un penalty, ratat de Lautaro Martinez. Inter are un singur eșec în acest sezon, 1-3 cu Lazio, în deplasare, dar nu a câștigat niciunul dintre meciurile importante. În afara eșecului de pe Olimpico, campioana Italiei a remizat cu Juventus, Atalanta și Milan. 

Simone Inzaghi e nevoit să apeleze la Ranocchia, în meciul cu Napoli, din pricina indisponibilității lui Stefan De Vrij. Olandezul s-a accidentat și va rata și meciul cu Șahtior, din Champions League. Deși a ratat un penalty cu Milan, Lautaro Martinez ar putea rămâne printre titulari, deși logic ar fi ca Joaquin Correa să joace alături de Dzeko, în ofensivă. Calhanoglu își va păstra locul în primul 11, după cel mai bun joc în tricoul Interului. Alexis Sanchez este accidentat.

Inter este neînvinsă pe teren propriu, unde a obținut 3 victorii și două remize, în acest sezon. Inter a marcat de 15 ori și a primit 4 goluri în meciurile de acasă, două dintre ele, de la Atalanta. Doar Genoa și Udinese nu au marcat pe Meazza în acest sezon. Inter are o serie de 22 de partide fără eșec pe teren propriu, unde nu a mai pierdut de mai bine de un an, 1-2 cu Milan, în octombrie anul trecut. Doar 3 remize a înregistrat Inter în această serie fără înfrângere și nu mai puțin de 19 victorii.  

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
Super premii pe grupul de Telegram PariuriX! 9 luni pe profit din 10 pe 2021. Vă așteptăm să câștigăm împreună. Totul GRATUIT
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Napoli: Forma echipei, știri și statistici

Napoli este lider la golaveraj în fața Milanului, dar ar putea începe meciul de la Milano în spatele rossonerilor, dacă Milan câștigă pe Artemio Franchi. Înaintea întreruperii campionatului, Napoli a scos doar un punct acasă cu Verona (1-1), deși a jucat în superioritate numerică în finalul meciului. Decisive au fost absențele din defensivă, de unde au lipsit Koulibaly și Manolas. Napoli are doar 4 goluri încasate în acest sezon, cea mai bună apărare din campionat, singura care are sub 10 goluri luate în primele 12 etape. Atacul nu este cel mai bun, dar se bazează pe Osimhen golgheterul echipei. Napoli și Milan sunt singurele echipe neînvinse în Top 5 campionate europene. Echipa lui Spalletti are 21 de meciuri fără eșec în campionat. 

Koulibaly revine în primul 11, după suspendare, și va juca alături de Rrahmani. Manolas este refăcut, dar va fi doar rezervă. Demme și Politano au fost depistați pozitiv cu Covid, dar numai fostul jucător al Interului ar fi fost titular. Lozano va acoperi partea dreaptă a ofensivei, în care-i vom mai regăsi pe Insigne și Osimhen.  Ounas este celălalt absent al lui Spalletti, care se reîntoarce pe Meazza, unde a condus-o pe Inter spre revenirea în Champions League, după ani buni. 

Napoli are 5 victorii și o remiză în cele 6 deplasări din acest sezon. Singurul pas greșit a fost egalul fără goluri din Derby del Sole, meci în care echipa lui Spalletti a ratat o mulțime de ocazii. Napoli n-a mai pierdut în deplasare din aprilie, 1-2 cu Juventus, iar de atunci a adunat 9 victorii și o remiză departe de Stadio Maradona. 

Echipe probabile

Inter Milano Echipă probabilă Inter Milano
Portar Handanovic
Fundași Skriniar, Ranocchia, Bastoni
Mijlocaşi Darmian, Barella, Brozovic, Calhanoglu, Perisic
Atacanţi Lautaro, Dzeko
Napoli Echipă probabilă Napoli
Portar Ospina
Fundași Di Lorenzo, Rrahmani, Koulibaly, M. Rui
Mijlocaşi Anguissa, F. Ruiz, Zielinski
Atacanţi Lozano, Osimhen, Insigne

Statistica meciurilor directe Inter Milano v Napoli

Inter i-a luat 4 puncte lui Napoli în sezonul precedent, 1-0 acasă și 1-1 în deplasare. Inter are 3 victorii și o remiză în ultimele 4 meciuri de campionat cu Napoli, care nu s-a mai impus la Milano din din aprilie 2017. 

Cote pentru Inter Milano v Napoli

Un meci cu 10 cornere este cotat la 1.88. GG-ul are 1.62.

Inter Milano vs Napoli Pont: Peste 1 gol asiatic - prima repriză

Va fi un meci extrem de interesant, pe care Inter îl va aborda la victorie, pentru că are nevoie să recupereze distanța destul de mare ce o separă de primele două poziții. În plus, în funcție de rezultatul meciului de la Florența, unde joacă Milan, distanța față de primul loc ar putea ajunge la 10 puncte, ceea ce ar fi cam mult după doar o treime de campionat. Simone Inzaghi are însă probleme în defensivă, probleme de care speră să profite Osimhen sau Insigne. Cred că varianta optimă pentru meciul de pe Meazza este un pariu pe goluri în primele 45 de minute. Un Over 1 are o cotă foarte bună și nici nu implică riscuri foarte mari. În 12 dintre cele 13 meciuri de până acum, jucate de Inter, s-a marcat încă din primele 45 de minute. Același lucru este valabil și în 8 dintre meciurile lui Napoli. Cota am ales-o din oferta de pariuri Betano.

Miza: 10/10
Cota: 1.80
Status: Castigat

Inter Milano vs Napoli Pont: Peste 2 goluri asiatic

Inter este campioana en-titre, însă în acest moment este doar pe locul 3, la 7 puncte sub Milan și Napoli. Astfel, cu o victorie astăzi, se apropie la 4 de acestea, intrând serios în lupta pentru un nou titlu. Inter joacă bine, este neînvinsă pe teren propriu, în plus având cel mai bun atac din campionat. Iar acasă, pe Meazza, are o medie de 3 goluri pe meci. Napoli este liderul actual, venind aici pentru a se distanța poate decisiv de rivala din Milano. Napoli nu are nicio înfrângere în acest sezon, în plus având cea mai bună apărare din Italia, primind doar 4 goluri în 12 etape. Acum însă este improbabil să rămână la acest barem. Consider astfel că vom vedea un meci spectaculos, pariul mergând pe over 2 goluri handicap asiatic (miză returnată în cazul în care se marchează fix 2 goluri), la o cotă oferită de Betano pariuri sportive.

Miza: 5/10
Cota: 1.39
Status: Castigat

Salutare! Lucrez în televiziune din 2004 și tot de atunci comentez fotbal intern și internațional, dar și tenis. Am făcut-o pentru Național TV, SportKlub, GSP TV și, din 2009, pentru Digi Sport. În paralel, scriu despre fotbal pe www.danstefanescu.ro și www.wesport.ro

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+99.44
Câștigate
45
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici