1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Fotbal Italia »
  5. Pont Torino vs Atalanta, Serie A

Pont Torino vs Atalanta, Serie A

Dan Ștefanescu
Dan Ștefanescu

2020-01-22 19:27:00

Fotbal Italia - Serie A

25 Ianuarie 2020, 21:45

FC Torino

FC Torino

versus
Atalanta

Atalanta

1.57

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru FC Torino v Atalanta

Torino și Atalanta se întâlnesc pe Stadio Olimpico Grande Torino, în etapa a 21-a din Serie A. Torino e pe locul 9, la 8 puncte în spatele Atalantei. Ambele echipe au pierdut în ultima etapă. Pontul recomandat îl găsiți la finalul analizei meciului.

Participă gratuit la concursul PredictorX pentru a câștiga o parte din premiile lunare de 5,700RON CASH!

FC Torino: Forma echipei, știri și statistici

Torino continuă pe linia evoluțiilor inconstante din acest sezon. După două victorii la zero, cu Roma și Bologna, echipa lui Mazzarri a pierdut la Reggio Emilia, cu Sassuolo, deși a condus cu 1-0. Eșecul din runda precedentă nu i-a permis să urce în zona europeană, așa că a rămas în spatele lui Cagliari, Parma și Milan. 

Se anunță un meci greu pentru echipa lui Mazzarri, cu atât mai mult cu cât antrenorul echipei granata are o mulțime de bătăi de cap în alcătuirea primului 11. Rincon și Aina sunt suspendați și vor fi înlocuiți de Meite și Laxalt. Uruguayanul prinde un loc de titular și pentru că Ansaldi nu și-a revenit după accidentare, la fel ca Zaza și Baselli. Mazzarri va miza pe aceiași oameni în atac, Verdi, Berenguer și Belotti.

Torino a câștigat doar 4 meciuri pe teren propriu. În ultimele 7 etape, acasă, echipa granata s-a impus de doar două ori. Torino a pierdut de 3 ori în ultimele 5 meciuri acasă.

Ultimele 5 meciuri

Sassuolo - Torino 2-1

Torino - Bologna 1-0

Torino - Genoa 1-1 (cupa)

Roma - Torino 0-2

Torino - SPAL 1-2

Atalanta: Forma echipei, știri și statistici

Atalanta pare să fi intrat în vrie, dacă judecăm prestațiile bergamascilor din ultimele două meciuri. Atalanta a fost eliminată din Cupă, de Fiorentina (1-2), deși a jucat mai bine de jumătate de oră în superioritate numerică. În plus, deși a condus la pauză în meciul cu SPAL, echipa lui Gasperini a făcut o parte secundă extrem de slabă și a pierdut în fața ultimei clasate (1-2). Eșecul cu SPAL a ținut-o pe loc pe Atalanta, care e la 3 puncte în spatele Romei, în lupta pentru un loc de UCL.

Revenirea lui Zapata nu a ajutat prea mult ofensiva, deși columbianul a pasat decisiv la reușita lui Ilicic, din meciul cu SPAL. Totuși, Gasperini îl va păstra în primul 11, alături de Gomez și Ilicic. Hateboer revine după suspendare și va juca în flancul drept, unde, în runda precedentă, a jucat Castagne, care are ceva probleme medicale. În rest, cam aceeași formulă, fără apariții surpriză. 

După ce a început cu 4 victorii la rând în deplasare, Atalanta nu s-a mai impsu decât o dată în ultimele 6 meciuri jucate departe de Bergamo. A fost un 3-0 pe terenul Bresciei. Ce e drept, nu a pierdut decât o dată, 1-2 la Bologna, singurul eșec stagional. 

Ultimele 5 meciuri

Atalanta - SPAL 1-2

Fiorentina - Atalanta 2-1 (Cupa)

Inter - Atalanta 1-1

Atalanta - Parma 5-0

Atalanta - Milan 5-0

Echipe probabile

FC Torino Echipă probabilă FC Torino
Portar Sirigu
Fundași Izzo, Nkoulou, Djidji
Mijlocaşi De Silvestri, Lukic, Meite, Laxalt
Atacanţi Berenguer, Verdi - Belotti
Atalanta Echipă probabilă Atalanta
Portar Gollini
Fundași Toloi, Palomino, Masiello
Mijlocaşi Hateboer, Freuler, De Roon, Gosens
Atacanţi Gomez - Zapata, Ilicic

Statistica meciurilor directe FC Torino v Atalanta

Torino e neînvinsă în ultimele 3 meciuri directe, în care s-a impus de două ori. Atalanta n-a mai câștigat în Piemont din 2011, când ambele echipe se aflau în Serie B. În prima ligă, bergamascii nu s-au mai impus în deplasare din 2004.

Ultimele 5 meciuri

Atalanta - Torino 2-3

Torino - Atalanta 2-0

Atalanta - Torino 0-0

Atalanta - Torino 2-1

Torino - Atalanta 1-1

Cote pentru FC Torino v Atalanta

1.61 e cota pentru GG. Merită jucată, într-un combo, și cota de 1.50 pentru un meci cu mai puțin de 4 goluri.

FC Torino vs Atalanta Pont: Peste 9.5 cornere

După eșecurile suferite în etapa precedentă, atât Torino cât și Atalanta vor căuta să se redreseze în meciul direct. Cred că vom avea o partidă intensă și plină de neprevăzut, așa cum au fost ultimele meciuri directe. Vă invit să mizați pe cel puțin 10 lovituri de la colț, în condițiile în care 4 dintre ultimele 5 partide directe au fost pline de cornere, mult peste linia propusă de Betano. În ultimele 5 meciuri de campionat alte grupării granata, am avut peste 9.5 cornere.

Miza: 9/10
Cota: 1.57
Status: Castigat

FC Torino vs Atalanta Pont: Peste 1 gol asiatic la pauză

Ce epitete mai pot fi găsite pentru a lăuda atacul celor de la Atalanta, formație ce a marcat de 50 de ori după 20 de partide de Serie A? Nici măcar Juventus sau Lazio nu se apropie de acest număr rotund. Formația din Bergamo este doar pe 5 pentru că apărarea este cam șubredă și a încasat la fel de multe goluri precum formații din a doua jumătate a clasamentului. Ținând cont că Atalanta vine după un eșec surprinzător pe teren prorpiu cu SPAL, anticipiez o dorință suplimentară a oaspeților de a face un joc bun, de aceea îmi îndrept atenția spre un pariu pe goluri.

Miza: 10/10
Cota: 1.55
Status: Castigat

Salutare! Lucrez în televiziune din 2004 și tot de atunci comentez fotbal intern și internațional, dar și tenis. Am făcut-o pentru Național TV, SportKlub, GSP TV și, din 2009, pentru Digi Sport. În paralel, scriu despre fotbal pe www.danstefanescu.ro și www.wesport.ro

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+152.88
Câștigate
41
Pierdute
13
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Marius Huțu
+38.41
Câștigate
14
Pierdute
6

Cele mai recente avancronici