1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Fotbal Italia »
  5. Verona - AC Milan, Ponturi Pariuri Fotbal Serie A, 07.03.2021

Verona - AC Milan, Ponturi Pariuri Fotbal Serie A, 07.03.2021

Marius Huțu
Marius Huțu

2021-03-07 00:38:00

Fotbal Italia - Serie A

07 Martie 2021, 16:00

Hellas Verona

Hellas Verona

versus
AC Milan

AC Milan

1.92

Cele mai bune cote:

Unibet
L1160657W000330
Pariază acum la Unibet

Analiză și informații pentru Hellas Verona v AC Milan

Verona și AC Milan sunt adversare duminică, de la ora 16:00, în etapa a 26-a din Serie A, meciul fiind inclus și pe lista noastră de pariuri.

Hellas Verona: Forma echipei, știri și statistici

Verona este prima echipă după „granzii” Italiei în această perioadă, având un handicap de 5 puncte față de Lazio (locul 7). Formația pregătită de Ivan Juric ajunge la partida cu AC Milan după patru partide consecutive fără înfrângere. În precedentul joc de pe teren propriu a încurcat-o și pe Juventus (1-1), în celelalte trei partide înregistrând rezultatele: 2-1 cu Parma (acasă), 2-2 cu Genoa (deplasare) și 3-0 cu Benevento (deplasare), acest ultim joc fiind disputat la mijlocul săptămânii.

Gazdele nu sunt departe de zona cupelor europene și vor încerca să intre și mai mult în această luptă, printr-un rezultat pozitiv și cu AC Milan, care cu siguranță le-ar aduce și mai multă încredere. Verona este neînvinsă dinainte de Crăciun pe Stadio Bentegodi, ultima care a învins aici fiind Inter Milano. În 2021, în afara egalului cu Juventus a mai înregistrat trei victorii, cu Crotone (2-1), Napoli (3-1) și Parma, joc de care am amintit și mai sus.

Ivan Juric are absențe pentru acest joc, Omar Colley, Nikola Kalinic și Kevin Ruegg fiind accidentați. Autor al unui gol la Benevento, atacantul Kevin Lasagna va încerca să-l suplinească și acum pe Kalinic și să înscrie primul gol și în jocurile de pe teren propriu.

AC Milan: Forma echipei, știri și statistici

AC Milan vine după o dezamăgire, un 1-1 cu Udinese pe teren propriu, care a îndepărtat-o și mai mult de Inter Milano, având acum un handicap de 6 puncte. Formația lui Stefani Pioli părea într-o revenire de formă după succesul cu AS Roma în deplasare din weekend-ul trecut, cu scorul de 2-1. „Diavolul milanez” are în spate o perioadă în care a mai scăzut nivelul, din moment ce a pierdut în ultima perioadă și două partide, la Spezia cu 2-0 și derby-ul cu Inter Milano cu 3-0.

Șansele la titlu s-au mai diminuat după o primă jumătate de sezon spectaculoasă, dar acestea încă există pe hârtie. Bineînțeles, victoria cu Verona pare obligatorie, pentru că și Juventus îi suflă în „ceafă”, după ce a învins Lazio cu 3-1. Cu 3 puncte în această dispută, Rossoneri se apropie la o victorie de Inter Milano și vor spera că rivalii se vor împiedica o zi mai târziu în derby-ul cu Atalanta. Pe hârtie, băieții lui Ivan Juric sunt mai puternici decât Udinese, astfel că AC Milan nu-și permite să-i subestimeze.

Echipa milaneză a avut câțiva pași greșiți în ultimele săptămâni, dar în deplasare au totuși cel mai bun punctaj din Serie A. Din iulie anul trecut și până acum, trupa lui Pioli a pierdut un singur meci, cel de la Spezia. În acest sezon, a mai irosit două puncte la Genoa (2-2), având în rest victorii pe linie (10).

Oaspeții au destule probleme de lot, vor fi nevoiți să se descurce fără Ismael Bennacer, Hakan Calhanoglu, Mario Mandzukic, Zlatan Ibrahimovic și Ante Rebic. Acesta din urmă s-a accidentat în timpul antrenamentului de sâmbătă. Potrivit mass-mediei din Milano, Pioli va face patru schimbări în primul „11” față de ultima etapă.

Echipe probabile

Hellas Verona Echipă probabilă Hellas Verona
Portar Silvestri
Fundași Gunter, Lovato, Dimarco
Mijlocaşi Faraoni, Veloso, Tameze, Lazovic
Atacanţi Barak, Zaccagni; Lasagna
AC Milan Echipă probabilă AC Milan
Portar Donnarumma
Fundași Calabria, Tomori, Romagnoli, Theo;
Mijlocaşi Kessie, Tonali; Castillejo, Krunic, Saelemaekers
Atacanţi Leao

Statistica meciurilor directe Hellas Verona v AC Milan

Verona este una dintre echipele care au încurcat AC Milan pe San Siro în acest sezon, terminând 2-2 în tur. Ibrahimovic a egalat atunci în minutul 93. Ultimele două partide directe s-au terminat egal, dar Milan s-a impus în ultima întâlnire pe Stadio Bentegodi, cu 1-0.

Cote pentru Hellas Verona v AC Milan

Verona are 7 meciuri la rând pe teren propriu cu G-G, Inter, Napoli și Juventus numărându-se printre adversari în această perioadă. Pentru un joc cu goluri în ambele porți și la acest joc avem o cotă de 1.74 la Unibet pariuri sportive.

Hellas Verona vs AC Milan Pont: Total Asiatic Prima Repriză Peste 1 gol

Ambele echipe au motive serioase să tragă pentru cele trei puncte. Milan rămâne în cursă pentru Scudetto, iar Verona se apropie de zona cupelor europene, astfel că este de așteptat să vedem două echipe preocupate de atac. Meciul direct din tur a avut nu mai puțin de 3 goluri în prima repriză. Cele două formații au oferit un joc pe contre, spectaculos. Și penultimul meci dintre Verona și Milan a avut două goluri marcate în prima repriză. La baza acestei selecții a stat și faptul că Verona a marcat constant pe teren propriu în ultimele 3 luni. De asemenea, exceptând episodul Spezia, Milan a înscris în toate partidele din deplasare din acest sezon. Verona – Milan nu pare genul de „meci închis”, așadar, golurile pot veni încă din prima parte.

Miza: 7/10
Cota: 1.92
Status: Anulat

Hellas Verona vs AC Milan Pont: Peste 2 goluri asiatic

Rivala Inter a dat-o jos pe Milan din fotoliul de lider în urma rezultatelor din etapele recent încheiate, așa că diavolul milanez trebuie să se revanșeze și are meci cu o formație care joacă deschis, din octombrie 2020 nu a mai avut pe teren propriu meci cu mai puțin de 2 goluri pe tabela de marcaj. Ba chiar are 7 etape consecutive cu GG în propriul fief. AC Milan are, la rândul ei, 9 deplasări consecutive în care una din formații a înscris măcar de 2 ori, deci a fost depășit baremul de peste 1,5 goluri. Se anunță un meci deschis, cu ambele formații căutând golul, mai ales că și Verona are un sezon bun și speră un pic la un loc de cupe europene. Este greu, dar nu imposibil. De aceea mizez asiatic peste 2 goluri la o cotă din oferta Betano pariuri sportive pentru #pontulzilei.

Miza: 1/10
Cota: 1.53
Status: Anulat

Ponturi / Predicții

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+152.88
Câștigate
41
Pierdute
13
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Marius Huțu
+38.41
Câștigate
14
Pierdute
6

Cele mai recente avancronici