1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Fotbal Italia »
  5. Inter vs Fiorentina. Ponturi Pariuri Italia Serie A, 22.07.2020.

Inter vs Fiorentina. Ponturi Pariuri Italia Serie A, 22.07.2020.

Dan Ștefanescu
Dan Ștefanescu

2020-07-21 23:49:00

Fotbal Italia - Serie A

22 Iulie 2020, 22:45

Inter Milano

Inter Milano

versus
Fiorentina

Fiorentina

1.55

Cele mai bune cote:

Favbet
D. 811/29.04.2020
Pariază acum la Favbet

Analiză și informații pentru Inter Milano v Fiorentina

Inter și Fiorentina se întâlnesc în etapa a 35-a din Serie A. Inter vrea să-și consolideze poziția secundă, în vreme ce Fiorentina, făr obiectiv în finalul sezonului, țintește o surpriză. Pontul recomandat, în cele ce urmează. 

Inter Milano: Forma echipei, știri și statistici

Inter a ratat șansa de a se implica în lupta pentru scudetto, după ce a irosit, din nou, un avantaj de un gol. Echipa lui Conte a condus-o pe Roma, pe Olimpico, cu 1-0, dar abia a scos un punct pe final de meci, după un penalty stupid comis de Spinazzola. Inter e neînvinsă de 4 etape, de la 1-2 cu Bologna, și e favorită la locul 2, dar pentru asta trebuie s-o învingă pe Fiorentina. Inter a fost depășită de Atalanta, după succesul cu 1-0 în fața Bolognei, dar un succes simplu e suficient pentru recuperarea poziției secunde.

Lukaku a marcat golul 2 pe Olimpico, din penalty, și va fi titula împotriva Fiorentinei. Lângă golgheterul belgian va juca Alexis Sanchez. Chilianul e într-o formă foarte bună și-l va ține departe de primul 11 pe Lautaro Martinez. Borja Valero ar trebui să joace în spatele celor 2. Vecino și Sensi sunt accidentați, singurii indisponibili ai nerazzurrilor. Godin îi va lua locul lui Bastoni în primul 11. Candreva și Ypung, titulari obișnuiți, ar urma să fie rezerve.

Inter a pierdut doar două meciuri pe teren propriu, în acest sezon, 1-2 cu Juventus și Bologna. De la reluarea campionatului, Inter a marcat cel puțin două goluri în 4 dintre cele 5 meciuri de pe Meazza. Partea negativă e că Inter a luat gol tot în 4 dintre cele 5 meciuri. Doar Brescia a plecat de pe Meazza fără să marcheze (0-6).

Fiorentina: Forma echipei, știri și statistici

Fiorentina traversează cea mai bună perioadă din acest sezon. E neînvinsă în ultimele 5 meciuri, perioadă în care a câștigat de 3 ori. Clasamentul nu e uluitor, doar locul 12, cu 42 de puncte, dar echipa lui Iacchini s-a simțit excelent în ultimele meciuri. Fiorentina are mai multe victorii în deplasare (6) decât pe teren propriu (4). 

Cutrone e într-o formă excelentă, cu 3 goluri marcate în ultimele 3 etape, și nu are cum să lipsească din primul 11. Fiind vorba și de un produs al Milanului, putem spune că atacantul Fiorentinei are o motivație suplimentară împotriva nerazzurrilor. Cu excepția lui Benassi, Iacchini nu are niciun alt indisponibil. Ribery va juca alături de Cutrone, în ofensivă, iar Chiesa și Dalbert vor ocupa benzile. Terraciano ar urma să-i ia locul în poartă lui Dragowski.

Fiorentina a pierdut un singur meci în ultimele 5 deplasări, 1-2 cu Lazio, pe care a condus-o cu 1-0. Toscanii s-au impus în ultimele două meciuri departe de Artemio Franchi, 2-1 la Parma și 3-1 la Lecce. În ultimele 3 deplasări ale echipei viola, au marcat ambele echipe și am avut cel puțin 3 goluri.

Echipe probabile

Inter Milano Echipă probabilă Inter Milano
Portar Handanovic
Fundași Skriniar, De Vrij, Godin
Mijlocaşi Moses, Barella, Brozovic, Biraghi
Atacanţi B. Valero - Lukaku, Sanchez
Fiorentina Echipă probabilă Fiorentina
Portar Terracciano
Fundași Milenkovic, Pezzela, Caceres
Mijlocaşi Chiesa, Duncan, Pulgar, Castrovilli, Dalbert
Atacanţi Cutrone, RIbery

Statistica meciurilor directe Inter Milano v Fiorentina

Inter e neînvinsă în ultimele 5 meciuri cu Fiorentina, după ce pierduse 5 dintre precedentele 6 meciuri. În ultimele 5 meciuri directe, au marcat ambele echipe.

Cote pentru Inter Milano v Fiorentina

1.85 e cota pentru cel puțin 7 cornere ale Interului. Un meci cu măcar 3 goluri e cotat la 1.57.

Inter Milano vs Fiorentina Pont: Peste 4.5 cornere - prima repriză

Dacă titlul s-a dus, lui Inter nu-i mai rămâne decât să încerce să încheie pe poziția a doua, iar asta ar însemna să că echipa lui Conte trebuie să câștige meciul cu Fiorentina. Inter a fost depășită de Atalanta și doar un succes ar putea s-o readucă pe poziția secundă, ceea ce ar fi un pas în față, comparativ cu sezonul trecut. Cred că Fiorentina, care a făcut meciuri bune în deplasare, de la relaurea campionatului, nu se va lăsa cu una, cu două. Cred că varianta cea mai bună pentru meciul de pe Meazza e cea în care vom avea cel puțin 5 cornere în prima repriză.

Miza: 8/10
Cota: 1.55
Status: Castigat

Inter Milano vs Fiorentina Pont: GG - Ambele marchează

Inter și-a luat adio în mare parte de la titlu, după un nou pas greșit. Au fost cel puțin 5 puncte pierdute total prostește de trupa lui Conte, care acum putea fi la doar 3 lungimi în spatele Bătrânei Doamne și cu un succes în seara asta, putea pune presiune pe formația din Torino. Așa, trupa de pe Meazza se va consola doar cu locul secund, dar nici ăla nu e sigur. Partida cu Fiorentina nu va fi deloc la îndemână, mai ales că formația viola vine după 2 succese la rând, în care a marcat 5 goluri. Mizez pe un meci cu reușite din partea ambelor formații, la o cotă ok oferită de către cei de la Betano.

Miza: 9/10
Cota: 1.61
Status: Pierdut

Salutare! Lucrez în televiziune din 2004 și tot de atunci comentez fotbal intern și internațional, dar și tenis. Am făcut-o pentru Național TV, SportKlub, GSP TV și, din 2009, pentru Digi Sport. În paralel, scriu despre fotbal pe www.danstefanescu.ro și www.wesport.ro

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+152.88
Câștigate
41
Pierdute
13
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Marius Huțu
+38.41
Câștigate
14
Pierdute
6

Cele mai recente avancronici