1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Fotbal Italia »
  5. Pont Inter vs Cagliari, Cupa Italiei

Pont Inter vs Cagliari, Cupa Italiei

Dan Ștefanescu
Dan Ștefanescu

2020-01-13 23:26:00

Cupa Italiei

14 Ianuarie 2020, 21:45

Inter Milano

Inter Milano

versus
Cagliari

Cagliari

1.65

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Inter Milano v Cagliari

Al treilea meci de marți, în optimile de finală ale Cupei Italiei, le pune față în față pe Inter și Cagliari. Va fi doar primul episod, pentru că, la finalul lunii, sarzii revin pe Meazza, pentru meciul de campionat. Pontul recomandat îl găsiți la finalul analizei meciului.

Participă gratuit la concursul PredictorX pentru a câștiga o parte din premiile lunare de 5,700RON CASH!

Inter Milano: Forma echipei, știri și statistici

Inter a pierdut primul loc în Serie A, după ce a remizat pe teren propriu cu Atalanta (1-1), în ultima etapă a turului. A fost un meci dificil pentru echipa lui Conte, care a fost foarte aproape de eșec. Handanovic a salvat-o pe Inter, cu penalty-ul apărat lui Muriel în minutul 88, dar asta n-a fost suficient. Victoria lui Juventus, 2-1 pe terenul Romei, a lăsat-o pe Inter la două puncte în spatele primei poziții.

Conte pregătește o formulă inedită, în care vom vedea mai mulți jucători care, de cele mai multe ori, s-au numărat printre rezerve. Cum nu există rezervă pentru Handanovic, căpitanul va rămâne în poartă. Skriniar și Barella, suspendați cu Atalanta, vor intra din primul minut. Esposito va fi și el titularizat, alături de unul dintre Lautaro și Lukaku. 

Inter a câștigat un singur meci din ultimele 4 jucate pe Meazza, 4-0 cu Genoa. Roma și Atalanta au scos câte un punct, iar Barcelona le-a luat pe toate 3 și a eliminat-o pe Inter din UEFA Champions League. În afara Barcelonei, doar Juventus a mai câștigat la Milano (2-1).

Ultimele 5 meciuri

Inter - Atalanta 1-1

Napoli - Inter 1-3

Inter - Genoa 4-0

Fiorentina - Inter 1-1

Inter - Barcelona 1-2

Cagliari: Forma echipei, știri și statistici

Cagliari a pierdut tot ce se putea pierde în ultima perioadă, dar a rămas pe locul 6 grație punctelor acumulate până în etapa a 15. De atunci, sarzii au pierdut toate meciurile, patru la număr, iar în ultimele două nici nu au reușit să marcheze. Ultimul rezultat pozitiv al echipei lui Rolando Maran e un 2-2 pe terenul lui Sassuolo, pe 8 decembrie. În ultimele două etape, Cagliari a pierdut cu Juventus (0-4) și Milan (0-2), meci în care nu și-a creat nicio ocazie clară de gol.

Maran nu va umbla prea mult la primul 11, pentru că știe că echipa lui are o șansă în fața unui adversar pentru care va evolua într-o formulă mai puțin obișnuită. Nainggolan va fi titular, alături de Joao Pedro și Cerri. Simeone va rămâne pe bancă. Ioniță va intra din primul minut, alături de Walukiewicz și Lykogiannis. 

Cagliari a trecut de două tururi pentru a ajunge în optimi. Le-a învins acasă, cu același scor, 2-1 pe Chievo și Sampdoria.

Ultimele 5 meciuri

Cagliari - Milan 0-2

Juventus - Cagliari 4-0

Udinese - Cagliari 2-1

Cagliari - Lazio 1-2

Sassuolo - Cagliari 2-2

Echipe probabile

Inter Milano Echipă probabilă Inter Milano
Portar Handanovic
Fundași Skriniar, Ranocchia, Godin
Mijlocaşi Lazaro, Barella, Sensi, Vecino, Biraghi
Atacanţi Esposito, Lukaku
Cagliari Echipă probabilă Cagliari
Portar Rafael
Fundași Lykogiannis, Walukiewicz, Klavan, Pellegrini
Mijlocaşi Ioniță, Oliva, Nandez
Atacanţi Nainggolan - J. Pedro, Cerri

Statistica meciurilor directe Inter Milano v Cagliari

Inter a câștigat 5 dintre ultimele 6 meciuri cu sarzii, ultimul chiar în acest sezon, pe Sardegna Arena. Ultimul succes al lui Cagliari a fost obținut în martie anul trecut, pe teren propriu. Sarzii nu au mai câștigat la Milano din 2016 (2-1).

Ultimele 5 meciuri

Cagliari - Inter 1-2

Cagliari - Inter 1-2

Inter - Cagliari 2-0

Inter - Cagliari 4-0

Cagliari - Inter 1-3

Cote pentru Inter Milano v Cagliari

Inter are 1.45 la victorie, iar un Over 1, în prima repriză, e cotat la 1.50. Cota pentru goluri în ambele porți, 1.80, mi se pare ofertantă, mai ales la cum va arăta primul 11 al nerazzurrilor.

Inter Milano vs Cagliari Pont: Peste 2.5 goluri

Se anunță un meci al orgoliilor rănite. Inter tocmai a pierdut șefia în Serie A, după remiza cu Atalanta, în vreme ce Cagliari a pierdut ultimele 4 meciuri de campionat, astfel că își dorește să dea un restart cât mai repede. Cred că ne așteaptă un meci în tradiția întâlnirilor de până acum. Au fost peste 2.5 goluri în 9 dintre ultimele 10 meciuri și cred că vom vedea măcar 3 reușite și în meciul de cupă. Betano oferă cea mai bună cotă.

Miza: 8/10
Cota: 1.65
Status: Castigat

Inter Milano vs Cagliari Pont: Peste 2 goluri asiatic la pauză

Inter Milan poate profita de o echipă Cagliari aflată într-o formă extrem de slabă, are 4 eșecuri consecutive în Serie A în care a încasat 10 goluri, o medie de 2,5 goluri pe meci. Anul trecut cele două formații s-au întâlnit de 2 ori, fiecare câștigând un meci, una dintre confruntări fiind 2-1 la pauză pentru Cagliari. Echipa oaspete a încasat 4 goluri de la Juventus și câte 2 de la Udinese, Sassuolo și Lecce, doar cu Juventus nu a reușit să înscrie. Fiind un meci de cupă, voi merge pe o partidă cu multe goluri la pauză la o cotă generoasă.

Miza: 6/10
Cota: 4.50
Status: Anulat

Salutare! Lucrez în televiziune din 2004 și tot de atunci comentez fotbal intern și internațional, dar și tenis. Am făcut-o pentru Național TV, SportKlub, GSP TV și, din 2009, pentru Digi Sport. În paralel, scriu despre fotbal pe www.danstefanescu.ro și www.wesport.ro

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+104
Câștigate
46
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici