Share

Genoa vs Cagliari. Pontul lui Dan Ștefănescu

Fotbal Italia

Cota: 1.75

Adaugat de: Dan Ștefanescu

17 Mai 2019 22:55 765 0
Logo Genoa
Logo Cagliari
Genoa
Cagliari
VS
19:00 18 Mai 2019
Serie A

Analiză și informații pentru Genoa v Cagliari

În etapa a 37-a din Serie A, Genoa are șansa de a-și asigura matematic salvarea de la retrogradare. Gruparea rossoblu o întâlnește pe teren propriu pe Cagliari, care nu are niciun fel de emoție în finalul sezonului. Pontul recomandat, în cele ce urmează.

Deschide cont și încasează până la 500RON EXTRA la prima depunere

Genoa: Forma echipei, știri și statistici

Î E E Î Î

Genoa trăiește periculos finalul de sezon. Fără victorie în ultimele 8 etape, echipa lui Prandelli mai are un singur punct peste zona retrogradării. Ultimul succes este un 2-0 cu Juventus, pe teren propriu, rezultat în urma căruia ajungea la cota 33. 8 etape mai târziu, Genoa are doar 36 de puncte, iar spectrul unei retrogradări neașteptate îi bântuie pe fanii rossoblu. Totuși, echipa lui Prandelli nu a jucat rău în ultima perioadă. Prima repriză cu Atalanta, în deplasare, a fost reușită, dar neatențiile din startul părții secunde au făcut ca Genoa să plece cu mâna goală de la Reggio Emilia. 

Prandelli are o mare problemă în apărare, unde nu-l poate folosi pe Romero, suspendat. Argentinianul va fi înlocuit de Gunter. Sturaro, Hiljemark și Lazovic sunt, de asemenea, indisponibili. Lapadula și Pandev vor juca în ofensivă, sprijiniți de Veloso. 

Genoa a dat un singur gol în ultimele 3 meciuri de pe teren propriu, dar a fost foarte aproape de un succes în ultimul meci acasă. Sanabria a ratat un penalty în minutul 96, iar partida cu Roma s-a încheiat 1-1. Atalanta, Lazio și Juventus sunt 3 dintre cele 6 victime ale echipei lui Prandelli, pe Marassi.

Ultimele 5 meciuri

Atalanta - Genoa 2-1

Genoa - Roma 1-1

SPAL - Genoa 1-1

Genoa - Torino 0-1

Sampdoria - Genoa 2-0

Cagliari: Forma echipei, știri și statistici

Î Î Î V E

Cagliari nu e salvată matematic, dar prea puține se pot întâmpla în ultimele două runde. Sarzii au 5 puncte peste zona retrogradării, astfel că cele 3 eșecuri consecutive din ultima perioadă nu cântăresc atât de greu. Cagliari a ajuns la 40 de puncte, cota sigură, în mod normal, și s-a decuplat de la tensiunea competiției, chiar dacă Rolando Maran a încercat să-i țină în priză pe jucătorii săi. E adevărat, în ultimele 3 etape, Cagliari a dat numai peste nume mari. A fost 0-3 cu Roma, 1-2 cu Napoli și Lazio. 

Ceppitelli e singurul absent al sarzilor, care vor miza pe Klavan și Pisacane în centrul apărării. În rest, oamenii obișnuiți. Birsa va evolua în spatele atacanților Joao Pedro și Pavoletti. Barella va figura în linia de 3 mijlocași, în care va fi prezent și Ioniță, a cărui suspendare a fost redusă la apel.

Cagliari e a 3-a cea mai slabă echipă în deplasare, după Empoli și Chievo. Doar două victorii au obținut sarzii afară, 1-0 cu Atalanta și 3-0 cu Chievo. În 12 meciuri dintre cele 18, din deplasare, Cagliari a luat cel puțin două goluri.

Ultimele 5 partide

Cagliari - Lazio 1-2

Napoli - Cagliari 2-1

Roma - Cagliari 3-0

Cagliari - Frosinone 1-0

Torino - Cagliari 1-1

Echipe probabile

Genoa

Echipă probabilă Genoa
Portar Radu
Fundași Biraschi, Gunter, Zukanovic
Mijlocaşi Perreira, Lerager, Radovanovic, Veloso, Criscito
Atacanţi Pandev, Lapadula

Cagliari

Echipă probabilă Cagliari
Portar Cragno
Fundași Srna, Pisacane, Klavan, Pellegrini
Mijlocaşi Ioniță, Cigarini, Barella
Atacanţi Birsa - J. Pedro, Pavoletti

Statistica meciurilor directe Genoa v Cagliari

Genoa a câștigat 5 dintre ultimele 6 meciuri pe teren propriu, cu sarzii, și de fiecare dată a marcat cel puțin două goluri. În aceeași perioadă, tot în 5 dintre ultimele 6 meciuri de pe Marassi, scenariul a fost X pauză / 1 final. În ultimele 3 meciuri din Liguria, nu s-a marcat niciun gol în prima repriză. 

Ultimele 5 meciuri

Cagliari - Genoa 1-0

Genoa - Cagliari 2-1

Cagliari - Genoa 2-3

Cagliari - Genoa 4-1

Genoa - Cagliari 3-1

Cote pentru Genoa v Cagliari

Genoa are 1.60 la victorie, iar un meci cu cel puțin 3 goluri e cotat la 1.93. Cred și că vom vedea goluri în ambele porți, variantă care are tot 1.93.

Genoa vs Cagliari Pont: Genoa - peste 1,5 goluri

E un meci de totul sau nimic pentru Genoa, care n-a mai bătut pe nimeni de 8 etape. Grifonul a ajuns să joace cu cuțitul la os, dar cred că meciul cu sarzii va fi, totuși, mai simplu decât pare. Echipa lui Prandelli are mare nevoie de victorie și cred că se va arunca în ofensivă încă din primul minut. Merg pe varianta unui meci în care gazdele marchează de cel puțin două ori, pentru că văd meciul cu sarzii ca pe cel cu Juventus, decisiv. Betano oferă cea mai bună cotă.

Pont pariuri: Genoa - peste 1,5 goluri

Miza: 8/10

Cota: 1.75

Adaugat de: Dan Ștefanescu

Status: Pierdut

Va fi acest pariu castigator ?

Da 0

0%

Nu 0

0%

Dan Ștefanescu

Ponturi:

8

Castigate:

4

Pierdute:

3

Anulate:

0

Salutare! Lucrez în televiziune din 2004 și tot de atunci comentez fotbal intern și internațional, dar și tenis. Am făcut-o pentru Național TV, SportKlub, GSP TV și, din 2009, pentru Digi Sport. În paralel, scriu despre fotbal pe www.danstefanescu.ro

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici