1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Fotbal Italia »
  5. Inter vs Milan

Inter vs Milan. Ponturi Pariuri Serie A, 05.02.2023. Milan este într-o criză profundă

Dan Ștefanescu
Dan Ștefanescu

2023-02-04 16:37:00

Fotbal Italia - Serie A

05 Februarie 2023, 21:45

Inter Milano

Inter Milano

versus
AC Milan

AC Milan

1.90

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Inter Milano v AC Milan

Inter și Milan se întâlnesc în derby-ul etapei a 21-a din Serie A. Cele două echipe au făcut schimb de locuri în clasament și se întâlnesc pentru a doua oară de la începutul anului. pe 18 ianuarie, Inter a zdrobit-o pe Milan în Supercupa Italiei. A fost 3-0 la Riad. Pontul recomandat îl găsiți la finalul analizei meciului. 

100 RON FREEBET FĂRĂ DEPUNERE – CLICK AICI

Inter Milano: Forma echipei, știri și statistici

Inter a profitat de marile probleme ale Milanului și a urcat pe locul 2, chiar dacă, între timp, a pierdut cu Empoli (0-1) pe teren propriu. Distanța față de grupul celor 3 echipe care au 38 de puncte - Lazio, Atalanta și Milan - este de doar două puncte, astfel încât un succes în fața rossonerilor ar face ca băieții lui Inzaghi să pună o distanță importantă în fața unei rivale directe la un loc de UEFA Champions League. Deși a urcat pe poziția secundă, Inzaghi nu are o perioadă foarte liniștită. Eșecul cu Empoli a făcut ca discuțiile despre viitorul său să se reaprindă, mai ales că, între timp, Inter a mai trecut și printr-un 2-1 cu Cremonese, meci în care a fost condusă de ultima clasată. Victoria cu Atalanta, 1-0 în sfeturile de finală ale Cupei Italiei, și, implicit, calificarea în semifinale, au mai liniștit atmosfera. Totuși, Inzaghi nu are decât varianta victoriei pentru a gestiona liniștit finalul sezonului. Inter a câștigat 3 dintre cele 5 meciuri de campionat din 2023. Pe teren propriu, vicecampioana Italiei a pierdut doar două meciuri în acest sezon, 1-2 cu Roma și 0-1 cu Empoli. Între cele două eșecuri au fost 5 victorii consecutive, perioadă în care Inter a încasat doar un gol.

Skriniar a rămas la Milano, deși a semnat cu PSG, și va fi titular. Singura schimbare în ceea ce-l privește pe apărătorul slovac este că i-a fost retrasă banderola. Barella și Brozovic sunt apți, dar numai primul va juca din primul minut. Mijlocașul croat va fi rezervă. În ofensivă, Inzaghi va miza pe Lautaro Martinez și Edin Dzeko. Darmian tocmai și-a prelungit contractul și a calificat-o pe Inter în semifinale, astfel că nu se pune problema să fie înlocuit de Dumfries.

PARIURI LIVE, BILETE DE COTĂ 30+, PREMII, TOTUL GRATUIT PE TELEGRAM – CLICK AICI

AC Milan: Forma echipei, știri și statistici

Milan trabersează cea mai gravă criză din ultimii ani. Campioana Italiei a câștigat un singur meci în 2023, pe terenul Salernitanei (2-1). De atunci, Milan a adunat 6 meciuri fără victorie, în campionat și cupă. De la 5 puncte în spatele lui Napoli, după prima etapă, echipa lui Pioli a ajuns la nu mai puțin de 14, și a pierdut și locul de UEFA Champions League. Deocamdată, Milan este la egalitate de puncte cu Lazio și Atalanta, dar perspectivele nu sunt deloc îmbucurătoare. De la începutul anului, Milan a încasat nu mai puțin de 18 goluri, cele mai multe din top 5 campionate europene. Inter (0-3), Lazio (0-4) și Sassuolo (2-5) sunt rezultatele șocante pe care rossoneri le-au înregistrat în ultimele 3 partide. Meciul cu Inter poate reprezenta un moment zero atât pentru campioana Italiei, care riscă să rămână în afara zonei Champions, cât și pentru Pioli, care are parte, deocamdată, de încrederea conducerii. Lucrurile s-ar putea schimba în cazul unui nou eșec.

Maignan, Florenzi, Ibrahimovic, Bennacer și Tomori sunt indisponibili. Cuplul de fundași centrali va fi alcătuit din Kjaer și Kalulu. Pioli schimbă sistemul și trece de la 4-2-3-1 la 4-3-3. Practic, renunță la trequartista în favoarea unui al treilea mijlocaș, care ar trebui să protejeze mai bine zona defensivă. Alături de Tonali și Krunic va juca Pobega. Giroud, care a refuzat-o pe Bournemouth și va prelungi contractul cu Milan, va fi ajutat în ofensivă de Saelemaekers și Leao. În ciuda golului marcat cu Sassuolo, Origi va fi rezervă. 

50 RON FREEBET LA PARIURI FĂRĂ DEPUNERE – CLICK AICI

Echipe probabile

Inter Milano Echipă probabilă Inter Milano
Portar Onana
Fundași Skriniar, Acerbi, Bastoni
Mijlocaşi Darmian, Barella, Calhanoglu, Mkhitaryan, Dimarco
Atacanţi Lautaro, Dzeko
AC Milan Echipă probabilă AC Milan
Portar Tătărușanu
Fundași Calabria, Kjaer, Kalulu, Theo
Mijlocaşi Pobega, Tonali, Krunic
Atacanţi Saelemaekers, Giroud, Leao

Statistica meciurilor directe Inter Milano v AC Milan

Milan este neînvinsă în ultimele 3 meciuri de campionat cu Inter și le-a câștigat pe ultimele două. Cea mai recentă întâlnire a fost adjudecată de Inter, 3-0 în Supercupa Italiei, meci jucat la Riad. În tur, a fost 3-2 pentru Milan, după ce Inter a condus cu 1-0. Milan n-a mai câștigat ambele derby-uri cu Inter, într-un sezon, din stagiunea 2010-2011. De aproape 20 de ani, perioada 2002-2004, Milan n-a mai câștigat 3 meciuri consecutive de campionat, cu marea rivală. 

111 FREESPINS FĂRĂ DEPUNERE – CLICK AICI

Cote pentru Inter Milano v AC Milan

Inter are 1.95 la victorie. GG-ul este cotat la 1.70.

50 RON FREEBET LA PARIURI FĂRĂ DEPUNERE – CLICK AICI

Inter Milano vs AC Milan Pont: Peste 1 gol asiatic - prima repriză

Meciul de la Milano trebuie judecat în lumina ultimelor partide jucate de Milan. Campioana Italiei este într-o criză profundă, iar abordarea meciurilor este dezastruoasă. Apărarea comite erori grave, ceea ce influențează, în mod evident, prestația generală. Din oferta de pariuri Betano, am ales varianta unui Over 1 în prima repriză, cu miza returnată în cazul în care se înscrie doar o dată până la pauză. Milan a încasat cel puțin două goluri în prima repriză în fiecare dintre ultimele 4 meciuri jucate.

Miza: 8/10
Cota: 1.90
Status: Anulat

Salutare! Lucrez în televiziune din 2004 și tot de atunci comentez fotbal intern și internațional, dar și tenis. Am făcut-o pentru Național TV, SportKlub, GSP TV și, din 2009, pentru Digi Sport. În paralel, scriu despre fotbal pe www.danstefanescu.ro și www.wesport.ro

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Dan.Oancia
0
Câștigate
0
Pierdute
0

Cele mai recente avancronici