1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Fotbal Italia »
  5. Torino vs Roma

Torino vs Roma. Ponturi Pariuri Serie A, 20.05.2022. Cu gândul la Tirana

Dan Ștefanescu
Dan Ștefanescu

2022-05-19 15:12:00

Fotbal Italia - Serie A

20 Mai 2022, 21:45

FC Torino

FC Torino

versus
AS Roma

AS Roma

1.82

Cele mai bune cote:

Unibet
L1160657W000330
Pariază acum la Unibet

Analiză și informații pentru FC Torino v AS Roma

Ultima etapă din Italia începe vineri seară, pe Stadio Olimpico, unde Torino primește vizita Romei. Este o partidă fără mari implicații în ceea ce privește ierarhia finală, chiar dacă, în anumite condiții, Roma ar putea rămâne în afara locurilor de cupă europeană. Pontul recomandat îl găsiți la finalul analizei meciului. 

FC Torino: Forma echipei, știri și statistici

Torino își dorește să încheie sezonul în prima parte a ierarhiei, iar o victorie cu Roma i-ar asigura cel puțin poziția a 10-a, indiferent de celelalte rezultate. Echipa granata este fix la mijlocul clasamentului, dar poate urca pe 9 în cazul unui succes. La fel de ușor poate aluneca pe 11, dacă pierde, iar Sassuolo obține cel puțin un punct cu Milan. Torino a pierdut un singur meci în ultimele 8 etape, chiar precedentul disputat acasă, 0-1 cu Napoli. Echipa lui Juric s-a revanșat în ultima etapă, când s-a întors cu toate punctele de la Verona (1-0). În ultima perioadă, Torino a făcut partide de calitate și s-a ales cu puncte din meciurile considerate complicate. De la începutul anului, Torino a pierdut doar o dată cu echipele din fața sa, meciul cu Napoli. În rest, le-a învins pe Fiorentina și Verona și a remizat cu Milan, Inter, Juventus, Lazio și Atalanta.

Juric va trebui să se descurce fără Bremer, accidentat. În locul său va juca Zima. Singo, Buongiorno și Fares sunt, la rândul lor, accidentați. Praet și Brekalo vor juca în zona de atac, iar Sanabria va fi doar rezervă, după problemele musculare pe care le-a acuzat în ultimele săptămâni. Cel mai probabil, Belotti va juca în ofensivă. 

Torino are doar o victorie pe teren propriu în ultimele 7 meciuri, 2-1 cu Spezia. În același timp, a pierdut de 3 ori, cu Venezia (1-2), Cagliari (1-2) și Napoli (0-1). Inter, Milan și Sassuolo au plecat cu câte un punct din Piemont. În toată această perioadă, doar Milan n-a reușit să marcheze în poarta lui Berisha. 

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
Super premii pe grupul de Telegram PariuriX! 11 luni pe profit din 12 pe 2021. Și avem profit și după primele 4 luni din 2022. Vă așteptăm să câștigăm împreună. Totul GRATUIT
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

AS Roma: Forma echipei, știri și statistici

Prinsă de posibilitatea de a câștiga un trofeu european, Roma a neglijat total campionatul. Așa se face că echipa lui Mourinho nu are nicio victorie în ultimele 5 etape, deși unele echipe au fost mai mult decât accesibile, precum Venezia, înrunda precedentă. Deja retrogradată, Venezia a plecat cu un punct de la Roma, deși a jucat mai bine de o repriză în inferioritate numerică. Roma a tras de 46 de ori spre poartă, dar a marcat doar o dată, prin Shomurodov. Ultimul succes al giallorossilor este cel cu Salernitana (2-1), obținut pe 10 aprilie. De atunci Roma a mai câștigat doar în Conference League, 4-0 cu Bodo/Glimt și 1-0 cu Leicester. Roma este pe locul 6, la 3 puncte în spatele lui Lazio și cu un punct peste Atalanta și Fiorentina. Dacă nu câștigă, iar Atalanta și Fiorentina se aleg cu toate punctele din meciurile cu Empoli și Juventus, atunci Roma ar putea coborî pe locul 8, ceea ce ar pune mare presiune pe finala de la Tirana, unde va fi obligată să câștige cu Feyenoord, pentru a juca în Europa și sezonul următor.

În perspectiva finalei de Conference, Mourinho va apela la un turn-over, dar nu va fi ceva extrem de spectaculos. Deși nu a marcat în ultimele 7 meciuri, Abraham rămâne principalul reper ofensiv și va fi ajutat de Carles Perez și Pellegrini. Spinazzola va fi titular în flancul stâng, iar Kumbulla, în apărare. Mkhitaryan, Zaniolo, Karsdorp și Smalling au probleme și e greu de crezut că Mourinho va apela la vreunul dintre ei înaintea finalei de la Tirana. 

Roma are un singur succes în ultimele 5 deplasări, 1-0 cu Sampdoria. În rest, a egalat la ultima fază cu Udinese, în al 3-lea minut al prelungirilor de la Napoli, iar ultimele două deplasări le-a pierdut la Inter (1-3) și Fiorentina (0-2). Cu Fiorentina, imediat după returul cu Leicester, Roma a trimis un singur șut pe spațiul porții.

Echipe probabile

FC Torino Echipă probabilă FC Torino
Portar Berisha
Fundași Izzo, Djidji, Zima
Mijlocaşi Aina, Lukic, Ricci, Rodriguez
Atacanţi Brekalo, Praet - Belotti
AS Roma Echipă probabilă AS Roma
Portar R. Patricio
Fundași Kumbulla, Mancini, Ibanez
Mijlocaşi Maitland-Niles, Cristante, Veretout, Spinazzola
Atacanţi Pellegrini, Perez - Abraham

Statistica meciurilor directe FC Torino v AS Roma

Roma a câștigat 9 dintre ultimele 12 meciuri cu Torino, care are doar 3 victorii în această perioadă. Remiza lipsește, așadar, din ultimele 12 partide directe. Ultimul egal a fost înregistrat în decembrie 2015, chiar la Torino (1-1). În tur, a fost 1-0 pentru Roma. Ultima partidă jucată pe terenul echipei lui Juric s-a încheiat cu victoria gazdelor (3-1). 5 dintre ultimele 8 meciuri au avut cel puțin 3 goluri. 

Cote pentru FC Torino v AS Roma

HA (0) pe Torino are o cotă excelentă, 2.62. Un meci cu mai puțin de 3 goluri este cotat la 2.07.

FC Torino vs AS Roma Pont: Torino nu pierde

Meciul a fost programat vineri pentru ca Roma să poată pregăti în liniște finala de Conference League cu Feyenoord. Mourinho va trimite în teren o echipă cu destule rezerve, astfel încât Romei, echipă cu 5 etape fără victorie, îi va fi greu să se impună în fața unui adversar care a pierdut doar o dată în ultimele 8 etape. Din oferta de pariuri Unibet am ales varianta unei duble. Cota e excelentă, raportat la ce au oferit cele două echipe în ultima perioadă.

Fotbal Italia - Serie A

Torino nu pierde

1.82
FC Torino vs AS Roma

20 May 22, 21:45

Miza: 10/10
Cota: 1.82
Status: Pierdut

Salutare! Lucrez în televiziune din 2004 și tot de atunci comentez fotbal intern și internațional, dar și tenis. Am făcut-o pentru Național TV, SportKlub, GSP TV și, din 2009, pentru Digi Sport. În paralel, scriu despre fotbal pe www.danstefanescu.ro și www.wesport.ro

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+104
Câștigate
46
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici