1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Fotbal Italia »
  5. Fiorentina vs Juventus

Fiorentina vs Juventus. Ponturi Pariuri Serie A, 21.05.2022

Dan Ștefanescu
Dan Ștefanescu

2022-05-20 16:43:00

Fotbal Italia - Serie A

21 Mai 2022, 21:45

Fiorentina

Fiorentina

versus
Juventus

Juventus

1.75

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Fiorentina v Juventus

Fiorentina are nevoie de victorie cu Juventus, în ultima etapă din Serie A, pentru a prinde un loc în cupele europene. Echipa lui Italiano ocupă locul 7, dar este la egalitate de puncte cu Atalanta, care joacă la aceeași oră cu Empoli, pe teren propriu. Juventus a intrat deja în vacanță, după cel mai slab sezon din ultimul deceniu. Pontul recomandat îl găsiți la finalul analizei meciului.

Fiorentina: Forma echipei, știri și statistici

Fiorentina se tot chinuie de etape bune să securizeze un loc european de care părea foarte sigură în urmă cu o lună și jumătate. Echipa lui Vincenzo Italiano a intrat, însă, într-o pasă proastă și a bifat nu mai puțin de 4 eșecuri în ultimele 5 meciuri de campionat. Singurul succes din această perioadă este cel de la ultima partidă jucată acasă, 2-0 cu Roma. În ultima etapă, Fiorentina pierdut la scor cu Sampdoria (1-4), o partidă în care s-a prezentat lamentabil și a fost condusă cu 4-0. O victorie i-ar fi suficientă echipei lui Italiano pentru a prinde cupele europene.

Antrenorul Fiorentinei are ceva probleme de lot, dar nu vorbim despre jucători indispensabili. Maleh este suspendat, în vreme ce Castrovilli va reveni abia în 2023. Sottil este incert și cel mai probabil nu va juca. Cabral va fi ajutat în ofensivă de Nico Gonzalez și Ikone. Saponara va fi doar rezervă. Odriozola s-a ales cu ușoare probleme, dar va fi forțat să joace din primul minut. În linia mediană, Amrabat revine după suspendare.

Fiorentina a pierdut doar de două ori în ultimele 15 meciuri jucate pe teren propriu, dar de fiecare dată a făcut-o la scor, 0-3 cu Lazio și 0-4 cu Udinese. În ultimele 7 meciuri jucate pe Artemio Franchi, Fiorentina s-a impus de 5 ori, de fiecare dată fără să primească gol.  

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
Super premii pe grupul de Telegram PariuriX! 11 luni pe profit din 12 pe 2021. Și avem profit și după primele 4 luni din 2022. Vă așteptăm să câștigăm împreună. Totul GRATUIT
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Juventus: Forma echipei, știri și statistici

Juventus încheie fără glorie cel mai slab sezon din ultimul deceniu. Echipa lui Allegri a adunat mai puține puncte decât în sezonul precedent, când era antrenată de Andrea Pirlo, un debutant, și, cel mai important, fără trofeu. Este o situație nemaiîntâlnită în ultimul deceniu, iar abilitatea lui Allegri de a scoate echipa la liman este pusă la îndoială. Juventus a ratat complet ultimele 3 meciuri. A pierdut cu Genoa, 1-2 în deplasare, a cedat și cu Inter, în prelungirile finalei Cupei Italiei, iar în ultimul meci a condus-o pe Lazio cu 2-0, dar a fost egalată la ultima fază a meciului. Ultimul succes al bianconerilor este cel cu Venezia (2-1), de la începutul lunii.

Allegri se va prezenta pe Artemio Franchi fără jucători importanți. Chiellini și Dybala au jucat, deja, ultimul meci în tricoul lui Juventus, în runda precedentă. Allegri nu-l va folosi nici pe Vlahovic împotriva fostei sale echipe. În atac, va juca Morata, alături de Kean și Bernardeschi. Bonucci și Rugani vor alcătui cuplul de fundași centrali, iar Perin va fi în poartă. E posibil ca Weston McKennie, accidentat la Villarreal, să prindă câteva minute în partea a doua a meciului. 

Ultimele 3 deplasări ale lui Juventus s-au încheiat cu același scor, 2-1. Juventus a câștigat la Cagliari și Reggio Emilia, dar a pierdut la Genova. Ultimele 6 deplasări ale bianconerilor au adus goluri în ambele porți. Ultimele 5 au fost GG3+.

Echipe probabile

Fiorentina Echipă probabilă Fiorentina
Portar Terracciano
Fundași Odriozola, Igor, Milenkovic, Biraghi
Mijlocaşi Bonaventura, Amrabat, Duncan
Atacanţi Ikone, Cabral, N. Gonzalez
Juventus Echipă probabilă Juventus
Portar Perin
Fundași De Sciglio, Bonucci, Rugani, Pellegrini
Mijlocaşi Bernardeschi, Miretti, Locatelli, Rabiot
Atacanţi Kean, Morata

Statistica meciurilor directe Fiorentina v Juventus

Juventus a pierdut doar de două ori în ultimele 23 de meciuri jucate pe Artemio Franchi. În acest sezon, echipa lui Allegri a câștigat în Toscana, 1-0 în turul semifinalelor Cupei Italiei. Juventus s-a impus și în retur (2-0). În primul meci al stagiunii, la Torino, meciul s-a încheiat tot cu victoria piemontezilor (1-0). Ultimul succes al Fiorentinei este un 3-0 chiar la Torino, în decembrie 2020. Gruparea viola nu a mai câștigat pe teren propriu din ianuarie 2017 (2-1). 

Cote pentru Fiorentina v Juventus

Fiorentina are 1.85 la victorie. GG-ul este cotat la 1.60.

Fiorentina vs Juventus Pont: Peste 1 gol asiatic - prima repriză

În mod normal, Fiorentina se va impune în fața bianconerilor, pentru că are un obiectiv în ultima etapă, în vreme ce Juventus vine fără jucători importanți, dar și fără motivație. Ar trebui să iasă un meci bun, spectaculos, din care Fiorentina să se aleagă cu punctele de care are atâta nevoie. Totuși, pentru că vorbim despre o echipă care a jucat slab în ultima perioadă, am ales varianta unui Over 1 în prima repriză. În 7 dintre ultimele 8 partide ale Fiorentinei s-a marcat încă din prima repriză. În cazul lui Juventus, 5 dintre ultimele 6 meciuri au avut gol înainte de pauză. Cota am ales-o din oferta de pariuri Betano.

Miza: 10/10
Cota: 1.75
Status: Anulat

Fiorentina vs Juventus Pont: Fiorentina DNB

Este meciul tipic pe care favorita îl poate pierde, în ultima etapă, într-un context special. În mod normal, Juventus ar fi favorită în fața Fiorentinei chiar și la Florența. Dar de această dată, toate casele de pariuri consideră Fiorentina favorită, și pe bună dreptate. Violeții chiar o miză, una enormă: să păstreze locul 7, pe care-l vânează și Atalanta. Relaxarea cu care abordează "venerabila doamnă" torineză acest final de campionat confirmă justețea unui pariu pe victoria Fiorentinei. Sau, pentru o și mai mare siguranță, pe Draw No Bet 1, ceea ce înseamnă că la remiză primim banii înapoi (cotă 1,00).

Fotbal Italia - Serie A

Fiorentina DNB

1.47
Fiorentina vs Juventus

21 May 22, 21:45

Miza: 10/10
Cota: 1.47
Status: Castigat

Salutare! Lucrez în televiziune din 2004 și tot de atunci comentez fotbal intern și internațional, dar și tenis. Am făcut-o pentru Național TV, SportKlub, GSP TV și, din 2009, pentru Digi Sport. În paralel, scriu despre fotbal pe www.danstefanescu.ro și www.wesport.ro

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Dan.Oancia
0
Câștigate
0
Pierdute
0

Cele mai recente avancronici