1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Fotbal Italia »
  5. Inter vs Atalanta. Ponturi Pariuri Serie A, 08.03.2021. Derby la Milano

Inter vs Atalanta. Ponturi Pariuri Serie A, 08.03.2021. Derby la Milano

Dan Ștefanescu
Dan Ștefanescu

2021-03-07 19:41:00

Fotbal Italia - Serie A

08 Martie 2021, 21:45

Inter Milano

Inter Milano

versus
Atalanta

Atalanta

2.02

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Inter Milano v Atalanta

Inter și Atalanta închid etapa a 26-a din Serie A. Inter este lider, cu 3 puncte peste Milan, în vreme ce Atalanta a coborât pe locul 5, după ce Roma a învins-o pe Genoa. Pontul recomandat îl găsiți la finalul analizei meciului.

Inter Milano: Forma echipei, știri și statistici

Inter este lider și pare că mărșăluiește către un titlu pe care-l așteaptă din 2010. Înaintea etapei, Inter avea 6 puncte peste Milan, care, după victoria de la Verona, s-a apropiat la doar 3 puncte. Inter a câștigat ultimele 6 meciuri de campionat și este neînvinsă din 6 ianuarie, când a pierdut cu Sampdoria, la Genova. Ultima victorie este cea cu Parma, din etapa intermediară, dar jocul a suferit destul de mult. Ce a fost mai important, a fost că Inter și-a protejat jucătorii pasibili de suspendare. Niciunul dintre cei aflați la un galben distanță, nu a fost avertizat pe Ennio Tardini, astfel încât Conte poate folosi cea mai bună formulă.

Deși a marcat de două ori la Parma, Alexis Sanchez va fi rezervă. Lautaro Martinez va reveni în primul 11, pentru a reface parteneriatul de succes cu Lukaku, care n-a marcat cu Parma, dar a oferit două pase decisive. Eriksen și Perisic rămân printre titulari, iar Vidal și Young vor fi pe bancă. 

Inter a caâștigat 10 dintre cele 12 meciuri jucate pe teren propriu, unde a cedat puncte doar cu Parma (2-2) și Milan (1-2). În cele 12 partide de pe Meazza, s-au marcat 49 de goluri - golaveraj 35-14. Echipa lui Conte a câștigat ultimele 9 meciuri jucate pe teren propriu, în campionat.

Atalanta: Forma echipei, știri și statistici

Atalanta este în plină cursă de revenire în zona Champions League. Echipa din Bergamo traversează un moment fast și este într-o formă excelentă - a câștigat 5 dintre ultimele 6 meciuri în toate competițiile. Singura sincopă este cea cu Real Madrid (0-1), meci în care a jucat în 10 din minutul 17. În campionat, Atalanta a câștigat ultimele 4 meciuri și, înaintea etapei, ocupa locul al 4-lea. Între timp, bergamascii au fost depășiți de Roma, care a câștigat la limită cu Genoa (1-0). În etapa intermediară, Atalanta s-a distrat cu Crotone, pe care a învins-o cu 5-1.

Hateboer și Sutalo sunt accidentați. Maehle rămâne titular în flancul drept, iar Pessina va juca în spatele columbienilor Zapata și Muriel. Ilicic va fi rezervă. În apărare, nimic schimbat - Toloi, Romero și Djimsiti sunt titulari indiscutabili. 

Atalanta a pierdut un singur meci în deplasare, pe tot parcursul acestui sezon, în toate competițiile, 1-4 cu Napoli. De atunci, au trecut 14 meciuri, iar Atalanta a câștigat 9 dintre ele. În campionat, Atalanta a câștigat ultimele 3 deplasări și a făcut-o fără să ia gol. Ultima dată când a luat gol în deplasare, Atalanta a remizat la Udine (1-1). Ultima vizită la Milano s-a încheiat cu un succes clar cu Milan (3-0). 

Echipe probabile

Inter Milano Echipă probabilă Inter Milano
Portar Handanovic
Fundași Skriniar, De Vrij, Bastoni
Mijlocaşi Hakimi, Barella, Brozovic, Eriksen, Perisic
Atacanţi Lukaku, Lautaro
Atalanta Echipă probabilă Atalanta
Portar Gollini
Fundași Toloi, Romero, Djimsiti
Mijlocaşi Maehle, De Roon, Freuler, Gosens
Atacanţi Pessina - Muriel, Zapata

Statistica meciurilor directe Inter Milano v Atalanta

3 dintre ultimele 4 meciuri s-au încheiat la egalitate, inclusiv partida tur. Inter s-a impus în sezonul trecut, pe terenul Atalantei (2-0), dar n-a mai câștigat acasă din noiembrie 2017.

Cote pentru Inter Milano v Atalanta

Peste 8.5 cornere au o cotă de 1.62. Deși vorbim de cele mai ofensive echipe ale Italiei, ultimele patru meciuri directe au avut sub 2.5 goluri. Cota este 2.25.

Inter Milano vs Atalanta Pont: Peste 9.5 cornere

Inter și Atalanta sunt cele mai ofensive echipe din Serie A, dar cred că meciul va fi mai închis decât ne așteptăm. Ne apropiem de finalul sezonului și orice punct este important, astfel încât cred că niciuna dintre cele două echipe nu va risca. Mă aștept să se joace destul de prudent de ambele părți, în tentativa de a închide culoarele către cele două porți. Cred că varianta optimă pentru partida de pe Meazza este cea pe cornere. Betano pariuri propune o cotă excelentă pentru un meci cu măcar 10 cornere.

Miza: 8/10
Cota: 2.02
Status: Castigat

Salutare! Lucrez în televiziune din 2004 și tot de atunci comentez fotbal intern și internațional, dar și tenis. Am făcut-o pentru Național TV, SportKlub, GSP TV și, din 2009, pentru Digi Sport. În paralel, scriu despre fotbal pe www.danstefanescu.ro și www.wesport.ro

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+104
Câștigate
46
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici