AC Hellas Verona – Torino FC – Ponturi pariuri Italia Serie A, 14.05.2022. Două echipe mulțumite

Fotbal Italia

Cota: 1.60

Adaugat de: Răzvan Toma

14 Mai 2022 04:54 523 0
Logo Hellas Verona Hellas Verona
Logo Torino FC Torino FC
VS
19:00 14 Mai 2022
Fotbal Italia - Serie A

Analiză și informații pentru Hellas Verona v Torino FC

În penultima etapă din Serie A este programat și acest meci liniștit de pe „Marc’Antonio Bentegodi”, între două vecine de mijlocul clasamentului (Verona locul 9 cu 52 p, Torino locul 10 cu 47 p), mulțumite de cele realizate în sezonul de față în care au fost ferite de pericole majore. Se anunță un duel interesant și pentru faptul că se vor confrunta doi antrenori croați, Igor Tudor contra Ivan Jurić, cel din urmă fiind în sezonul trecut chiar antrenorul actualei sale adversare. Pontul acestei partide se regăsește la sfârșitul analizei de față.

Hellas Verona: Forma echipei, știri și statistici

Î V E V Î

AC Hellas Verona a avut o comportare constant bună în care nu a lăsat loc molimei înfrângerilor să se dezvolte prea mult. Astfel, în afara celor trei consecutive din start, nu au mai existat asemenea „lipituri”. De altfel, acel start ratat a fost plătit de antrenorul de-atunci, Eusebio Di Francesco, care a fost eliberat din funcție, înlocuit cu croatul Igor Tudor. Iar respectiva mișcare, chiar dacă a fost făcută din scurt, s-a dovedit a fi fost foarte inspirată, echipa gravitând prin zona de mijloc a clasamentului, în partea superioară.

Rezultatele sale de-acasă din 2022 în Serie A: 1-2 cu Salernitana, 2-1 cu Bologna, 4-0 cu Udinese, 3-1 cu Venezia, 1-2 cu Napoli, 1-0 cu Genoa, 1-1 cu Sampdoria și 1-3 cu Milan, cel din urmă fiind rezultatul din ultima etapă. Vedem că sunt rare înfrângerile, ca și partidele în care nu a marcat.

Va lipsi fundașul dreapta Faraoni, suspendat pentru cumul de cartonașe galbene.

Torino FC: Forma echipei, știri și statistici

Î V E V E

Spre deosebire de anul trecut, când a terminat chiar deasupra liniei retrogradării, Torino FC s-a descurcat mult mai bine în sezonul de față. Nu e străin de acest lucru nici antrenorul cu care s-a pornit la drum în noua ediție, Ivan Jurić, care l-a înlocuit în pauza de vară pe Davide Nicola. El a adus disciplină în joc și a știut să folosească foarte bine resursele constructive ale propriilor jucători. Aceasta chiar dacă a arătat și multă inconstanță. Torinezii au reușit totuși să treacă cu bine peste perioadele mai de criză a rezultatelor, ceea ce i-a ajutat să stea la distanță de locurile cu probleme.

Rezultatele sale în deplasare din 2022 în Serie A: 2-1 cu Sampdoria, 0-2 cu Udinese, 1-1 cu Juventus, 0-0 cu Bologna, 0-1 cu Genoa, 1-0 cu Salernitana, 1-1 cu Lazio, 4-4 cu Atalanta, 3-1 cu Empoli. Rezultate destul de bune, putându-se remarca faptul că nu a mai pierdut de patru partide și în toate acestea a marcat. În ultima etapă a pierdut acasă, 0-1, cu Napoli.

Fundașul lateral Singo este suspendat. De asemenea, atacantul Sanabria rămâne accidentat. Revine după suspendare mijlocașul Lukić.

Echipe probabile

Hellas Verona

Echipă probabilă Hellas Verona
Portar Montipo
Fundași Ceccherini, Günter, Casale
Mijlocaşi Depaoli, Ilić, Tameze, Lazović
Atacanţi Barák, Caprari – Simeone

Torino FC

Echipă probabilă Torino FC
Portar Berisha
Fundași Izzo, Bremer, Rodriguez
Mijlocaşi Olaoluwa Aina, Pobega, Lukić, Vojvoda
Atacanţi Brekalo, Praet – Belotti

Statistica meciurilor directe Hellas Verona v Torino FC

Din 1997, cele două s-au confruntat oficial de 29 de ori (17 în Serie A, 12 în Serie B). Torino a învins de 12 ori, Verona de 6, în 11 rânduri fiind egal. În tur, la Torino, echipa gazdă a câștigat cu 1-0 (Pobega 26).

Cote pentru Hellas Verona v Torino FC

Betano pariuri oferă o cotă de 1,75 pentru peste 2,5.

Hellas Verona vs Torino FC Pont: GG - Ambele marchează

Este un meci între două vecine de mijloc al clasamentului, care nu mai au vreun suspin. Cum și-au păstrat locul în Serie A fără emoții, ambele pot considera acest sezon drept unul reușit. Verona are șanse mari să termine pe locul 9, neavând cum urca mai sus, iar să piardă actuala poziție existând doar posibilități teoretice, chiar Torino fiind cea care i-ar putea ataca poziția în cazul unei victorii în acest meci. Pe de altă parte, Torino ar putea ajunge și pe locul 13, dacă pierde aceste ultime meciuri pe care le mai are, în timp ce celelalte de sub ea vor câștiga. Pe „Marc’Antonio Bentegodi” va fi genul de meci în care fie se joacă relaxat, cu chef pentru un fotbal liber, în care tactica este citită doar pe scurt, ceea ce ar duce la un joc plăcut ochiului cu goluri multe, fie se joacă plictisit, jucătorii mai degrabă așteptând să se termine mai repede partida, caz în care va fi un meci inestetic cu puține sau chiar fără goluri. Și aici rămâne o chestie de inspirație. Fiind totuși două echipe care de cele mai multe ori au oferit meciuri spectaculoase, cu multe goluri, merg pe prima variantă.

Pont pariuri: GG - Ambele marchează

Miza: 8/10

Cota: 1.60

Adaugat de: Răzvan Toma

Status: Pierdut

Răzvan Toma

Ponturi:

16

Castigate:

9

Pierdute:

5

Anulate:

1

Nume: Toma Prenume: Răzvan Născut: 08.04.1964 (Bucureşti) Studii superioare (Institutul Politehnic Bucureşti, facultatea TCM, secţia Maşini-Unelte) # Lucrează în presa sportivă începând din 1986, pe când era student, atunci fiind colaborator la cotidianul „Sportul”. La 01.04.1990 a fost angajat la acest cotidian care între timp își schimbase numele în „Gazeta... citeste mai mult

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici