1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Fotbal Italia »
  5. Inter vs Bologna. Ponturi Pariuri Serie A, 18.09.2021

Inter vs Bologna. Ponturi Pariuri Serie A, 18.09.2021

Dan Ștefanescu
Dan Ștefanescu

2021-09-18 00:27:00

Fotbal Italia - Serie A

18 Septembrie 2021, 19:00

Inter Milano

Inter Milano

versus
Bologna

Bologna

1.65

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Inter Milano v Bologna

Inter primește vizita Bolognei, în etapa a 4-a din Serie A. Campioana Italiei a făcut primul pas greșit în runda precedentă, când a remizat cu Sampdoria, în deplasare. Tot în runda precedentă, Bologna a învins-o pe Verona cu 1-0 și a ajuns la același nivel cu adversara din această rundă - ambele au câte 7 puncte. Pontul recomandat îl găsiți la finalul analizei meciului. 

Inter Milano: Forma echipei, știri și statistici

Pentru prima dată în ultimele 7 luni, Inter nu se mai află în fruntea clasamentului din Serie A. Campioana Italiei a făcut primul pas greșit în runda precedentă, când a condus de două ori pe Marassi, dar s-a întors cu un singur punct de pe terenul Sampdoriei (2-2). Asta a făcut ca echipa lui Simone Inzaghi să coboare pe poziția a 4-a, după Roma, Milan și Napoli. La mijlocul săptămânii, Inter a debutat în Champions League, dar a făcut-o cu un eșec. Deși a jucat mai bine decât Real Madrid, campioana Italiei a pierdut după un gol primit în finalul meciului. Partea proastă pentru Inter este că s-a acumulat puțină oboseală, ceea ce s-ar putea să o avantajeze pe Bologna.

Inzaghi are doi jucători pe care nu se poate baza. Unul este Eriksen, care, cel mai probabil, nu-și va putea continua cariera în Italia. Cel de-al doilea este Sensi, care s-a accidentat la Genova, în urnă cu o etapă. Așadar, nicio problemă foarte mare pentru antrenorul nerazzurrilor, a cărui problemă pare a fi doar alegerea partenerului lui Lautaro Martinez. Toate informațiile din tabăra Interului conduc spre o titularizare a lui Joaquin Correa, în detrimentul lui Dzeko. Nu vor fi alte surprinze în primul 11. Dimarco va juca în flancul stâng. 

Inter are 17 victorii consecutive pe teren propriu, în Serie A. Ultimul meci pe care nu l-a câștigat este cel cu Parma, 2-2, din sezonul precedent. Tot din sezonul precedent datează și ultimul eșec, 1-2 în derby-ul cu Milan. În ultimele 4 meciuri de acasă, Inter a marcat de cel puțin 3 ori. 

YouTube
Concurs
 5️⃣0️⃣ lei Freebet + 2️⃣2️⃣9️⃣ FREESPINS  în perioada 11-19 septembrie 2021
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Bologna: Forma echipei, știri și statistici

Bologna are un start foarte bun de sezon. Echipa lui Mihajlovic este neînvinsă și are tot atâtea puncte precum Inter. Bologna a câștigat ambele partide jucate pe teren propriu, 3-2 cu Salernitana și 1-0 cu Verona. În singura deplasare de până acum, Bologna a scos un punct pe terenul Atalantei (0-0). Aceste rezultate au făcut uitat eșecul uluitor din Cupa Italiei, 4-5 cu Ternana, venit chiar pe teren propriu. Mihajlovic vine la Milano hotărât să profite de oboseala acumulată de jucătorii Interului în partida cu Real Madrid din Champions League.

Pentru asta, Mihajlovic pregătește o formulă cu Orsolini, Soriano și Barrow, în spatele lui Marko Arnautovic, vedeta perioadei de mercato. Pentru că Schouten este incert, antrenorul Bolognei este pregătit să-l joace pe Hickey, în flancul stâng al defensivei. Kingsley este singurul absent sigur al Bolognei, care a câștigat două dintre ultimele 3 meciuri jucate la Milano. 

Bologna vine după 5 meciuri fără victorie în deplasare, dintre care ultimele 3 s-au încheiat la egalitate. Ultimul succes este un 3-2 la Crotone, în martie, meci în care echipa lui Mihajlovic a revenit de la 0-2. Bologna are doar două victorii în ultimele 16 deplasări. În afara partidei de la Crotone, Bologna s-a mai impus la Parma, 3-0, în februarie. Acestea sunt singurele victorii externe ale echipei rossoblu.  

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
Super profit pe grupul de Telegram PariuriX! 7 luni pe plus din 8 pe 2021. Vă așteptăm să câștigăm împreună. Totul GRATUIT
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Echipe probabile

Inter Milano Echipă probabilă Inter Milano
Portar Handanovic
Fundași Skriniar, De Vrij, Bastoni
Mijlocaşi Dumfries, Barella, Brozovic, Calhanoglu, Dimarco
Atacanţi Correa, Lautaro
Bologna Echipă probabilă Bologna
Portar Skorupski
Fundași De Silvestri, Medel, Bonifazi, Hickey
Mijlocaşi Dominguez, Svanberg - Orsolini, Soriano, Barrow
Atacanţi Arnautovic

Statistica meciurilor directe Inter Milano v Bologna

Inter a câștigat cele două meciuri din ultimul sezon, 3-1 acasă și 1-0 în deplasare. În urmă cu două sezoane, Bologna s-a impus la Milano, 2-1. Oaspeții s-au impus în 5 dintre ultimele 6 partide directe, indiferent de locul unde s-a jucat.

Cote pentru Inter Milano v Bologna

Un meci cu cel puțin 11 cornere este cotat la 2.05. GG are 1.80.

Inter Milano vs Bologna Pont: Peste 9.5 cornere

Inter vine după un meci complicat în Liga Campionilor, unde a pierdut cu Real Madrid, 0-1. Eșecul a fost dur, în raport cu ce s-a jucat pe San Siro, unde campioana Italiei a făcut un meci foarte bun. Partida cu Bologna este prilejul perfect de a reveni în prim-plan, după ce, în runda precedentă, Inter a făcut doar 2-2 cu Sampdoria. Bologna este într-un moment bun, iar în singura deplasare de până acum a scos un punct la Bergamo. Cred că meciul va fi destul de echilibrat, iar eu vă invit să pariați pe cornere. Din oferta de pariuri Betano am ales linia peste 9.5 cornere, atinsă în ultimele 3 partide directe de la Milano.

Miza: 8/10
Cota: 1.65
Status: Pierdut

Salutare! Lucrez în televiziune din 2004 și tot de atunci comentez fotbal intern și internațional, dar și tenis. Am făcut-o pentru Național TV, SportKlub, GSP TV și, din 2009, pentru Digi Sport. În paralel, scriu despre fotbal pe www.danstefanescu.ro și www.wesport.ro

Citeste mai mult

Ponturi / Predicții

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+152.88
Câștigate
41
Pierdute
13
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Marius Huțu
+38.41
Câștigate
14
Pierdute
6

Cele mai recente avancronici