1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Fotbal Italia »
  5. Inter vs Empoli

Inter vs Empoli. Ponturi Pariuri Serie A, 23.01.2023

Dan Ștefanescu
Dan Ștefanescu

2023-01-22 12:43:00

Fotbal Italia - Serie A

23 Ianuarie 2023, 21:45

Inter Milano

Inter Milano

versus
Empoli

Empoli

1.62

Cele mai bune cote:

NetBet
L1160651W000195
Pariază acum la NetBet

Analiză și informații pentru Inter Milano v Empoli

Inter joacă pe teren propriu cu Empoli, în etapa a 19-a din Serie A. Inter este a treia, la un singur punct în spatele lui AC Milan, pe care tocmai a învins-o clar, cu 3-0, în Supercupa Italiei. Empoli este neînvinsă în ultimele 4 partide și are 22 de puncte, cu 10 mai mult decât Verona, prima sub linia retrogradării. Pontul recomandat îl găsiți la finalul analizei meciului. 

50 FREEBET LA PARIURI FĂRĂ DEPUNERE – CLICK AICI

Inter Milano: Forma echipei, știri și statistici

Inter este pe cai mari și vizează o victorie care să o ducă, măcar provizoriu, pe poziția a doua. Despre titlu este greu de vorbit, în condițiile în care Napoli a făcut deja 50 de puncte după victoria de la Salerno. Nu mai puțin de 13 puncte o separă pe Inter de prima poziție. Dar locul 2, pe care se află Milan, este la doar un punct în față, iar echipa lui Inzaghi are șanse mari să încheie turul pe poziția secundă. Meciul pe care-l are de jucat cu Empoli este mult mai abordabil decât partida pe care Milan o joacă marți cu Lazio, pe Olimpico. Inter vine după o serie pozitivă. N-a pierdut niciun meci de la reluarea campionatului și le-a învins pe Napoli (1-0) și Milan (3-0), în Supercupă. La Riad, la mijlocul săptămânii trecute, Inter n-a avut nicio emoție în fața Milanului.

Tocmai de aceea, Inzaghi nici nu se gândește să schimbe ceva în primul 11. Lautaro și Dzeko vor juca în ofensivă, în vreme ce Lukaku, refăcut, va intra pe parcurs. Calhanoglu va continua să joace pe postul lui Brozovic, a cărui revenire se amână. Handanovic este celălalt jucător accidentat, dar nu se punea problema să fie titular. 

Inter a pierdut un singur meci pe teren propriu, 1-2 cu Roma. În rest, n-a iertat pe nimeni. Băieții lui Inzaghi au câștigat ultimele 5 partide jucate pe Meazza, perioadă în care au primit un singur gol, în victoria clară cu Bologna (6-1). În 6 dintre cele 9 meciuri jucate acasă, Inter nu a luat gol. În 7 dintre meciurile de pe Meazza s-a marcat încă din prima repriză. 

500 DE LEI BONUS DE BUN VENIT – CLICK AICI

Empoli: Forma echipei, știri și statistici

Empoli stă destul de liniștită în această perioadă. Echipa lui Paolo Zanetti are 22 de puncte, ceea ce nu este foarte mult, dar nici puțin. Cu atât mai mult cu cât toscanii au 10 puncte peste Verona, prima echipă sub linia roșie. În plus, Empoli are și un meci mai puțin, pentru că Verona a auns la cota 12 în această etapă, după victoria cu Lecce. Sigur, un meci cu Inter, la Milano, este mai degrabă un obstacol de netrecut, dat fiind că Empoli n-a mai câștigat pe Meazza din 2004, dar toscanii își fac iluzii. Empoli este neînvinsă în ultimele 4 meciuri de campionat, iar la ultima deplasare a scos un punct pe terenul lui Lazio, deși a fost condusă cu 2-0. În ultima etapă, Empoli a învins-o pe Sampdoria (1-0). 

Zanetti are probleme de lot înaintea deplasării la Milano. Din linia mediană va lipsi Răzvan Marin, care a egalat pe Olimpico și a dat pasa de gol în victoria cu Sampdoria. Tot din mijlocul terenului va lipsi Grassi, accidentat. Akpa Akpro, Bandinelli și Henderson vor juca în fața apărării. Caputo și Satriano vor fi titularizați în atac, în condițiile în care Destro este accidentat. Un alt absent este Ismajli, care va fi înlocuit de De Winter în centrul apărării.

Empoli a câștigat doar un meci în deplasare, în acest sezon, 1-0 cu Bologna, în septembrie. De atunci, toscanii au mai scos 3 remize în 5 meciuri, cea mai importantă fiind cea cu Lazio, din urmă cu două săptămâni. Cu Napoli și Juventus, Empoli a luat 6 goluri fără să marcheze vreunul. 

50 FREEBET LA PARIURI FĂRĂ DEPUNERE – CLICK AICI

Echipe probabile

Inter Milano Echipă probabilă Inter Milano
Portar Onana
Fundași Skriniar, Acerbi, Bastoni
Mijlocaşi Darmian, Barella, Calhanoglu, Mkhitaryan, Dimarco
Atacanţi Lautaro, Dzeko
Empoli Echipă probabilă Empoli
Portar Vicario
Fundași Ebuehi, De Winter, Luperto, Parisi
Mijlocaşi Akpa Akpro, Henderson, Bandinelli
Atacanţi Baldanzi - Caputo, Satriano

Statistica meciurilor directe Inter Milano v Empoli

Inter a câștigat ultimele 9 meciuri de campionat cu Empoli, care are un singur rezultat de egalitate în ultimele 14 confruntări directe. Dacă mai punem la socoteală și meciurile din Cupa Italiei, ajungem la 17 partide fără eșec pentru Inter în fața toscanilor, care au câștigat ultima partidă cu nerazzurri în aprilie 2006. Pe Meazza, Inter are 8 victorii consecutive cu Empoli, care n-a mai câștigat la Milano din 2004.

200 FREESPINS FĂRĂ DEPUNERE – CLICK AICI

Cote pentru Inter Milano v Empoli

Inter are 1.80 pentru un succes la minimum două goluri. O partidă cu cel puțin 3 reușite este cotată la 1.60.

123 ROTIRI GRATUITE FĂRĂ DEPUNERE – CLICK AICI

Inter Milano vs Empoli Pont: Peste 1 gol asiatic - prima repriză

Va fi un meci cu un stadion în care se vor afla peste 60.000 de suporteri, veniți să sărbătorească Supercupa câștigată clar cu Milan. În același timp, Inter vizează un succes care s-o ducă pe locul 2, fix peste rivala din oraș. Mă aștept ca meciul să fie spectaculos, cu un Inter care să se prăvălească peste careul lui Vicario. Inter (8) este echipa cu cele mai multe goluri marcate în primul sfert de oră, în acest sezon, așa că mizez pe un Over 1 în prima repriză, cu miza returnată dacă se înscrie doar o dată. Cota am ales-o din oferta de pariuri Betano.

Miza: 8/10
Cota: 1.62
Status: Pierdut

Inter Milano vs Empoli Pont: Inter Milano HA-1

Inter vine după un succes răsunător cu rivala de moarte, AC Milan, în Supercupă, scor de neprezentare, 3-0, așa că are un moral ridicat înaintea confruntării cu modesta Empoli care se zbate la mijlocul clasamentului. Din prima zi a lunii octombrie 2022 nu a mai pierdut Inter pe teren propriu, a înregistrat apoi 9 victorii consecutive (din care una în cupă după prelungiri), așa că este de așteptat încă un succes în fața unei echipe cu care Inter nu a avut probleme din 2005 încoace pe teren propriu. Anul trecut a trecut la pas cu o dublă victorie la 2 goluri diferență, așa că pariez pe Inter HA-1 la o cotă din oferta Mr. Bit pariuri sportive.

Miza: 1/10
Cota: 1.41
Status: Pierdut

Salutare! Lucrez în televiziune din 2004 și tot de atunci comentez fotbal intern și internațional, dar și tenis. Am făcut-o pentru Național TV, SportKlub, GSP TV și, din 2009, pentru Digi Sport. În paralel, scriu despre fotbal pe www.danstefanescu.ro și www.wesport.ro

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Dan.Oancia
0
Câștigate
0
Pierdute
0

Cele mai recente avancronici