1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Fotbal Italia »
  5. Inter vs Bologna. Ponturi Pariuri Serie A, 05.12.2020. Meci intens pe Giuseppe Meazza

Inter vs Bologna. Ponturi Pariuri Serie A, 05.12.2020. Meci intens pe Giuseppe Meazza

Dan Ștefanescu
Dan Ștefanescu

2020-12-05 00:20:00

Fotbal Italia - Serie A

05 Decembrie 2020, 21:45

Inter Milano

Inter Milano

versus
Bologna

Bologna

1.75

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Inter Milano v Bologna

Inter și Bologna se întâlnesc pe Giueseppe Meazza, în etapa a 10-a din Serie A. Inter este pe 2, la 5 puncte de Milan, în vreme ce Bologna ocupă locul 10, la 6 puncte în spatele nerazzurrilor. Pontul recomandat, la finalul analizei meciului.

 

Inter Milano: Forma echipei, știri și statistici

Inter pare că și-a revenit. A câștigat 3 dintre ultimele 4 meciuri, a urcat pe locul 2 în Serie A și are șanse mari de calificare în optimile Ligii Campionilor. Nerazzurri au câștigat ultimele două meciuri de campionat, 4-2 cu Torino și 3-0 cu Sassuolo, iar la mijlocul săptămânii s-au impus pe terenul Borussiei Monchengladbach, 3-2.

Lukaku a marcat de două ori și în Germania și va fi titular cu Bologna, după ce a fost rezervă la ultimul meci de campionat, cu Sassuolo. Alături de internaționalul belgian va juca Alexis Sanchez, care a marcat pe terenul lui Sassuolo. Fără drept de joc în Champions, Vidal îi va permite lui Barella să se odihnească, în perspectiva meciului cu Șahtior. La fel și Ashley Young, care va fi înlocuit de Perisic. În partea dreaptă, Hakimi va reveni printre titulari. Vecino, Kolarov, Pinamonti și Nainggolan sunt indisponibili.

Inter a pierdut un singur meci de campionat în acest sezon, 1-2 cu Milan. Pe teren propriu, echipa lui Conte a câștigat doar două dintre cele 4 meciuri. În toate cele 4 au marcat ambele echipe și am avut cel puțin 3 goluri.

Bologna: Forma echipei, știri și statistici

Bologna are 12 puncte după 9 etape, ceea ce este insuficient pentru un antrenor exigent așa cum este Sinisa Mihajlovic. Bologna are un lot bun, care-i permite să viseze inclusiv la locul 7, care, în anumite condiții, duce în preliminariile Europa League. Bologna vine după două victorii consecutive în campionat și se laudă cu 3 succese în ultimele 4 meciuri. 

Mihajlovic i-a pierdut pe Orsolini, Poli și Denswil. Cei 3 li se alătură lui Skov Olsen, Dijks și Santander pe lista indisponibililor. Mihajlovic va miza tot pe o defensivă în 3, în care-l va retrage pe Medel, alături de Tomiyasu și Danilo. Roberto Soriano este confirmat în spatele celor 2 atacanți, Barrow și Palacio.

Bologna s-a impus în ultima deplasare, 2-1 pe terenul Sampdoriei. A fost prima victorie după 7 meciuri fără succes în deplasare, între care  6 eșecuri.  

Echipe probabile

Inter Milano Echipă probabilă Inter Milano
Portar Handanovic
Fundași Skriniar, De Vrij, Bastoni
Mijlocaşi Hakimi, Vidal, Brozovic, Gagliardini, Perisic
Atacanţi Sanchez, Lukaku
Bologna Echipă probabilă Bologna
Portar Skorupski
Fundași Medel, Tomiyasu, Danilo
Mijlocaşi De Silvestri, Schouten, Svanberg, Hickey
Atacanţi Soriano - Palacio, Barrow

Statistica meciurilor directe Inter Milano v Bologna

În ultimele 4 partide directe, au câștigat oaspeții. Inter și Bologna și-au împărțit victoriile. În ultimele două sezoane, Bologna s-a impus pe Meazza cu 2-1 și 1-0. Ultimul succes al Interului, acasă, datează din 2018, 3-0. În 4 dintre ultimele 5 meciuri s-au marcat 3 goluri. 

Cote pentru Inter Milano v Bologna

1.57 este cota pentru goluri marcate în ambele porți. Un Over 3 este cotat la 1.72. 

Inter Milano vs Bologna Pont: Peste 10.5 cornere

Inter și Bologna sunt două echipe care scot mult mingea la margine, datorită sistemului cu 3 fundași centrali. Ambele echipe au în ofensivă jucători buni în duelurile aeriene, Lukaku și Belotti, astfel încât mă aștept să vedem un meci cu multe faze de poartă. Asta ar însemna și un meci cu multe cornere. Betano pariuri oferă o cotă mai mult decât decentă pentru cel puțin 11 cornere. În ultimele două partide de pe Meazza am avut 34 de cornere.

Miza: 10/10
Cota: 1.75
Status: Pierdut

Inter Milano vs Bologna Pont: Peste 2 goluri asiatic la pauză

Inter este pe val, vine după 2 partide în care a marcat de câte 3 ori, în deplasare cu Gladbach în Champions League și Sassuolo în Serie A, ambele meciuri având câte 2 goluri la pauză. Inter are și un dinte împotriva celor de la Bologna care au învins în cele mai recente 2 deplasări pe Giuseppe Meazza. Dar acum lucrurile stau diferit, Inter este în lupta pentru titlu, așa că aștept un meci cu multe goluri la o cotă excelentă propusă de Unibet pariuri sportive.

Miza: 5/10
Cota: 4.10
Status: Anulat

Salutare! Lucrez în televiziune din 2004 și tot de atunci comentez fotbal intern și internațional, dar și tenis. Am făcut-o pentru Național TV, SportKlub, GSP TV și, din 2009, pentru Digi Sport. În paralel, scriu despre fotbal pe www.danstefanescu.ro și www.wesport.ro

Citeste mai mult

Ponturi / Predicții

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+152.88
Câștigate
41
Pierdute
13
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Marius Huțu
+38.41
Câștigate
14
Pierdute
6

Cele mai recente avancronici