1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Fotbal Italia »
  5. Verona vs Napoli

Verona - Napoli, Ponturi Pariuri Fotbal Italia Serie A, 15.08.2022

Marius Huțu
Marius Huțu

2022-08-15 00:10:00

Fotbal Italia - Serie A

15 August 2022, 19:30

Hellas Verona

Hellas Verona

versus
Napoli

Napoli

2.12

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Hellas Verona v Napoli

Continuăm seria predicțiilor din Serie A cu selecții de la partida Verona – Napoli, programată luni, de la ora 19:30.

Pariază la Winner pe meciul dintre Verona vs Napoli cu 50 lei FREEBET FĂRĂ DEPUNERE

Hellas Verona: Forma echipei, știri și statistici

fHellas Verona a fost o echipă de mijlocul clasamentului după ce a promovat în 2019, reușind de fiecare dată să termine în jumătatea superioară, pe locurile 9-10. Astfel, a devenit o trupă respectată, mai ales că pe Stadio Marcantonio Bentegodi nu s-a câștigat foarte ușor.

În noua stagiune, Verona pornește însă la drum cu un alt antrenor, este vorba despre Gabriele Cioffi. Acesta a fost adus în locul lui Igor Tudor, croatul având oportunitatea de a ajunge la Marseille și a evolua practic în Liga Campionilor.

Principala provocare pentru Gialloblu este să se mențină la nivelul din sezoanele precedente. Cele mai importante schimbări în echipă au survenit în atac. Verona a rămas fără Giovanni Simeone și Zaccagni. Au sosit, în schimb, Thomas Henry de la Venezia.

Noul sezon nu a început sub cele mai bune auspicii pentru club. Asta și pentru că Verona a fost învinsă în weekend-ul trecut de Bari în Cupa Italiei cu 4-1. În pregătiri, echipa lui Cioffi a fost întrecută de Hoffenheim cu 3-2 și a bătut Cremonese cu 4-3.

Verona va fi fără Federico Ceccherini, care a ieșit accidentat în timpul înfrângerii din Cupa Italiei.

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
Super premii pe grupul de Telegram PariuriX! 11 luni pe profit din 12 pe 2021. Și avem profit sănătos și după primele 6 luni din 2022. Vă așteptăm să câștigăm împreună. Totul GRATUIT
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Napoli: Forma echipei, știri și statistici

Napoli a terminat pe podium în sezonul precedent în Serie A, s-a calificat în grupele Ligii Campionilor, dar a avut totuși la final un sentiment de frustrare. Faptul că a ratat șansa de a câștiga titlul, la un moment dat fiind lider.

Noul sezon îl începe cu câteva modificări în lot. Până la urmă nu l-a mai putut ține pe Kalidou Koulibaly, care a ajuns în Premier League, la Chelsea. Clubul s-a despărțit de alți doi oameni care și-au pus amprenta în ultimii ani, Lorenzo Insigne și Dries Mertens. Se poate spune că Napoli începe practic un nou ciclu, în jurul atacantului nigerian Victor Osimhen, care a lipsit o bună bucată sezonul trecut, din cauza unei accidentări. Gli Azzurri au făcut și cumpărături de peste 50 de milioane de euro, dar cel mai important transfer urmează să se facă în aceste zile: Giovanni Simeone, fiul antrenorului de la Atletico, care ar urma să sosească tocmai de la Verona.

Napoli ajunge la acest meci după o vară fără înfrângere, acumulând două victorii și trei egaluri în meciurile de pregătire. Cele mai importante amicale au fost contra a trei formații din La Liga, rezultatele fiind următoarele: 1-1 cu Mallorca, 3-1 cu Girona și 0-0 cu Espanyol. Adunând și ultimele meciuri din sezonul precedent, echipa a ajuns la 9 partide de invincibilitate.

Luciano Spalletti a anunțat cu o zi înainte lotul cu care face deplasarea pe stadionul Bentegodi. O singură absență are Napoli, cea a lui și Fabian Ruiz.

Echipe probabile

Hellas Verona Echipă probabilă Hellas Verona
Portar Montipo
Fundași Dawidowicz, Gunter, Coppola
Mijlocaşi Faraoni, Tameze, Hongla, Ilic, Lazovic
Atacanţi Lasagna, Henry
Napoli Echipă probabilă Napoli
Portar Meret
Fundași Di Lorenzo, Rrahmani, Kim, M. Rui
Mijlocaşi Anguissa, Lobotka, Zielinski
Atacanţi Lozano, Osimhen, Kvaratskhelia

Statistica meciurilor directe Hellas Verona v Napoli

Napoli s-a impus în ultimul meci disputat la Verona, cu 2-1. A fost și primul succes în jocurile directe, după un eșec și două remize.

Cote pentru Hellas Verona v Napoli

Ultimele patru meciuri directe s-au încheiat cu G-G. Un eveniment cu goluri în ambele porți și la acest meci are o cotă de 1,65 în oferta de pariuri Betano.

Pariază la Netbet pe meciul dintre Verona vs Napoli cu 100 lei FREEBET FĂRĂ DEPUNERE + 200 ROTIRI GRATUITE

Hellas Verona vs Napoli Pont: Victorie Napoli

Ambele grupări se prezintă la startul noului sezon cu unele incertitudini. Gazdele pornesc la drum cu un nou antrenor și nu pentru că și-ar fi dorit să schimbe ceva ce a mers bine. De partea cealaltă, Napoli s-a despărțit de trei jucători importanți și se află la prima vedere la începutul unui nou ciclu. Pariul pe victoria echipei Napoli are însă la bază două argumente principale. Verona a avut un weekend de coșmar de curând în Cupa Italiei, fiind învinsă de Bari cu 4-1. Dar mai important decât acest aspect este vorba despre Napoli. Deși a rămas fără Koulibaly, Insigne și Mertens, oaspeții au în continuare un lot mult mai valoros, iar un succes pe Bentegodi le stă la îndemână.

Fotbal Italia - Serie A

Victorie Napoli

2.12
Hellas Verona vs Napoli

15 Aug 22, 19:30

Miza: 7/10
Cota: 2.12
Status: Castigat

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Dan.Oancia
0
Câștigate
0
Pierdute
0

Cele mai recente avancronici