1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Fotbal Italia »
  5. Inter vs Brescia. Ponturi Pariuri Serie A, 1.07.2020. Unii, la titlu, alții, la retrogradare

Inter vs Brescia. Ponturi Pariuri Serie A, 1.07.2020. Unii, la titlu, alții, la retrogradare

Dan Ștefanescu
Dan Ștefanescu

2020-06-30 17:04:00

Fotbal Italia - Serie A

01 Iulie 2020, 20:30

Inter Milano

Inter Milano

versus
Brescia

Brescia

2.25

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Inter Milano v Brescia

În etapa a 29-a din Serie A, Inter joacă pe teren propriu împotriva Bresciei. Șansele ca Inter să câștige titlul sunt la fel de mari ca ale Bresciei să se salveze de la retrogradare, dar asta nu înseamnă că nu vor da totul cât timp mai sunt speranțe. Pontul recomandat îl găsiți la finalul analizei meciului.

Inter Milano: Forma echipei, știri și statistici

Inter e neînvinsă de la reluarea campionatului, dar n-a câștigat decât două meciuri din 4. A fost eliminată din Cupa Italiei, după 1-1 la Napoli, apoi a remizat surprinzător, pe teren propriu, cu Sassuolo, și a pierdut teren important în lupta pentru titlu. Nerazzurri se clasează pe ultima treaptă a podiumului, la 4 puncte în spatele lui Lazio și la 8 în spatele liderului, Juventus. În ultima partidă de campionat, echipa lui Conte a învins-o pe Parma, cu mari emoții. Condusă încă din minutul 15, Inter a dat două goluri după minutul 80 și a rămas în lupta pentru scudetto. 

Autorii celor două goluri, De Vrij și Bastoni, ar urma să fie titulari, cu Godin alături. Skriniar își ispășește a doua etapă de suspendare din cele 3 primite după partida cu Sassuolo. Sensi și Vecino nu sunt refăcuți, astfel că-l vom vedea pe Borja Valero titular, alături de Barella. Eriksen va juca din nou în spatele celor două vârfuri, Lukaku și Lautaro.

Inter a pierdut doar o dată pe teren propriu, 1-2 cu Juventus, și are 10 partide fără eșec pe Meazza. În ultimele 5, însă, Inter a triumfat de doar două ori. În aceeași perioadă, au marcat ambele echipe. 

Brescia: Forma echipei, știri și statistici

Brescia e neînvinsă de la reluarea campionatului, dar asta n-o ajută prea mult, în lupta pentru evitarea retrogradării. Rândunelele sunt la egalitate cu SPAL, ultima clasată, la 8 puncte distanță de zona sigură. Brescia a condus în ambele meciuri de până acum, 1-0 la Florența (1-1 rezultat final) și 2-0 acasă, cu Genoa (2-2 rezultat final). O victorie cu Genoa ar fi fost extraordinară, în condițiile în care gruparea rossoblu e implicată, la rându-i în lupta pentru supraviețuire și ocupă locul 16, la doar un punct de retrogradare. Ceea ce îi dă speranțe Bresciei e formula pe care a găsit-o Diego Lopez, o formulă în care Rândunele s-au exprimat foarte bine de la reluarea campionatului. După înlăturarea lui Balotelli, e din nou liniște în vestiar, ceea ce nu face decât să sporească încrederea că salvarea nu e chiar o minune imposibilă.

Cistana, Chancellor și Bisoli sunt accidentați, în vreme ce Alfonso e incert. Diego Lopez va miza pe Donnarumma și Torregrossa în ofensivă, cu Zmrhal în spatele lor. Problema de la nivelul fundașilor centrali a fost rezolvată cu retragerea lui Mateju în zona centrală, iar locul cehului, în flancul stâng, va fi luat de Semprini. Ca de obicei, Tonali - una dintre țintele Interului - va juca în fața apărării.

Brescia are doar 3 victorii în deplasare, în acest sezon,  la Cagliari (1-0), Udine (1-0) și Ferrara (1-0) - ultima în decembrie. În următoarele 6 deplasări, după victoria cu SPAL, Brescia a luat doar două puncte. Brescia are doar 4 meciuri în care nu a marcat în deplasare. Echipa lui Lopez are 13 etape fără succes. 

Echipe probabile

Inter Milano Echipă probabilă Inter Milano
Portar Handanovic
Fundași Godin, De Vrij, Bastoni
Mijlocaşi Moses, Barella, B. Valero, Young
Atacanţi Eriksen - Lukaku, Lautaro
Brescia Echipă probabilă Brescia
Portar Joronen
Fundași Sabelli, Papetti, Mateju, Semprini
Mijlocaşi Bjarnasson, Tonali, Dessena
Atacanţi Zmrhal - Donnarumma, Torregrossa

Statistica meciurilor directe Inter Milano v Brescia

Inter a pierdut doar un meci cu Brescia, din ultimele 11 jucate, în 2004. În rest, au fost 7 victorii și 3 remize. Inter e echipa care i-a dat cele mai multe goluri Bresciei, în Serie A (82). O singură dată în 22 de meciuri s-a impus Brescia pe Meazza, unde a pierdut de nu mai puțin de 16 ori. Ultima partidă directă la Milano datează din 2010 (1-1). În tur, a fost 2-1 pentru Inter.

Cote pentru Inter Milano v Brescia

Inter are 1.48 pentru o victorie la două goluri diferență, iar un meci cu cel puțin 3 reușite e cotat la fel.

Inter Milano vs Brescia Pont: Peste 1.5 goluri - prima repriză

Mă aștept să vedem același tip de meci ca la precedentele două partide de pe Meazza. Inter încă speră la o minune în lupta pentru titlu, iar pentru asta are nevoie să nu mai facă pași greșiți în meciurile cu adversari mai slab clasați. Cu Sampdoria și Sassuolo am văzut măcar două goluri în prima repriză, ceea ce mă aștept să se întâmple și împotriva Bresciei. Betano oferă cea mai bună cotă.

Miza: 8/10
Cota: 2.25
Status: Castigat

Inter Milano vs Brescia Pont: Inter Milano peste 1,5 goluri

Pont pentru proiectul #cota2. Inter a revenit pe teren cu poftă de joc și dorință de a marca goluri multe, în Serie A a jucat trei partide de la restart și în fiecare dintre ele a marcat de cel puțin 2 ori, a înscris de 2 ori cu Parma și Sampdoria și de 3 ori cu Sassuolo într-un spectaculos 3-3. Brescia a încasat și ea în iunie câte 2 goluri de la Udinese, într-un amical, și Genoa. Doar de la Fiorentina a scăpat cu un singur gol primit. Dar formația oaspete are printre cele mai slabe apărări din Serie A, aflându-se pe locul 19 la o distanță destul de mare de locurile care asigură menținerea în Serie A. Astfel, consider că Inter va reuși un meci bun contra celor de la Brescia și va obține cele 3 puncte care să îi consolideze locul 3 în clasament. Pariul este Inter marchează peste 1,5 goluri la o cotă oferită de Betano, pariu folosit pentru #cota2.

Miza: 1/10
Cota: 1.24
Status: Castigat

Salutare! Lucrez în televiziune din 2004 și tot de atunci comentez fotbal intern și internațional, dar și tenis. Am făcut-o pentru Național TV, SportKlub, GSP TV și, din 2009, pentru Digi Sport. În paralel, scriu despre fotbal pe www.danstefanescu.ro și www.wesport.ro

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Dan.Oancia
0
Câștigate
0
Pierdute
0

Cele mai recente avancronici