1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Fotbal Italia »
  5. Torino vs Napoli

Torino vs Napoli. Ponturi Pariuri Serie A, 07.06.2022

Dan Ștefanescu
Dan Ștefanescu

2022-05-06 17:46:00

Fotbal Italia - Serie A

07 Mai 2022, 16:00

FC Torino

FC Torino

versus
Napoli

Napoli

1.80

Cele mai bune cote:

Superbet
L1160659W000328
Pariază acum la Superbet

Analiză și informații pentru FC Torino v Napoli

Torino și Napoli se întâlnesc în primul meci de sâmbătă, în etapa a 36-a din Serie A. E o partidă în care Torino va încerca să-și mențină poziția în prima parte a ierarhiei, iar Napoli va vrea să câștige pentru a se menține deasupra lui Juventus. Pontul recomandat îl găsiți la finalul analizei meciului. 

FC Torino: Forma echipei, știri și statistici

Torino este foarte aproape să-și îndeplinească obiectivul de la startul sezonului. Echipa lui Ivan Juric ocupă locul 10, ceea ce este mai mult decât acceptabil pentru un club care, cel puțin în ultimii ani, se obișnuise cu poziții în partea a doua a ierarhiei. Torino este neînvinsă în ultimele 6 etape de campionat, iar victoria de la Empoli, din runda precedentă, i-a permis să urce deasupra lui Sassuolo, cu 3 etape înainte de finalul sezonului. În ultimele 3 apariții, Torino a făcut meciuri spectaculoase, cu multe goluri, ceea ce este neobișnuit pentru o echipă care era cunoscută mai mult pentru organizarea defensivă. Gruparea granata a marcat 9 goluri în ultimele 3 partide, dintre care a câștigat două, 2-1 cu Spezia și 3-1 cu Empoli. Meciul cu cele mai multe goluri este cel de la Bergamo, 4-4.

Juric nu-l va avea la dispoziție pe Lukic, suspendat pentru acest meci. Locul sârbului va fi luat de Ricci. Belotti, care a intrat doar după pauză la Empoli, dar a marcat de 3 ori, va fi titular. Sanabria are ceva probleme medicale și va mai juca abia în ultima etapă. Fares și Warming sunt ceilalți indisponibili ai lui Juric. 

Torino  obținut 5 puncte în ultimele 3 meciuri jucate acasă - 1-1 cu Inter, 0-0 cu Milan și 2-1 cu Spezia. O serie reușită, mai ales că vorbim despre două meciuri cu primele două clasate, venită după două înfrângeri la rând, cu Verona și Cagliari, ambele 1-2. 

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
Super premii pe grupul de Telegram PariuriX! 11 luni pe profit din 12 pe 2021. Și avem profit și după primele 4 luni din 2022. Vă așteptăm să câștigăm împreună. Totul GRATUIT
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Napoli: Forma echipei, știri și statistici

Napoli și-a vărsat toată frustrarea acumulată în cele 3 etape în care a adunat doar un punct, în partida cu Sassuolo. Băieții lui Spalletti au făcut spectacol și au dat nu mai puțin de 6 goluri, dintre care 4 au venit în primele 22 de minute ale meciului de pe Stadio Maradona. Victoria cu Sassuolo a venit totuși prea târziu pentru ca Napoli să mai conteze în lupta pentru scudetto. Singurul obiectiv al napoletanilor este să-și păstreze poziția a treia în fața lui Juventus, care este la doar un punct în urmă. Deși a avut cea mai bună apărare multă vreme, tocmai defensiva este cea care l-a trădat pe Spalletti. Napoli a luat gol în ultimele 11 etape. Ultima partidă fără gol încasat, un 2-0 la Veneția, la începutul lui februarie. 

Spalletti a descoperit că îi poate folosi în același timp pe Mertens și Osimhen, ba chiar cu rezultate foarte bune, și este decis să meargă pe aceeași idee. Belgianul va juca în linia de 3 din spatele nigerianului, alături de Insigne și Lozano. Deși s-au antrenat separat o bună parte a acestei săptămâni, Di Lorenzo, Anguissa și Rrahmani vor fi titulari. Spalletti nu are jucători indisponibili. 

Eșecul de la Empoli, 2-3 după ce a condus cu 2-0, a fost primul pentru Napoli după 9 deplasări consecutive în care nu cunoscuse gustul înfrângerii. De altfel, Napoli este a doua, după Milan, în clasamentul partidelor jucate pe teren străin. În afara eșecului de la Empoli, Napoli mai are o singură altă partidă pierdută în deplasare, cea cu Inter, din toamnă. În 12 meciuri jucate în deplasare, în acest sezon, Napoli a marcat de cel puțin două ori. 

Echipe probabile

FC Torino Echipă probabilă FC Torino
Portar Berisha
Fundași Izzo, Bremer, Rodriguez
Mijlocaşi Singo, Ricci, Pobega, Vojvoda
Atacanţi Brekalo, Praet - Belotti
Napoli Echipă probabilă Napoli
Portar Ospina
Fundași Di Lorenzo, Rrahmani, Koulibaly, M. Rui
Mijlocaşi Anguissa, F. Ruiz - Lozano, Mertens, Insigne
Atacanţi Osimhen

Statistica meciurilor directe FC Torino v Napoli

Napoli este neînvinsă în ultimele 13 meciuri cu Torino. Mai mult, Napoli s-a impus în 5 dintre ultimele 6 meciuri pe terenul lui Torino, care a câștigat ultima dată în martie 2015. În tur, a fost doar 1-0 pentru Napoli, cu un gol marcat târziu de Osimhen. 

Cote pentru FC Torino v Napoli

Over 1 în prima repriză are 1.83. Un meci cu cel puțin 10 cornere este cotat la 2.02.

FC Torino vs Napoli Pont: Peste 2.5 goluri

Istoria recentă a meciurilor directe dintre cele două echipe nu este prea spectaculoasă. Și totuși, în cazul meciului de la Torino, mizez pe forța ofensivă a echipei lui Spalletti. Napoli are 6 dintre ultimele 7 meciuri în care s-au marcat cel puțin 3 goluri. Cred că această forță ofensivă poate duce la un meci spectaculos în fața uneia dintre echipele care se închid bine în acest sezon. Cota am ales-o din oferta de pariuri Superbet.

Fotbal Italia - Serie A

Peste 2.5 goluri

1.80
FC Torino vs Napoli

07 May 22, 16:00

Miza: 8/10
Cota: 1.80
Status: Pierdut

Salutare! Lucrez în televiziune din 2004 și tot de atunci comentez fotbal intern și internațional, dar și tenis. Am făcut-o pentru Național TV, SportKlub, GSP TV și, din 2009, pentru Digi Sport. În paralel, scriu despre fotbal pe www.danstefanescu.ro și www.wesport.ro

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+104
Câștigate
46
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici