1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Fotbal Italia »
  5. Inter vs Empoli

Inter vs Empoli. Ponturi Pariuri Serie A, 06.05.2022

Dan Ștefanescu
Dan Ștefanescu

2022-05-06 01:20:00

Fotbal Italia - Serie A

06 Mai 2022, 19:45

Inter Milano

Inter Milano

versus
Empoli

Empoli

2.07

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Inter Milano v Empoli

Inter și Empoli deschid etapa a 36-a din Serie A. Inter are șansa de a urca pe primul loc, cel puțin până duminică, atunci când Milan joacă la Verona. Empoli, în schimb, nu are niciun obiectiv în finalul sezonului și vine foarte relaxată la Milano. Pontul recomandat îl găsiți la finalul analizei meciului. 

Inter Milano: Forma echipei, știri și statistici

Inter nu mai depinde doar de ea în lupta pentru titlu, după eșecul surprinzător suferit în restanța cu Bologna (1-2). Asta nu înseamnă, totuși, că echipa lui Inzaghi nu va face tot posibilul să-și păstreze titlul câștigat anul trecut. Victoria de la Udine (2-1) a mai șters din amărăciunea înfrângerii de la Bologna. Și, cel mai important, i-a permis campioanei Italiei să rămână la două puncte în spatele Milanului. Cu o victorie care pare foarte ușor de obținut, Inter ar urca pe primul loc și ar trage speranțe că Milan se va încurca la Verona, acolo unde a mai pățit-o, de-a lungul istoriei, în câteva rânduri. 

Inzaghi îl va putea folosi din nou pe Calhanoglu, suspendat la meciul cu Bologna. Problemele lui Barella, ieșit accidentat în finalul meciului de pe Dacia Arena, au fost minore, iar mijlocașul poate juca din primul minut. Nimic de făcut, în schimb, pentru Bastoni, care va reveni abia în runda următoare. Dimarco va juca în locul său, la fel ca până acum. În atac, Inzaghi îi va folosi pe Lautaro Martinez și Edin Dzeko. 

Inter are 3 victorii și o remiză, 1-1 cu Fiorentina, în ultimele 4 meciuri jucate pe teren propriu. Ultimul eșec este cel cu Sassuolo (0-2), din luna februarie. În acest sezon, Inter a pierdut acasă doar cu Sassuolo și Milan (1-2). 

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
Super premii pe grupul de Telegram PariuriX! 11 luni pe profit din 12 pe 2021. Și avem profit și după primele 4 luni din 2022. Vă așteptăm să câștigăm împreună. Totul GRATUIT
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Empoli: Forma echipei, știri și statistici

Empoli a acumulat suficiente puncte în tur, astfel încât returul să nu mai aibă nicio importanță. Asta se traduce printr-o singură victorie în ultimele 17 etape, acel uluitor 3-2 cu Napoli, din urmă cu două runde. De altfel, ultimele două victorii ale lui Empoli sunt cele cu Napoli.  Echipa lui Aurelio Andreazzoli ocupă locul 14, cu 37 de puncte, 9 mai mult decât Cagliari, care a coborât în zona retrogradării, după ce Salernitana a câștigat restanța cu Venezia. În ultima etapă de campionat, Empoli a condus-o pe Torino cu 1-0, dar a pierdut cu 3-1, după ce a rămas în 10 oameni.

Eliminați în runda precedentă, Peter Stojanovic și Valerio Verre sunt suspendați. Locul lor va fi luat de Fiamozzi și Bajrami. Haas, Marchizza și Tonelli sunt accidentați. În centrul defensivei vor juca Luperto și Romagnoli, care-l va înlocui pe Viti. Di Francesco va juca, la rându-i, din primul minut, în zona ofensivă. 

Empoli are 9 deplasări consecutive fără victorie, de la succesul obținut în decembrie cu Napoli (1-0). Toscanii au scos un singur punct în ultimele 5 deplasări, 0-0 cu Genoa. Empoli a pierdut ultimele 3 meciuri jucate departe de Carlo Castellani și a marcat doar o dată în ultimele 5, pe terenul lui Udinese (1-4). 

Echipe probabile

Inter Milano Echipă probabilă Inter Milano
Portar Handanovic
Fundași Skriniar, De Vrij, Bastoni
Mijlocaşi Dumfries, Barella, Brozovic, Calhanoglu, Perisic
Atacanţi Lautaro, Dzeko
Empoli Echipă probabilă Empoli
Portar Vicario
Fundași Fiamozzi, Romagnoli, Luperto, Parisi
Mijlocaşi Zurkowski, Asllani, Bandinelli
Atacanţi Bajrami, Di Francesco - Pinamonti

Statistica meciurilor directe Inter Milano v Empoli

Inter a câștigat ultimele 8 meciuri de campionat cu Empoli, care a fost aproape de surpriză în ediția din acest an a Cupei Italiei. Empoli a condus-o pe Inter până în minutul 94, dar a fost egalată de Ranocchia și a pierdut în prelungiri. Toscanii n-au mai ieșit neînvinși de pe teren din ianuarie 2015, de la un 0-0 pe Carlo Castellani. Inter n-a mai pierdut acasă cu Empoli din 2004 (0-1). 

Cote pentru Inter Milano v Empoli

Un meci cu cel puțin 10 cornere este cotat la 1.72. Un meci cu cel puțin două goluri în prima repriză are 1.82.

 

Inter Milano vs Empoli Pont: Inter - peste 3.5 cornere în prima repriză

Inter are șansa de a urca pe primul loc și de a pune presiune pe Milan, înaintea deplasării de la Verona. Nu cred că echipa lui Simone Inzaghi va rata o astfel de șansă, mai ales acasă, în fața unui adversar care a intrat în vacanță încă de la finalul turului. Dar, cum fotbalul este imprevizibil, merg pe o variantă des întâlnită la meciurile de acasă ale Interului. În 7 dintre ultimele 8 meciuri jucate pe Meazza, Inter a avut cel puțin 4 cornere încă din prima repriză. Cota am ales-o din oferta de pariuri Betano.

Miza: 8/10
Cota: 2.07
Status: Castigat

Salutare! Lucrez în televiziune din 2004 și tot de atunci comentez fotbal intern și internațional, dar și tenis. Am făcut-o pentru Național TV, SportKlub, GSP TV și, din 2009, pentru Digi Sport. În paralel, scriu despre fotbal pe www.danstefanescu.ro și www.wesport.ro

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+99.44
Câștigate
45
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici