1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Fotbal Italia »
  5. Torino vs Lazio. Ponturi Pariuri Serie A, 30.06.2020. Obiective diferite

Torino vs Lazio. Ponturi Pariuri Serie A, 30.06.2020. Obiective diferite

Dan Ștefanescu
Dan Ștefanescu

2020-06-29 23:32:00

Fotbal Italia - Serie A

30 Iunie 2020, 20:30

FC Torino

FC Torino

versus
Lazio

Lazio

5.40

Cele mai bune cote:

Unibet
L1160657W000330
Pariază acum la Unibet

Analiză și informații pentru FC Torino v Lazio

Primul meci al etapei a 29-a din Serie A se joacă pe Stadio Olimpico Grande Torino, unde Torino o întâlnește pe Lazio. Gazdele încă au emoții în ceea ce privește rămânerea în Serie A, în vreme ce Lazio încă se mai gândește la titlu. Pontul recomandat îl găsiți la finalul analizei meciului.

FC Torino: Forma echipei, știri și statistici

Torino e pe locul 14, la doar 6 puncte de zona retrogradării și vine după un eșec dureros la Cagliari, o contracandidată în lupta pentru evitarea retrogradării. Dacă sarzii au săltat bine în clasament, echipa lui Moreno Longo nu e salvată, deocamdată, astfel încât victoria cu Lazio ar da un boost enorm echipei. Un succes cu Lazio n-ar fi nimic extraordinar, dat fiind că l-a obținut și în sezonul trecut, dar forma nu e extraordinară, deși în primele două etape de la reluare, Torino a obținut 4 puncte.

Fără Baselli și Zaza, accidentați, Moreno Longo nu are prea multe variante pentru primul 11. Va miza pe Verdi și Belotti, în ofensivă. Il Gallo a marcat în fiecare dintre ultimele două etape și e principala speranță ofensivă a gazdelor. Ansaldi și De Silvestri vor juca în flancuri, iar Rincon și Berenguer sunt favoriți la titularizare, în fața lui Berenguer și Lyanco.

Torino are o singură victorie în ultimele 9 meciuri, perioadă în care a pierdut de nu mai puțin de 7 ori. Eșecurile sunt, totuși, împărțite cu fostul antrenor, Mazzarri. Victoria cu Udinese, de la ultimul meci acasă, a fost prima pentru Moreno Longo și tot prima după 3 partide în care echipa granata a luat un singur punct în precedentele 3 partide. 

Lazio: Forma echipei, știri și statistici

Lazio n-a renunțat la titlu, deși distanța față de Juventus a crescut la 4 puncte. Echipa a reacționat destul de greu după eșecul de la Bergamo, unde Lazio a pierdut deși a condus cu 2-0. Fiorentina le-a dat mari emoții băieților lui Simone Inzaghi, care s-au impus cu ajutorul unui penalty controversat și a unui gol marcat târziu de Luis Alberto. Lazio are, încă, probleme de ordin fizic, vizibile în partea a doua a meciului de la Bergamo, dar și cu Fiorentina. Lazio are 5 victorii în ultimele 6 etape de Serie A.

Leiva, Lulic și Luiz Felipe sunt accidentați, ceea ce îi creează mari probleme lui Inzaghi, în alcătuirea primului 11. Parolo va fi titularizat în centrul terenului, Jony, în flancul stâng, iar Patric ar trebui să joace în defensivă, unde Inzaghi va avea de ales între Bastos, titular cu Fiorentina, și Radu, care a intrat pe parcurs.

Eșecul de la Bergamo a fost primul după 9 meciuri fără înfrângere în deplasare, perioadă în care Lazio s-a impus de 3 ori. În ultimele 10 deplasări ale lui Lazio, de 9 ori au marcat ambele echipe, iar în 8 rânduri s-au marcat cel puțin 3 goluri. 

Echipe probabile

FC Torino Echipă probabilă FC Torino
Portar Sirigu
Fundași Izzo, Nkoulou, Bremer
Mijlocaşi De Silvestri, Lukic, Rincon, Meite, Ansaldi
Atacanţi Verdi, Belotti
Lazio Echipă probabilă Lazio
Portar Strakosha
Fundași Patric, Acerbi, Radu
Mijlocaşi Lazzari, Milinkovic-Savic, Parolo, Luis Alberto, Jony
Atacanţi Immobile, Correa

Statistica meciurilor directe FC Torino v Lazio

Lazio s-a impus clar în meciul tur (4-0), în vreme ce Torino a câștigat ultima partidă jucată acasă (3-1). În 5 dintre ultimele 7 meciuri directe s-au marcat cel puțin 4 goluri și tot în 5 dintre ultimele 7 au marcat ambele echipe. 

Cote pentru FC Torino v Lazio

1.75 e cota pentru un meci cu măcar 3 reușite, iar varianta GG e cotată la 1.68.

FC Torino vs Lazio Pont: Peste 2 goluri asiatic - prima repriză

Va fi o partidă intensă, în care fiecare va da tot ce are mai bun pentru a lua toate cele 3 puncte. Mă aștept să vedem un meci jucat pe atac de ambele echipe. Lazio a pornit ca din tun la Bergamo, dar s-a sufocat pe parcurs, în vreme ce Torino are mare nevoie de puncte, după ce a pierdut la Cagliari. Vă propun o nouă cotă mare, pe care vă invit să mizați cu moderație. Over 2 în prima repriză nu mi se pare imposibil de realizat, mai ales că avem două echipe cu foame de puncte, care au probleme în defensivă. Dacă se marchează doar de două ori, miza e returnată.

Miza: 6/10
Cota: 5.40
Status: Pierdut

FC Torino vs Lazio Pont: Peste 2,5 goluri

Pont pentru #biletulzilei. Lazio nu se lasă cu una cu două și se menține în coasta lui Juventus. A pierdut ceva teren după eșecul cu Atalanta, dar în week-end a primit o injecție de moral după victoria cu Fiorentina cu 2-1, revenind de la 0-1. Formația din capitala Romei trebuie să facă un meci bun la Torino, cu rivala lui Juventus, și se simte miros de goluri. În ambele meciuri de la restartul Serie A Lazio a reușit meciuri de peste 2,5 goluri, ambele formații fiind prezente pe tabela de marcaj. Torino, deși este la 6 puncte distanță de zona periculoasă, nu se poate relaxa pentru că vine după un eșec usturător, 2-4 în deplasare la Cagliari, așa că nu se va lăsa ușor. Cele două partide din 2019 s-au lăsat cu câte 4 goluri, dar eu voi miza pe o partidă cu cel puțin 3 goluri, o cotă oferită de Winmasters suficient de bună pentru a intra în proiectul #biletulzilei.

Fotbal Italia - Serie A

Peste 2,5 goluri

1.76
FC Torino vs Lazio

30 Jun 20, 20:30

Miza: 1/10
Cota: 1.76
Status: Castigat

Salutare! Lucrez în televiziune din 2004 și tot de atunci comentez fotbal intern și internațional, dar și tenis. Am făcut-o pentru Național TV, SportKlub, GSP TV și, din 2009, pentru Digi Sport. În paralel, scriu despre fotbal pe www.danstefanescu.ro și www.wesport.ro

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Dan.Oancia
0
Câștigate
0
Pierdute
0

Cele mai recente avancronici