Share

Feralpisalo - Perugia: ponturi pariuri Serie C Italia. 02.05.2021

Fotbal Italia

Cota: 1.80

Adaugat de: Gabriel Morariu

01 Mai 2021 22:30 376 0
Logo Feralpisalo
Logo Perugia
Feralpisalo
Perugia
VS
16:00 02 Mai 2021
Italia Serie C

Analiză și informații pentru Feralpisalo v Perugia

În ultima etapă a Seriei C din campionatul de fotbal italian, față în față se vor afla Feralpisalo și Perugia. Partida dintre cele două formații începe duminică, cu începere de la ora 16:00. În cele ce urmează puteți citi analiza acesteia, iar la finalul articolului veți găsi pontul oferit.

Feralpisalo: Forma echipei, știri și statistici

E V V Î V

Înaintea ultimei etape a campionatului de duminică, gazdele se află pe locul 5 și au acumulat 60 de puncte. În prezent, Feralpisalo nu are nicio șansă la promovarea directă, însă este sigură de participarea în play-off-ul de promovare. În aceste condiții, rezultatul de duminică este unul care nu lasă urmări în ierarhia din serie C. Gazdele confruntării noastre de duminică au avut o comportare decentă în ultimele etape, obținând trei victorii din cinci meciuri, însă motivația tinde să lipsească în ultima rundă. Pentru Feralpisalo este extrem de important ca în acest meci să nu aibă parte de accidentări majore, pentru a avea tot lotul valid în vederea barajului de promovare în Liga doua din fotbalul italian. 

Perugia: Forma echipei, știri și statistici

V V V V E

Perugia este una dintre formațiile galonate din fotbalul italian, care din cauza problemelor financiare a ajuns până în liga a III-a din Peninsulă. Încet încet, conducătorii formației au găsit fondurile necesare pentru a se lupta pentru revenirea în elita fotbalului italian. Acest lucru s-a văzut și în acest campionat, când Perugia s-a luptat de la egal la egal cu celelalte contracandidate la promovarea directă. Înaintea ultimei etape, oaspeții partidei noastră de duminică au acumulat 76 de puncte și sunt la egalitate cu rivala Padova. Doar una dintre cele două echipe poate obține promovarea directă în Serie B, cealaltă va ajunge în barajul de promovare. În aceste condiții este extrem de important ca oaspeții partidei de duminică să arate aceeași formă din ultima vreme, una extrem de bună, în care au obținut șase victorii în ultimele șapte partide jucate în serie C. Defensiva a stat foarte bine în cele mai recente etape, Perugia a reușit să se impună fără gol primit atât cu Matelica (2-0), dar și cu Ravenna (3-0).

Statistica meciurilor directe Feralpisalo v Perugia

În istoria recentă a meciurilor directe există doar două partide între Perugia și Feralpisalo. De fiecare dată, oaspeții de duminică au reușit să se impună, cu scorurile de 3-2 și 2-0.

Cote pentru Feralpisalo v Perugia

Perugia pornește cu prima șansă în această partidă, iar eu voi merge pe mâna ei. Fiind ultima etapă a campionatului, doar oaspeții au un interes în acest meci. În afara pontului selectat din oferta de pariuri sportive Betano, pentru o miză moderată puteți încerca și un succes la cel puțin două goluri obținut de echipa oaspete. În afara în cazul în care Perugia se va impune la cel puțin două goluri, pentru a nu avea emoții pe final de meci, veți prinde o cotă atractivă de 2.70.

Feralpisalo vs Perugia Pont: Victorie Perugia

Perugia câștigă din start duelul motivațional în confruntarea din ultima etapă. Gazdele nu au de ce să tragă, indiferent de rezultatul meciului vor ajunge în barajul de promovare, neavând niciun avantaj dacă reușesc să câștige acest meci. De cealaltă parte, oaspeții trag tare pentru a obține promovarea directă, într-un duel la baionetă cu rivala Padova. Perugia are mare încredere după cele mai recente rezultate obținute, șase victorii în ultimele șapte etape, iar renumele clubului cântărește mult în această bătălie. De asemenea, ascendentul moral este de partea Perugiei, care a reușit să câștige cele două partide directe cu adversara de duminică. Consider că Perugia nu va scăpa printre degete oportunitatea mare de a obține promovarea directă, de aceea recomand cu încredere succesul oaspeților în această partidă. Betano oferă o cotă excelentă pentru victoria Perugiei, iar pontul are un grad ridicat de încredere. Să fie verde!

Pont pariuri: Victorie Perugia

Miza: 10/10

Cota: 1.80

Adaugat de: Gabriel Morariu

Status: Castigat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 1

50%

Nu 1

50%

Gabriel Morariu

Ponturi:

32

Castigate:

21

Pierdute:

11

Anulate:

0

Reporter TV Digi Sport România, comentator de tenis, realizatorul singurei emisiunii săptămânale de tenis din România, "Așii Tenisului". Lucrez în presa sportivă din 2009, iar din 2015 activitatea mea este concentrată exclusiv pe tenis. Îmi plac și sporturile de echipă, urmăresc cu interes fotbalul și hocheiul. Sper să vă fie de folos recomandările mele. Succes tuturor!

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici